Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 370> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan vrt i okućnicu imaš, sve to začinjeno sa ljepotom našega mora
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana draga dugo me nije bilo kod tebe....Bilo je pretoplo pa nisam imala volje nizašta osim za kupanje u moru....Sparina je popustila pa sam krenula u obilazak vrtova....Tvoj vrt uvijek je pun pravih ljepotica kao što su ovaj puta bugica, agapantus,ruže, bijela budlea....Bugica ti je predivna nije ni čudo da se je Niho slikala pored nje.....Vjerujem da ste se lijepo provele ti i Niho i da je zadovoljna otišla kući. Imala je čast i privilegiju da tvoj prekrasan vrt vidi u živo....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
gore nebo, dolje more a u sredini
![]() vau sve pršti od ljepote, draga L. ti si naša morska zvizda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Najviše mi se dopala slika s ružama,bugicom i cikasicom zajedno.
Kod tebe je prelijepo,kod vas puše bura,a kod nas sjever i danas je dobro zahladnilo.No,vratit će se ljeto.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Neznam što je ljepše more,kopno ili cvijeće u tvom vrtu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lijepo je vidjeti kako ste guštale vas dvije ili bar Niho jest
![]() ![]() draga moja daj još koju sliku svoga raja da još malo guštam u cvijeću, moru i hladovini ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno je pravi užitak škicnuti u tvoj rajski vrt na zemlji!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Lantana,Vi živite u pravom pravcatom raju! Cvijeće je predivno,a tek pogled na more
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga moja, svaka tvoja slika je priča za sebe...Ne znam na što mi prije oči nisu zastale, i vjeruj i ja kao i mnogi "zavidimo" Nihi što je mogla vidjeti to uživo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mira ono ti je abelija s bijelim cvjetićima, meni se jako sviđa jer dugo cvate i dobro podnosi ovu našu klimu.
Kod mene je dva dana puhala orkanska bura, ono što je bilo na udaru bure sve je spržilo, ali je zrak tako čist, more kristalno, a nebo plavo, lakše se diše, čak sam malo i jučer radila po vrtu, pa evo par morsko cvjetnih slika... Gornji vrt ![]() ![]() Ovdje se vidi kako bura savija maslinu ![]() Kamenjar i cvjetni zid, kao da je odjedamput sve zelenije ![]() Budleja je malo ocvala ![]() Prema donjem vrtu ![]() Pogled s donje terase ![]() Moje prve cinije ![]() ![]() Verbena od Horti ![]() Goruća ljubav ![]() Gazanije su opet krenule ![]() Rudbekije ![]() Prve jabuke, a bura ih je već pola stresla na pod ![]() Procvala mi je ova čuvarkućća s varazdinskog placa ![]() ![]() Adam ima 3 nova lista i tri cvijeta ![]() u ponari zalutao u pitar i jedan mali slak ![]() Ja ovaj kaktus nisam zalila neznam od kada, a on ipak raste ![]() I za kraj jedna bijela ruža kao da je jarbole razapela na plavom nebu i srebrnom moru ![]() Sve vas puno pozdravljam do sljedeće bure ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baš mi je drago da ste vas dvije uživale. Idem sada tražiti ostatak slika.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lantana,
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vidim ja da je vama bilo prekrasno ma kako god jedna drugu "optuživale"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Naša niho će sve sličice najprije urediti, zasjajiti ih, posuti zvjezdicama, pa će ih onda prezentirati i nama i tebi.
Ti se samo odmaraj u ovoj ljepoti! ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ajde malo draga Lantana, opusti se i odmori, trebalo je izdržati nihin tempo i njenu energiju! svaka čast što si to uspjela!
pusa tebi i R.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivne ruže,a ta crvena baš se rascvitala.bogumila je uvijek liti veličanstvena i atraktivna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanče, lijepe morske slikice si nam i danas darovala.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo da vam se javim da je Claudia Schiffer otputovala jutros u zoru. Katmaran je sretno stigao do Splita, a ona do Bihaća.
Nisam ja ništa kriva što se nisamo javljale ona je cijeli dan kad nije na kupanju visila na internet, tako da joj je moj unuk reko ma dosta si ti već bila daj malo meni, sve je slikala, ima 300 slika, ona je na 280 i ja sinoć kopirala neke, a ona mi lijepo sve pobrisala, neću se uopće pričat s njom dok ne vrati slike. ![]() Odlazak najvećeg fotomodela u povijesti Bola ![]() a kad sam se već probudila onda sam slikala par slika po vrtu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala svima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Znate šta vas dvije , meni je već dosta da dolazim a vas nema
![]() ![]() ![]() pozdrav mojim curama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |