Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno,ostavila si me bez teksta!doista savršenstvo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Draga Biljana,sretan ti rodjendan ,jos ih puno docekala zdrava i vesela.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Biljana,sretan ti rođendan,zdrava i vesela bila i uz brdo brza.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,moj favorit je njezna i romatična shaby kutijica sa ružama
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Draga sarita banana i Kika, hvala na ljepim zeljama
![]() Slavice i rose, hvala na posjeti i lijepim komplimentima, koji uvijek gode ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Sretan rođendan i ostvarenje svih želja!!!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Draga Anastazija i nirvana, hvala na cestitki
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nadam se da ces uvaziti zakasnjelu cestitku, ali tamo gdje sam bila nije bilo klompa, pojeli bi ga morski cuski.
Primi najiskrenije cestitke i najbolje zelje za buducnost. ![]() |
|
![]() |
|
Draga tatjana, puno ti hvala, nikad nije kasno za cestitke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako lijepo i jednostavno (čitaj:ne prenakićeno, već taman) ogedalo Biljana!
![]() ![]() A što ti je dobar ispao 2K! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
BIljana,krasno si ovo uradila,sad imas divan komplet...da znas da si me ponukala da i ja nesto slicno uradim za svoj hodnik,ali sve to kasnije .....
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ti i dalje po svojim ružama,a ja i dalje razmišljam što ću s njima.Ogledalo super.Umjereno.A i gajba je posebna.A što s metlom?Spremaš se na put?Šalim se,naravno.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
BTW.jedna dobronamjerna primjedba.Točkice kao fol od crvića,malo svjetlije i vodenije.Izgleda realnije.Vidjela na radionici.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa viditi ovo na metli dojahalo ogledalo, vidi se da je malo starinsko, ali godine nisu vazne. Mogu ti reci da je super. Danas sam vidjela ali ne znam dali su to na plastici ruzice na prozorima, izgleda super,moram to
poslikati, ali je na 3katu, mozda uspijem. SSSSSSSUUUUUUUUPPPPPPPPPPEEEEEERRRRRR. |
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
prekrasni radovi, ne znam koji bih izdvojila!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |