Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 27>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 21:46
smile78svaka čast veliki sam ljubitelj kaktusa ali sad si me ostavila sa ružom da nemam rijeći kao da je od pliša         prekrasna je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 18:01
Zavirila sam k tebi i opet vidjela puno lijepih slikica!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 09:49
fantastično! Prekrasno cvijeće, prekrasne boje, a cvjetovi seduma su savršeni!
lijepi pozdrav
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 15:11
koje lijepo cvijeće imaš!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 14:08
Otok, puno hvala na pohvali, lijep je osjećaj kad te pohvali vlasnica vrta poput tvog!!!!!!!
Rain, hvala na lekciji, napravit ću točno po tvom primjeru, nadam se da ću imat uspjeha kao i ti!!!!!!!
Misty, brat mi kaže da sam nemoguća, da on meni želi kupiti koji cvijet ali kad ja hoću sve... Morat ću se malo skulirat jer me neće htjet više vodit nikud pa onda badave moje umijeće žicanja! Wink
Mira021, hvala ti! Meni se baš ne čini to složeno, nekad imam osjećaj da mi je previše nagužvano svega i svačega pa poželim iščupat neke biljke, onda mi drugi dan bude žao pa ostavim... Ne znam ni sama šta da radim... To kak mi dođe!
Medvjed, hvala na posjeti!!!!!
Lucy, uz ogradu imam ruže penjačice, tekome, gliciniju, loze, bršljan, klematise, loniceru, no većina je posađeno ove i prošle godine u jesen tako da je sve još jako malo. Ne mogu ti opisat kako jedva čekam da počne bujat do očite vidiljivosti!
Baka, hvala na pohvali!
Bergenia, hvala, uvijek si dobrodošla!!!!!
Horti, hvala na savjetu, znam da mi treba malo strpljenja, evo nestrpljivost liječim tako da se neizmjerno veselim svakom novom listiću kao da gledam veliki rascvjetani grm, i pratim ih svaki dan s takvom strepnjom i slatkim iščekivanjem da to cijeli proces čak čini pomalo uzbudljivim!!!
Niho, nećemo hvalit moje ruže jer su jako prevrtljive pa da ih ne ureknemo!!!!! Al zato ćemo hvalit tebi što posjećuješ moj vrt, nadam se da ti nisi prevrtljiva Wink!
Anaida, hvala na pohvali, dođi mi opet!!
Sara, drago mi je da ti se sviđaju moji sedumi, meni su preslatki!
Antonia, hvala puno!!!!
smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 18:19
pravo je uzivanje prosetati tvojim vrtom,ruze su ocaravajuce,lantana,kaktusi,sve je savrseno
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 21:26
Hvala gioiaa!!!!!!! smile78
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 21:59
Vrijeme je za nove slike, zar ne?? Smile

Moj prvi sobni hibić je procvjetao, prelijep mi je!!!!

Ruže penjačice uz žicu posađene ovo proljeće su počele cvjetat, to me baš obradovalo!!!

Godecija je sad u punom cvatu...

Rudbekija...

Šatirana vodenika jedno vrijeme uopće nije bila šatirana a sad ovi cvjetovi su najizraženije dvobojni otkad ju imam - o čemu to ovisi, pojma nemam...

Procvjetao mi je i bijeli gerber dok narančasti standardno stalno pušta nove cvjetove...

I visoka georgina je krenula sa cvjetanjem...

Ehinops mi je presladak!

Alstroemerija, ima mi zanimljiv pupoljak ovako prošaran zelenom bojom...

Gladiole prvi put kod mene, prekrasne su mi!

Jedna jedina frezija koja mi je niknula i procvjetala...

Kotiledoni još prelijepo cvjetaju...

Delfinumi u drugoj cvatnji imaju više pupoljaka nego u prvoj...

"Volim se igrati s loptom..."

"...ali prevruće mi je za trčati..."

Pozdrav svima!!! smile79

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 22:19
fantastično!
ClapClapClapClapClap
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 07:20
Cvijeće ti je po običaju, predivno! Teško je tu između tih lijepih gladiola, balončića, hibija, echinopsa...nešto izdvojiti.
Al kad vidim tu preslatku Zivu srce mi preskoči koji otkucajčić, i na slici se vidi koliko je draga i umiljata. Ko što veli Rain i ja bih ju tak rado izgnjavila smile91
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 07:26
Najprije ništa, ništa danima, a onda nas šokiraš ovakvom raskoši! I Zivom kao šečerom na kraju! Prelijepo draga, zbilja!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 08:03

Jeee, kakve lijepe, lijepe slikice! Cvijećke su mi uvijek prekrasne, ali ova mala nogometašica obara s nogu (čuj, kako ide zagrebačkom plavom nogometnom klubu, ne bi bilo loše da Ziva zaigra za njih. Oni isto ne trče za "žogom" dok je vruće Smile Smile)

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 09:36
Istu takvu žičanu ogradu iza kuće imam i ja i isto sam predlani posadila ruže penjačice 3 crvene, rozu i lila, pasifloru i loniceru.... to se sve brzo razraslo, tako ćeš i ti za par godina imati krasnu šarenu ogradu Thumbs%20Up
Jako mi se sviđaju tvoje gladiole, nisam ih imala nikad u vrtu, ne znam zašto neke biljke preskačem a tako su krasneBig%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 13:02
Sara , hvala ti!smile78
Horti, hvala na pohvali! A moja Ziva je stvarno umiljat psić, što je starija to je umiljatija. Da ju samo možete vidjeti kad netko od ukućana dođe doma s posla ili od bilo kud a da ih nije bilo bar par sati, ona doslovce plače od sreće i kad ju primiš u ruke okreće ti glavicu i rikta se da ju ljubiš u lice - svi koji to vide govore "pa to nije pas, to je dijete". Stvarno je posebna!smile78
Misty, hvala ti!smile78
Anaida, hahaha, baš si me nasmijala! Ali šalu na stranu, nemaju oni para za platit takvu zvijezdu u svojim redovima!!!!LOLsmile78
Korijenko, ja se nadam da će to tako biti. Mene jedino brine što mi je tu zemlja dosta nekvalitetna, pjeskovita i puna kamenja, ali opet s druge strane bar je drenaža dobra, zasad lijepo sve napreduje. A što se tiče gladiola, stvarno lijep cvijet. Jedino što ću ja sljedeće godine sadit drugačije - svakih tjedan ili dva dana posadit ću dio lukovica da si produljim cvatnju, to sam negdje pročitala da se tako radi pa na godinu iskušavam teoriju jer im je to zasad jedini minus što cvijet dosta kratko traje. Ali je stvarno upečatljiv - preporučam! Rado ću ti poslati koju lukovicu za probu ako želiš!smile78

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 18:33
Osječam se kao papiga,a ne mogu si pomoći i samo kažem:"ovo je lipo,ovo je lipo....ma sve je lipo"smile64A taj slatkiš sa isplaženim jezikom,uf da mi je malo zagrlitiApprove
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 20:57
Ja ću samo reči- preljepo
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 07:30
Prava je šteta da gladiole tako kratko traju Unhappy, ali zaboravih te upitati, jesu li se ono ispreplele dvije ruže ili su na jednoj roza i narančasti cvjetovi?
Time is something you can never get back..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 11:43
Spring hvala ti na ponudi za gladiole, rado ću udomiti 2 lukovice, boja po tvom izboru ali mi nemoj reć da mi druge godine bude iznenađenje Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 16:33
ponovno sam navratila da uživam u narančasto-ružičastoj fantaziji tvoje kolekcije, a najviše u ekstravagantnoj ljepoti tvoje godecije.
ovako ju proučavam i divim joj se!!!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 18:51
Dijete drago, ti imaš prekrasan vrt koji obiluje biranim cvijećem i ja mogu samo reći moj naklon tvojim godinama i ljubavi  sa kojom uzgajaš to prekrasno cvijeće smile211. Bila sam več kod tebe, ali nisam ostavila traga, jer sam valjda bila preumorna ( a to mi je često u posljednje vrijeme) da napišem "nešto pametno", pa sam ponovila lekciju...
Prvo sam kod tebe vidjela cvjetić koji i ja imam, a za mene je bio bezimeni i onda kod tebe pročitam cupea... idem malo progooglati i nađem pod tim imenom japansku mirtu ConfusedQuestion, no uz mali više truda biljka je dobila i ime i prezime, a to je CUPHEA LLAVEA , evo i link http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://pics.davesgarden.com/pics/2006/06/09/Calif_Sue/7dfbb5.jpg&imgrefurl=http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/112991/&h=1067&w=800&sz=94&tbnid=z_U6sanPRd0YVM:&tbnh=150&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3DCUPHEA%2BLLAVEA&hl=hr&usg=___mcZ5MpEPlqJ9IY1UINwGD8Tn0M=&sa=X&ei=vXlITLO9DISqsAaSrdW3Dw&ved=0CDQQ9QEwBw
baš ti hvala, jer ja nekako volim da mi cvijet ima ime Wink. Od količine i boja tvojih digitalisa ja sam pala na r.., smile64ovako sam ih gledala i samo vikala "Bože kako su krasni". Kod ruža sam več imala osmjeh od uha do uha jer žuto narandžastu Samba (ili Funkur, kao se moja zove), pa lavaglut ( samo moja nije stablašica, nego floribunda), blue moon imam i ja, a i roza ispod blue moon bi mogla biti kao moja ( njoj neznam ime), ali ona crvenonarandžasta je pravi vulkan smile227.
Campanula glomerata me je bacila na pod, tako lijepa i imaš je puno, smile141no ja sam čula da ona baš ne voli presađivanje ili su to rekli ljudi koji ne vole dijeliti cvijeće sa drugima Unhappy, pa su na taj način otkantali potencijalne žicare, a to sam onda bila ja . Plave surfinije su ti mraaaak, kao i tvoja "zmija čuvarkuća". Lavanda je očaravajuća i mogu si samo misliti kako miriši, ma je se nebih usudila ni šetati uz nju po stazi, da ju slučajno ne oštetim LOL. Panoramske slike, gro plan, sve prekrasne, kada je cvijeće lijepo i lijepo posloženo i po bojama i kombinacije. Ona ograda do susjeda uz koju si sadila penjačice me jako zanima i jedva čekam da ju vidim nagodinu Wink, ali vidiš već su te i ove godine penjačice obradovale cvjetićima. I mene zanima jeli ono jedna ruža ili dvije, ona žutonarandžasta i roza. Gliciniju samo nemoj upletati u ogradu da ju ne potrga...Zadnja serija slika me ostavila bez teksta, koje gladioleeee, ja ih obožavam, ali one mene nee Cry, ali ove tvoje, pogotovo roza sa crvenobijelom "usnom" smile227, kao i kokotići.
Ma ti imaš toliko krasnog cvijeća, da sam sigurno nešto nenamjerno preskočila, ali već sada mi mozak šteka, no dok to gledam pada mi nešto na pamet i ne zamjeri moram to napisati  TI SI CURA ZA MOJU KUĆU , o kako bih bila sretna da mi snaha bude takva cura kao ti... voliš cvijeće, voliš životinje... A šečer na kraju je tvoje Zivče, tako je slatka i umiljata i neznaš je li ljepša dok miriše cvijeće, ozbiljno promatra nogometaše, dok virka ispod zavjese ili sa loptom ispod trešnje i konačno jedna njena ne preozbiljna slika ... sa isplaženim jezikom. smile78 tebi i njoj u taj vlažni nosić.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.