Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 07:38
Baš volim ove jutarnje inspekcije vrta! Čini se da će i ostali suncokreti uskoro pokazati svoje "glavice", a ovaj u prvom planu na slici, bit će "dvoglavi" Very%20Happy

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 07:40
A nađe se ponečeg i tužnog u tim jutarnjim šetnjama Sad , sve je više ćahurica, sve manje tirkiznog plavetnila na mojoj čipkici Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 07:42
Naravno ima i iznenađenja! Jučer sam ih "optužila" da se ne planiraju penjati, a danas su "propuzale" na sve strane! I to baš ove kojima nisam postavila mrežu za penjanje Rolling%20Eyes
Ovo svakako moram brzo riješiti, makar s nekim improviziranim štapovima Rolling%20Eyes .Ovi puzavci su, neki od njih, dugački i pola metra, kako je moguće da ih nisam primijetila jučer, ili da su tolikom brzinom krenuli rasti?????

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 08:54
jagode mljac, a i ostao je super.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 10:35
Suncokret duo bit će jako zanimljiv kad bude u paru okretao svoju glavicu za suncem,a meni je to fascinirajuće,skoro kao čudo prirodeTonguePlavi cvjetioći prolaze i moramo se pomiriti sa time da cvjetovi su prolazni,moj vrt skoro kao tuga zbog ovih vrućina,a ja očajnički pokušavam da to zelenilo što duže traje i nalivam vodu do besvjesti,a neće ni sve cviće jednako vode pa ujutro rano samo pričam."evo tebi puno vode,a ne,ne ti trebaš dobiti malo..."WinkNe znam dali znadeš da jagodama rastu trakice otprilike 20-tak cm i na kraju tih trakica rastu mlade biljke pa da to se ne događa možda i tvojim jagodamaSmile

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 11:08
WOW kako lijep suncokret baš razveseli čovjeka sam pogled na taj cvijet
smile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:28
Evo me Misty kd tebe i divim se ovim prekrasnim suncokretima Clap, baš je to interesantan cvijet. Ono je menta što si mislila da je murtila, oreži je i osuši za čaj, kažu da smiruje Wink, pozdrav iz vrućeg i vjetrovitog Bola smile78

život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:32
Drago mi je da sam te razveselila ,a i vrt ti je sve veseliji i veseliji
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 08:39
Antonija svakog jutra i ja napravim taj "mljac" i s kruškicama i s jagodama! Wink

Lantana draga baš se mislim gdje bih s tom mentom, nevjerojatno je koliko se razmnožila! Pozdrav (zbilja prevrući! ) i tebi u lijepom Bolu! smile78

gio i meni izgleda sve veseliji što god je više vas u njemu! smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 08:47
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Suncokret duo bit će jako zanimljiv kad bude u paru okretao svoju glavicu za suncem,a meni je to fascinirajuće,skoro kao čudo prirodeTonguePlavi cvjetioći prolaze i moramo se pomiriti sa time da cvjetovi su prolazni,moj vrt skoro kao tuga zbog ovih vrućina,a ja očajnički pokušavam da to zelenilo što duže traje i nalivam vodu do besvjesti,a neće ni sve cviće jednako vode pa ujutro rano samo pričam."evo tebi puno vode,a ne,ne ti trebaš dobiti malo..."WinkNe znam dali znadeš da jagodama rastu trakice otprilike 20-tak cm i na kraju tih trakica rastu mlade biljke pa da to se ne događa možda i tvojim jagodamaSmile

Predobro mi je poznato to svakodneno tepanje uz vodu, ja malo zalijevam sebe, malo njih! Wink A suncokreti jesu pravo čudo prirode, čekam da se i drugi rastvore, ali nažalost neću vam ni tada moći prenijeti to njihovo polagano okretanje za suncem Confused.
A jagode, samo
privremeno (dok im ne nađem zgodniju penjalicu) stavila sam  ovaj trs od loze (da bolje vidišWink), baš su se raspuzale! Svaka od ovih puzavica ima na sebi pokoji bokor novih listića, a ova sasvim lijevo dugačka je već 54 cm. i ima na sebi čak tri! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 08:48
Ova biljčica kojoj neznam ime, svako jutro otvori nekoliko lijepih plavih cvjetića koje do večeri uredno zatvori. Rado "visi", pa već razmišljam kako bi je trebalo preseliti u hodnik da malo pravo društvo Lantaninoj "sirotici" koja tamo već "visi" Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 08:50
Crni sljez pretvara se u visokog ljepotana Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 08:51
Nigela polako odlazi u sjeme, a čudesno je to kako njeno mjesto zauzimaju odmah nove biljčice, u ovom slučaju kadifice Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 08:53
Neki prelijepi cvijetovi imaju lošu naviku da kratko traju, ali ne i ovaj! Procvjetao je prije više od 20 dana, za svo to vrijeme jednako je lijep i sjajan, a jutros se odlučio i malo umnožiti! Very%20Happy
Doselio je nekako sam, još mu neznam ni ime, a tako bih ga rado razmnožila! Zar nije prekrasan?

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 08:19
Misty prekrasno ti je sve, stvarno se vidi da vodiš brigu oko biljčica. Crni slijez je fakat predivan!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 09:23
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Misty prekrasno ti je sve, stvarno se vidi da vodiš brigu oko biljčica. Crni slijez je fakat predivan!
Mislila sam da će biti niži, no on jednako raste i u širinu i u visinu. I meni krasno izgleda iako nije onaj ukrasni vrtni. Naša gio poslala mi je sjeme vrtnog, bijele roza i tamno roza boje, sad još samo treba dočekati proljeće i pronaći im mjesto u vrtu.
Kad stigneš do mene možemo podijeliti sjeme, a dodat ću ti i malo sjemena orijentalnog maka i ponešto još ako ti treba Smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 09:24
Dan već nagovještava da će viti paklen, ali vrt je zaliven, a ja sam svoju kavicu dovršila u debelom hladu moje odrine. Možda će vas i slike tog hlada malo osvježiti? Cool

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 09:26
Ljubav između suncokreta i sunca je neupitna! Ovaj je pružio svoju glavicu izlazećem suncu kao na poljubac, a kao dokaz svoje ljubavi na razdjeljku listova stvorio još dva pupa! Very%20Happy

Dvoglavi se polako "budi", jedino neće biti dvoglavi, nego četveroglavi! Uz ovaj prvi još tri pupa su na istoj stabljici! Opet se moram izvlačiti na loš fotić, na slici to možda nećete ni opaziti Confused

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 09:45
Zelena zavjesa,i hosta koja je tako fino posaložila svoje listove je naprosto predivno,lipo misto za ispijanje kaviceTongueThumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 10:09
ajmeeeeeeee, koja lijepa hosta, obožavam ih.smile93
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.