Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 151> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misty radujem se razmjeni biljaka i sjemenja, a još više posjeti. hlad ti je predivan i ja planiram zasaditi lozu i napraviti prirodni hlad, ipak je to bolje od svih nadstrešnica
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Jao šta je ovaj suncokret predivan!!!!!!!!Ne mogu se nadivit!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Miro ako te ikada put dovede blizu ima kod mene i drugih mjesta, jednako ugodnih za ispijanje kavice
![]() Antonija te sam hoste (imam ih 3) kupila s kućom, nisu mojih ruku djelo, ali zbilja nigdje još nisam vidjela veće ![]() Medo mislim da ćeš se lako dogovoriti s mojim sinom da poneseš i koju lozu odavde, on bi rado neke iščupao ![]() springy straža se budi, a bit će ih još puno! Prvi procvjetani je bio namijenjen baš tebi ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Naoblačilo se, u
daljini se čuje prigušena grmljavina, ali od kiše još ništa. Malo je
svježije, pa pratim psa u jutarnjoj šetnji i molim se da kiša stigne i
ovdje. Mislim da sam vam već spomenula napuštenu kuću i vrt s druge
strane ulice nasuprot moje kuće? Nisam mogla odoliti a da ne slikam ovaj
prizor kako je slak obgrlio drvo
![]() ![]() Cvjetovi su mu ogromni, a kad ga nitko ne dira zna pokazati svoje najljepše lice. Prava šteta da je tako agresivan, jer je očito najbrži prekrivač ograda! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepe slike!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Slak je predivan, a što se dogovora tiče, ja se neću buniti. kupio sam proljetos jednu lozu stolnog grožđa, ali izgleda da joj nešto ne paše
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slak je predivan,sam izrastao i tako lip,a ja sijala i tu i tamo po neki cvitić,a ja ga usrdno molim:"ma hajde daj još koji"tko zna,možda mi se i smiluje,ali za sada "škito",a vidi toga pun cvita
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sljez, slak, suncokreti...predivno misty
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene za sad samo grmi,a moglo bi malo i pasti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Misty, evo i mene do tebe! Pratila sam suncokret, a kad mi je postalo prevruće sakrila se pod "brajdicu". Jagode koje imaš ti puštaju tzv. bičeve, a to je, zapravo, način razmnožavanja jagoda. Imaš dvije mogućnosti - ako hoćeš da postojećima ojača korijen tada te bičeve odreži, a ako hoćeš razmnožiti jagode, tada ih tako ostavi i one će se zakorijeniti pokraj postojećih.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
evo da i ja svratim u tvoj vrt,suncokret je prekrasan,a hosta ima listove kao pelerinicu ,baš ti je lijepo draga!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bako jednom ću valjda imati i bolji fotić, za sada se moram zadovoljiti samo lijepim prizorima
![]() Medo ja nemam stolno grožđe, izgleda kao obično crno, ali ima okus nešto između jagoda i šumskog voća. Od ovoga ne možeš kupiti vino, zabranjeno je jer je prejaki opijat, pa ga se može naći samo u "kućnoj radinosti". Probala sam njegov sok (prije vrenja), to je zbilja božanstven okus! Mira primijetila sam i ja da neki cvijetići sve vole raditi po svome ![]() stefkaja trudim se oko ovoga što imam, za koju godinu možda će i moj vrt biti raskošniji i više nalik na vaše, makar ga ja i ovakvog volim! ![]() gio i ja sam se tome nadala, ali od kiše ni "k" ovaj put ![]() Anaida znam draga da se tako razmnožavaju i da te skupinice listova puštaju korijenje. Kad se zakorijene mogu se prerezati ti "bičevi" pa matična biljka neće oslabiti, ali ja sam se nadala da će se htjeti penjati. Možda i neće prvu godinu? ![]() jannette baš sam ponosna na te suncokrete, jedva čekam da i ostali procvjetaju, a hoste su tako pravilno rasporedile lišće jer se nalaze u okruglim žardinjerama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Uz onaj prvi i
najraskošniji grm vodenike, još su se dva rascvjetala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zahladilo je,
sunce se ne pokazuje već drugi dan, ali ovaj dvoglavac, je ipak odlučio
cvjetati, možda se nada da će se danas pokazati njegovo voljeno sunce? A
skoro je prerastao visinu prizemlja!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
predivni su ti suncokreti i ovaj plavi ljepotan! što se grožđa tiče, ne mora ono biti stolna sorta, dapače, ovako nešto vjerojatno se ne može naći u prodaji i biti će mi veliko zadovoljstvo i sreća imati jednu takvu vrstu u svom vrtu. već se veselim!
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Medo hlad odrine je zbilja odličan a i pametan izbor, a moj će ti sin biti zahvalan! Jedino se moramo raspitati smije li se loza orezati u jesen jer će inače biti prevelika za transport
![]() anči draga baš si mi falila! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pitat ću oca, on se kuži u te stvari...
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |