Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo nađoh malo vremena,konačno.Dužna sam Šabici odgovor-to je rižin papir!Kike i ovdje je strašno!i da imam vremena-nemože se raditi od vrućine!ovo sam napravila prije par dana ali još nisam prelakirala!ovaj magarčić nešto malo liči na mene!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Slavice sve je fensi,kao što kaže moja ćerkica,meni se neda poslikati...ovdje je strašna sparina,ali natjerat ću se,nadam se????
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasno Slavice, prekrasno!!!!!
Zaista vrhunski, majstorski radovi! Predivno-a tko tebe može stići uopće?! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala Kike,hvala Mare!Moja Mare,ja bih ovo tebi trebala reći,vidjela sam tvoja stakla ne samo na forumu nego i uživo-ludilo!!!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutijice su ti mraaaaaak, preljepi motivi, ma bravo
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Sve lipo a tacna i kutijica sa lavandom posebne!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice ,odusevljena sam zaista. cestitke od srca.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaaaaaaaaaaa....škrinjica sa lavandom je predivna... predivna....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kutijica i tacna s lavandom su vrhunske
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasni radovi, sa prekrasnim morskim motivima, bravo Slavice
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,vidjela sam ih uživo,uživo su još ljepši. bravo naša slavice!
|
|
![]() |
|
hvala vam svima od srca!ljeto je,toliko smo kukale na hladnoću i ružna vremena a sad je opet prevruće tako da baš i nemam puno volje za raditi.uvjek se nešto događa,neke stvari sam radila a nisam niti uspjela staviti ali ima vremena!svi uglavnom idu ovamo prema moru a ja ću prema Slavoniji već sutra!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-sretno Slave u Slavoniji i odmori se za nove pobjede---
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
radiš prekrasne stavri,osobito mi se sviđa kako od nekoliko kolaža složiš cjelinu i to sve lijepo upakuješ, daskice i slika s maslinama, su mi predobre
za natpise radiš transfer ili ljepiš printeve?
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
komplet staklenih posudica je tako gracilan, fin ,elegantan i neznam koju riječ da uptrebim da dočaram moj osječaj kad gledam tako lijepe i suptilne radove
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slavice ti si čudo ,turbo žena......mislim,znam ja to već duže vrijeme ali sad kad sam došla kod tebe ne znam šta bih prije gledala.......
meni je isto super kako radiš kolaže od različitih salveta motiva ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...prelijepo, pravi melem za oči apsolutno sve, ističem samo zbog afiniteta lavandastu kutijicu i tacnu, kao i tacnu s motivom iz crtića... čestitke majstorice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Nakon male stanke želim ti poslati jednog malog
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Nakon duže vremena jako tužna što se dugo ne pojavljuješ na forumu iskreno te pozdravljam .
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |