Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 93> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miro krasno ti je cvijeće, a posebno me oduševio onaj garoful
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledajući tvoju bugicu pa i kod nekih drugih, tješim se...Tko je bio u mom vrtu pred mjesec dana mogao je vidjeti:prekrasne, gusto rascvjetane (drugi cvat) a sad ništa, samo lišće,kiša i vjetar oprali sve.... i mi se nadamo.... da će još nečeg biti ove sezone!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kako ovih dana sam stalno u zaostatku s pregledavanjem vrtova ovo što je drugima "staro" meni je novo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jedva čekam nove slike iz tvog "skromnog" vrta
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
evo se opet javljam sa prijateljicinog kompija , uskoro cu da popravim svoj , tj servis ce da rijesi , bio je malo veci kvar negoo sta su mislili ,,, pa cu da se vratim i da uzivam sa vama u rajskim i lijepim vrtovima , hvala vam svima sta ste posjetili moj vrt, uzivajte , pusaaaa ;)))
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pozdrav Miro evo i mene kod tebe u tvom lijepom vrtu dugo dugo nisam bila sorry i moj komp nešto šteka već dugo pa sam baš zapostavila druženje sa dragim forumašima ali pregledala sam tvoje lijepe slikice i baš mi se sviđa kad god navratim kod tebe ostanem i duže nego što sam planirala pusaaaaaa
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Miro,brzo popravi komp i vrati se sa novim sličicama
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ove slike cvijeća su prekrasne, uživala sam gledajući ih!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Istina, uvijek lijepo u tvom vrtu...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek lijepo u tvom vrtu Miro
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mene u tvom vrtu,ovih dana nemam bas vremena,imam goste tako da slabo lutam po vrtovima...zelim ti da sto prije popravis kompjuter
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
evo dragi moji da vam se javim , svima skupa , sa jednom malenom isprikom sta ne odgovaram na komentare jer mi je kompjuter u kvaru, a trenutno se nalazim na drugome kod prijateljice , svima hvala na posjeti mome vrtu
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo, a oduševio me je suncokret jer je stvarno mini a ne ovi moji divljaci koji su otišli nebu pod oblake pa ih nemogu niti poslikati
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno Mira, malo pomalo puni se kamenjar, a cvijeće je suer, ove kombinacije žuto-bijelih cvjetova su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijep đumbus
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() I mislim da te TM jako voli kad ti je dao ružu koja cvjeta od proljeća do jeseni, ruža to osjeti i pokazuje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |