Martin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pitala si za japansku ružu?
Ona je listopadni grm i cvijeta u veljači prije no što prolista. Cvijeta na starim granama tako da je netrebaš orezivati dok je mlada, izuzetak su mladice koje počmu nicati iz korjena druge eventualno treće godine nakon sadnje. Njih je poželjno na proljeće ukloniti jer kvare estetski izgled grma. Inače je totalno nezahtjevna biljka.Dovoljno ju je posaditi a ona te zauzvrat nagradi svojim roznim ili crvenim cvijetićima. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Lijepi napredak. Ruža je prekrasna a kale predivne, mislim da su kale heheh
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Glavno da ste ozdravili |
|
![]() |
|
uff davno me nije bilo, bili svi bolesni neku virozu uvatili tako da smo svi morali mirovati
u vrtu jos uvijek stoji sve isto samo sto su se tužice lipo rascvjetale stavim slikice popodne
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Sutra mi dolazi nova zemlja pa opet krecu radovi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Thx malo sam se izgubila medu silnim temama o cvijecu :)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
martina poželjno je otkinutio svaki "rascvjetani" (koji je prošao) cvijet da se bespotrebno ne iscrpljuje biljka
osim ako ne želiš sjeme a više o kali imaš tu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=349 |
|
![]() |
|
imam pitanje presadila sam kale sto su mi bile u pitaru u zemlju procvjetale su mi :) dali ja cvijet da rezem kad pocinje propadati ili da ga ostavim?
|
|
![]() |
|
ja sam uvjek za kavicu i za upoznavanje novih i dragih ljudi
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Ajme kasnim sa komentarima,moj ti je savjet na toj vožnji biciklom nabaviš sadnica od dobronamjernih susjeda i ako imaš neki dio gdje je više hlad posadiš u posude da ti ojaćaju i malo porastu do jeseni a onda na sunce sa njima i ne treba toliko zalivati kad ojaćaju.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a ja te dočekam kavom i sokom
![]() ... imam i ja biciklu i nekad sam obožavala i često prakticirala vožnju biciklom, odavno nemam društvo za to pa sam se odvikla mogle bi skupa provozati po nekom kvartu pa snimiti vrtove i biljke ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nadam se da ću sve to vaše na jesen vidjeti i uživo.Biciklu pa uzbrdo.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
eto, u istom smo kvartu
|
|
![]() |
|
je ja sam na bokanjcu
hvala vam cure na savjetima stvarno kod mene ide puzevim korakom jer ne mozemo mi sami skoro nista pa nam pomaze moj tata zasad prikupljam ideje mislim da ce mo kad padnu vrucine nastaviti sredivati dvoriste jer ovako je tesko. moram prikupiti sto vise inf i odluciti se za nesto pa dovesti tatu pred gotov cin ![]() cak mislim da bi mogla nasuprot masline napraviti jednu "baricu" sa ribicama mojoj malenoj bi se svidilo ona bi tu mockala nogice :) sto vi mislite drugi dio je za sadnju rezerviran pa tamo necemo nista na tom dijelu mi je borovnica smokva i šipak sa 1 strane kuce smo posadili mandarine a s druge strane borovnicu i japansku ruzu i 3 ruze penjacice. ta strana di je cvice je podljeljena sa 3 zidica naci kao 3 kocke su u zadnjoj jos nemam zemlje trebala je doci neki dan ali je ocito negdi zapelo i isprid kuce imam malo mjesta za zemlju ( koju naravno nemam jos ) :P tako da ce biti cvijeca hvala cure sto se zamarate s mojim problemima |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |