Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 323> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa da to sam i ja cuo da se od ljuske kuhao caj i davao djeci,ali da je to kod nas neko radio ne sjecam se.Vidis onda nije bilo kaznjavano saditi maka,a danas mislim trebas traziti dozvolu
Nekad nije bilo ni masine za nak mljeti pa su ga zene tukle u mužđaru,drvene naprava u obliku cupa samo malo veci.U njega bi se sipao mak i po maku tuklo udaralo sa drzalicom od sjekire.Ljepo se stavio među noge i udari dok nije bio kao samljet.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
je, mužar imam doma i to jedan teški kameni primjerak
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toni dozvola ti treba samo za polja takvih makova, a i tada mislim da bi trebao imati ugovor za otkup s nekom farmaceutskom firmom, one naime jedine smiju legalno proizvoditi opijum
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Toni kod tebe u vrtu svega lijepoga kao i uvijek. I ukrasnog i korisnog. A čak se i susjedi "omaste"! |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
procvale su procvale moje Lepe Dore
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
calathea
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
i calathea je procvala
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Toni, i ja sam čula one priće s makom i djecom koja spavaju.. No, i ovog sam puta uživala kod tebe i u Babotoku!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uživam šećući tvojim vrtom.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kak ti je super krumpir Toni! Nema zlatica puno ove godine?
Cvijeće predivno, Lepe Dore prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš prelijepo cvijeće
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
posebno kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam zavirila.Lijepog cvijeća kao uvijek!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeee Toni, pa mene nije bilo u tvom dvorištu još od snježnih slika i moram priznati da su mi bile osvježenje danas u ovaj vreli dan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako tvoja banana sada, jel se mući u cvjetnjaku ili si ju posadio u vrt, odnosno zemlju? Isusek... ja
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
S makom si me na trenutak vratio u neko davno doba,i moja mamica(baka) je uzgajala mak na vrtu za kolače
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zahvaljujem svima na posjeti mome vrtu.Ima slika dosta samo momentalno mi se nekako neda stavljat.A moje lepe dore sve se rascvale to je tepih raznovrsnih boja
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Toni, samo ti fotkaj i čuvaj za duge i hladne zimske dane.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |