nada-m svila....nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
rado ću udovoljiti tvojoj želji i postaviti ovu sa ružom mislim da je motiv zanimljiv zbog male ružice sa strane, a koja je nastala mimo plana jer mi je na tom mjestu malo "pobjegla"boja pa sam na taj naćin spašavala maramu
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-u ovo doba vidjeti nešto ovako lijepo odmah se razbudiš,fantastično
-želja mi je jedanput vidjeti jednu maramu postavljenu skroz ravno... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
ovo još nisam vidjela. ne mogu izdvojiti ništa posebno, jer su prekrasne i slike i marame i lampe. ahhh! marame nisu moj stil, ali stvarno su me oduševile svojom ljepotom.
prvi put sam otvorila vašu galeriju, ali navratit ću još sigurno. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-a što reći,kad je sve rečeno kad se vidi haljina,ma bravo
|
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima, za haljine se možemo lako dogovoriti.
Anastazija , u svom opširnom opisivanju slikanja neznam dali sam spomenula da sam oslikavala tek krojenu, zapravo napola sašivenu, kad "leđa" i prednji dio nisu spojeni, pa je to utliko lakše naknadno dotjerati i sašiti do kraja.Ne šivam sama tek ponešto za domaću upotrebu, a oslikavanje svile mi ide brže i bolje, pa šivanje rade oni kojima ide odlično |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nado evo ti za početak jedna
![]() haljinu upravo takvog kroja sam nosila kad mi se brat ženio, ali to je bila samo haljina a ovo je umjetničko djelo. zaista je prekrasna! sad znam gdje ću se obratiti kad jednom budem trebala haljinu za posebne prilike. sama i šivaš ili ću morati kod mare-nostrum da mi uzme mjeru ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
haljina je prekokrasna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/13910.aspx]
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Ovo je prekrasno !!!!!!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
joj kako je to krasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |