Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 151>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 17:40
Misty radujem se razmjeni biljaka i sjemenja, a još više posjeti. hlad ti je predivan i ja planiram zasaditi lozu i napraviti prirodni hlad, ipak je to bolje od svih nadstrešnica
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 01:45
Jao šta je ovaj suncokret predivan!!!!!!!!Ne mogu se nadivit!smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 07:14
Miro ako te ikada put dovede blizu ima kod mene i drugih mjesta, jednako ugodnih za ispijanje kavice Smile

Antonija te sam hoste (imam ih 3) kupila s kućom, nisu mojih ruku djelo, ali zbilja nigdje još nisam vidjela veće Wink

Medo mislim da ćeš se lako dogovoriti s mojim sinom da poneseš i koju lozu odavde, on bi rado neke iščupao Unhappy

springy straža se budi, a bit će ih još puno! Prvi procvjetani je bio namijenjen baš tebi Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 07:16
Naoblačilo se, u daljini se čuje prigušena grmljavina, ali od kiše još ništa. Malo je svježije, pa pratim psa u jutarnjoj šetnji i molim se da kiša stigne i ovdje. Mislim da sam vam već spomenula napuštenu kuću i vrt s druge strane ulice nasuprot moje kuće? Nisam mogla odoliti a da ne slikam ovaj prizor kako je slak obgrlio drvo Very%20Happy

Cvjetovi su mu ogromni, a kad ga nitko ne dira zna pokazati svoje najljepše lice. Prava šteta da je tako agresivan, jer je očito najbrži prekrivač ograda!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 07:44
Prelijepe   slike!Big%20smile
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 07:53
Slak je predivan, a što se dogovora tiče, ja se neću buniti. kupio sam proljetos jednu lozu stolnog grožđa, ali izgleda da joj nešto ne paše   
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 08:47
Slak je predivan,sam izrastao i tako lip,a ja sijala i tu i tamo po neki cvitić,a ja ga usrdno molim:"ma hajde daj još koji"tko zna,možda mi se i smiluje,ali za sada "škito",a vidi toga pun cvitaThumbs%20Up
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 11:27
Sljez, slak, suncokreti...predivno misty
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 18:25
i kod mene za sad samo grmi,a moglo bi malo i pasti
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 19:26
Draga Misty, evo i mene do tebe! Pratila sam suncokret, a kad mi je postalo prevruće sakrila se pod "brajdicu". Jagode koje imaš ti puštaju tzv. bičeve, a to je, zapravo, način razmnožavanja jagoda. Imaš dvije mogućnosti - ako hoćeš da postojećima ojača korijen tada te bičeve odreži, a ako hoćeš razmnožiti jagode, tada ih tako ostavi i one će se zakorijeniti pokraj postojećih. Hug
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 00:37
evo da i ja svratim u tvoj vrt,suncokret je prekrasan,a  hosta ima listove kao pelerinicu ,baš ti je lijepo draga!smile113
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 06:24
bako jednom ću valjda imati i bolji fotić, za sada se moram zadovoljiti samo lijepim prizorima Disapprove

Medo ja nemam stolno grožđe, izgleda kao obično crno, ali ima okus nešto između jagoda i šumskog voća. Od ovoga ne možeš kupiti vino, zabranjeno je jer je prejaki opijat, pa ga se može naći samo u "kućnoj radinosti". Probala sam njegov sok (prije vrenja), to je zbilja božanstven okus!

Mira primijetila sam i ja da neki cvijetići sve vole raditi po svome LOL

stefkaja trudim se oko ovoga što imam, za koju godinu možda će i moj vrt biti raskošniji i više nalik na vaše, makar ga ja i ovakvog volim!Smile

gio i ja sam se tome nadala, ali od kiše ni "k" ovaj put Unhappy

Anaida znam draga da se tako razmnožavaju i da te skupinice listova puštaju korijenje. Kad se zakorijene mogu se prerezati ti "bičevi" pa matična biljka neće oslabiti, ali ja sam se nadala da će se htjeti penjati. Možda i neće prvu godinu? Disapprove

jannette baš sam ponosna na te suncokrete, jedva čekam da i ostali procvjetaju, a hoste su tako pravilno rasporedile lišće jer se nalaze u okruglim žardinjerama Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 08:22
Uz onaj prvi i najraskošniji grm vodenike, još su se dva rascvjetala Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 08:23
Zahladilo je, sunce se ne pokazuje već drugi dan, ali ovaj dvoglavac, je ipak odlučio cvjetati, možda se nada da će se danas pokazati njegovo voljeno sunce? A skoro je prerastao visinu prizemlja! Rolling%20Eyes

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 13:40
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Uz onaj prvi i najraskošniji grm vodenike, još su se dva rascvjetala Very%20Happy

Suncokreti suThumbs%20Upali ovo je predivno,tako nježno i profinjenoClapClapClapClapClap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 14:05
predivni su ti suncokreti i ovaj plavi ljepotan! što se grožđa tiče, ne mora ono biti stolna sorta, dapače, ovako nešto vjerojatno se ne može naći u prodaji i biti će mi veliko zadovoljstvo i sreća imati jednu takvu vrstu u svom vrtu. već se veselim!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 23:13
prekrasno Sonnenliege
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 07:05
Medo hlad odrine je zbilja odličan a i pametan izbor, a moj će ti sin biti zahvalan! Jedino se moramo raspitati smije li se loza orezati u jesen jer će inače biti prevelika za transport Disapprove

anči draga baš si mi falila! smile78
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 07:09
Pitat ću oca, on se kuži u te stvari...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 08:46
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Pitat ću oca, on se kuži u te stvari...
Čast svim iskustvima, ali  ja sam primijetila da najbolje napreduju biljke koje voliš! LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.