Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 217218219220221 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 22:40
gore nebo, dolje more a u sredini
vau sve pršti od ljepote,
draga L. ti si naša morska zvizda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 23:28
Lantana draga dugo me nije bilo kod tebe....Bilo je pretoplo pa nisam imala volje nizašta osim za kupanje u moru....Sparina je popustila pa sam krenula u obilazak vrtova....Tvoj vrt uvijek je pun pravih ljepotica kao što su ovaj puta bugica, agapantus,ruže, bijela budlea....Bugica ti je predivna nije ni čudo da se je Niho slikala pored nje.....Vjerujem da ste se lijepo provele ti i Niho i da je zadovoljna otišla kući. Imala je čast i privilegiju da tvoj prekrasan vrt vidi u živo....smile79
sutra je novi dan
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 07:25
prekrasan vrt i okućnicu imaš, sve to začinjeno sa ljepotom našega morasmile55
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 07:44
Uživam u tvojim slikama, u mirisu mora i prekrasnog cvijeća! Uvijek me iznova oduševiš nekim još boljim pogledom na more, između ruža, bugice, ma prekrasno!  smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 08:39
Lantana hvala ti što si mi rekla za ime grma,e ta naša bura,vječita borba za sačuvati biljke,zato ja volim imati naše domaće mediteransko cviće koje se naučilo boritio sa našom klimom,ali kad voliš cviće,ti to dobro znadeš,onda dođe poneki cvitić u tvoj vrt koji ljubi neku drugu klimuWinkTi si formirala svoj vrt da ti uvijek izgleda predivno ,pa i u ove vrele daneThumbs%20Up
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 10:00
Neću ponavljati ni jednu sliku, jer se  kroz dosta vrtova događa neobična stvar. Ja procijenim: ova! a onda vidim Misty ponovila. Očito imamo identičan ukus za izdvojiti nešto posebno!Big%20smile
A kod tebe je to prilično teško, obzirom da je svaka slika zapravo posebna!
Ne čudim se da je Niho toliko slikala, tko ne bi... doći i boraviti u takvom prekrasnom cvijetnom raju, pa još na moru!Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 10:11
Lantanče, uvijek nas oduševiš slikicama - a kako ih duže nismo vidjeli, sad smo uistinu njima "nahranili" duše. Predivno!! Baš me vesele tvoje cinije, a sve je ostalo uobičajeno lijepo..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 11:30
predivno izgleda kamenjar sa zidom, raskošan i veličanstven...
što li je ono "goruća ljubav"?
lijepi pozdrav
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 12:48
Sara, goruća ljubav je ljetnica, ageratum.

Lantana sjeme verbene sam brala lani u Selcu, bila je u gredici sa phlomisom i salviom. Tak mi je to bila super kombinacija da sam se odmah sjetila kak bi to kod tebe dobro izgledalo. Samo nam još fali phlomis, sijala sam i njega al mi nije uspjela sjetva, al nać ćemo mi njega negdje Wink.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 21:02
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 12:45
Svratila sam ostaviti pozdrav tebi i Roku, a ostala zadivljena morem što se onako blago namreškano ljeska i blista. Znam da mi nećeš zamjeriti što ovaj put neću spominjati cvijeće.. Disapprove
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:10
Bura još uvijek puše, nešto slabije, zrak čist, cvrčci cvrče ko ludi, more i nebo kristalno-plavo, more hladno, gosti se prestrašili bure... eto to je ukratko događanje kod mene ovih dana.
Meni je drago da je malo zahladilo, a i mome cvijeću barem onom kojeg bura nije ofurila.

Ivna ono je brnistra, smo je ocvala, njeni listovi su tamno zeleni i to je jedino što se sada zeleni na tom području, trava je suha pa je kontrast još veći

Vilmač, ko prvo da ti poželim dobrodošlicu, drago mi je da ti se sviđa kod mene, od ove ludnice ljeti, samo vrt ostaje kao mala razbibriga...

Bergi Wink

Kontee, ma nema hladovine do jeseni LOL

Anči Smile

Mali kaktus puhalo je kao da smo usred zime, svaki dan kupim kupaće kostime, ručnike, ležaljke i obilazim goste i pitam da li je ovo vaše, biljke koje su na udaru bure su malo nastradale, ali opiravit će se one...

Mari, LOL kažeš ti zvizda

Jagda, eto ni ja nisam često na forumu, jer kod nas je doslovno ludnica. Hvala na lijepim riječima.

Antonija, Waterlily, Mira, Baka, Anaida, Sara

Horti i ja sam imala verbene, ali neke puzajuće, ova tvoja je narasla dosta visoko,  i da znaš sve mi se primilo čak i ono što je izledalo ko jadne male špičice, stavila sam sve u pitar ispod masline i svaki dan ih zalijem, slikat ću da vidiš što je to, nešto čak i cvjeta.

Misty, znam ne trebaš ništa reči, mi koji smo rođeni na moru kad vidimo more, srce samo zaigra Broken%20Heart

Za danas sam odabrala samo par sličica

Crna kopriva u bijelom kamenu Horti Wink

i još jedna njena ljepotica, odgovara joj u mom kamenjaru

Ova krasula je došla s otoka od Otok, malo je požutila, ali cvate

A ovo je moj ljubimac crvenolisni javor, koji je više žut nego crven, ali meni ipak drag, baš se zlatni na suncu i lavom nebu

Za kraj za Misty pogled kroz juku

...evo i oblaka, možda i padne koja kap...

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:29
Iz ovog ti oblaka sigurno neće pasti kiša.

Šarena Hortina ljepotica je kadulja, istina malo je osjetljivija od naše domaće, ali je krasna
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:37
LOL baš si me utješila Otok, hvala ti za kadulju, i baš ima lijepe cvjetiće, a sviđa mi se što ima šarene listove.
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:15
draga moja dođem ja svaki dan u tvoju oazu u tvoj raj ali idem polako da ne ostavim trag i ne uznemirim goste.....smile169
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 18:50
Blago NIHI pa je mogla uživo vidjeti svu ovu raskoš,ljepotu,cvijeće,more ma ja samo sanjam i sanjam da šetam ovim rajskim vrtom draga moja !!!!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 19:25
Kao i uvijek-prelijepo je Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 19:43
evo Lantana i meni je zaigralo,sto zbog mora sto zbog ove cvjetne ljepote
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 19:56
ClapNa najnovije slikice!Big%20smileClap
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:00
Dođeš,pregledaš i padneš u nesvjest od ljepote.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 217218219220221 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.