Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 203> |
Korisnik | |
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav Korijenko! Konačno sam uspjela pregledati svih 100 stranica. Prije svega čestitke na stotici, ima se šta za pogledati
![]() ![]() ![]() ![]() O da, i zanima me kako uspjevaš da ti cvijeće po ovim vrućinama ostane sviježe? Meni treba cijela vječnost da sve zalijem i to moram svaki dan, jer ako ih iz nekog razloga ne zalijem ,sljedeći dan su mi povenule. A primjetila sam da ih imaš dosta u teglama. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
čestitam na stotici
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej malo sam se vratila k tebi, pa gledam i ne znam što je to djevojačko oko, dali je to coreopsis ili nešto drugo?
Agapntus će biti mrak., sigurno već cvate.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
O vrtu-hacijendi nemam što reći, uvijek preprekrasan, drugo i ne može biti
![]() ![]() ![]() Velike čestitke na 100-oj
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga korijenko za tvojih 100 krasnih stranica iskrene čestitke
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drage moje svima veliko hvala na čestitkama za prvih Matilda, nadam sa da te nisu zabolile noge od velike šetnje po "prvih 100", sad ću ja uskoro krenuti sa sljedećom turom slika a ti dođi češće da se previše ne umoriš
![]() Što se zaljevanja tiče ove godine do sad mi je nekako bilo lako jer me spašavaju povremeni pljuskovi, evo i neki dan se je tako jako izljevalo da još ni danas neću zaljevati a i bolje da je tako jer više ne mogu tegliti kante, ramena, ruke i vrat me užesno bole i već sam dva tjedna na terapiji u Lovranu, ono što zalijem to obavim gumom......
Triša, slikala sam taj coreopsis ča san ti pričala pa će bit ubrzo i slika da vidiš kako je predivan, a agapantus se počeo plaviti ali tek mali pupoljki
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakav ti je balkon "ovih dana"
![]() Naravski ni ostalo nije "za baciti"
![]() Tko je bio u tvom vrtu (stvarnom) zna kolika je to površina puna cvijeća!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Naša draga djevojko, čestitam ti i želim sunca, cvijeća i uvijek sreće i mira!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opraštam ti da 101. stranica bude bez slika, ali ne i 102. Aparat u ruke i šetnja po hacijendi, daj nam da malo uživamo
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi je kako je lijenaaaaaaaaa šta čekaš da ja dolazim da bi vidjela tvoju ljepotu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ja sama sebi velim:"aha,evo u Korjenka slikica" ,a ono
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a i ja sam ocekivala slike
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Eeee pa vi koji ste mislili da sam ljenčina, pola toga je i istina
![]() Nego red je da ako sam već prešla tu čarobnu brojku 100 da i stavim nešto slika pa makar i starih 15 dana
![]() ![]() ![]() Bez previše filozofiranja i objašnjavanja samo ću negdje nešto kratko napisati, vi svi ionako već poznate moj vrt tako da gledajte i reklo bi se kod nas "pasite oči"
![]() Uobičajeno započinjemo sa grotama....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Razne hortenzije..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cvijeće sa zadnje slike.......
Roza stolisnik
![]() Liatris
![]() Echinacea purpurea
![]() Echinacea narančasta - iz Decore
![]() Carsko oko
![]() Oleander crveni
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Krug.... ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ruže.... neka floribunda neznanka i Ingrid Bergman
![]() ![]() Pasiflora (Triša)
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Crni i crveni ribiz (tursko grozje- u mom dijalektu)
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Panoramik....... Iza kuće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pola pokošeno...
![]() cijelo pokošeno...
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |