dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve lipota do lipote ma bravo za cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dobar frizer za simsire i majstor za ostalo
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jooooj
![]() Ali ove dalije od prije dva tjedna ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dalije i margaritele daju pravi "starinski" štih tvom vrtu, a i sve ostalo je prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepa, prekrasna kolekcija slika i cvijeća koje mami uzdahe! Ti znaš da ni se sve kod tebe sviđa, ali one mini dalijice su mi zaista predivne. I "špalir" muškatli kao dobrodošlica u tvoj dom... Odlične slikice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hahaha, Stelu imam i ja...
![]() predivno cvijeće, zaista je krasno kod tebe, a jučerašnja kiša će sve dodatno osvježiti, pa će vrt, vjerujem, zablistati
![]() posebno lijepe su mi tvoje visoke gailardije, vrlo dekorativne ovako na okupu, preslatke su
![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je svratiti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Korijenko,nemoj gledati ruže do proljeća,tek onda ćemo biti sigurni da su se ukorijenile
![]() Waterlily,hvala na imenovanju graničice,znači imam Zlatnu zvijezdu
![]() Otok,to je Flavijino pravilo,da svaki clemić ima svoju ružicu
![]() Svim mojim dragim gostima jedna velika
![]() Horti hvala kaj si mi ostavila bockalice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma, sve je krasno i prekrasno, raskošno i raznovrsno.
Sviđa mi se kako se druže klematis i ružica ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Valjda je zato krumpirko tako bujan kad ima čuvara.
A ruže - za njih ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A tko je Stela?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Krasno cvijeće i svaka čast na pikavcima!!!
![]() Vidim da tebi Stela cvate, ja imam dvije proljetošne, al nit jednog cvijetka još! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ona žuta graničica gore!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |