Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 33>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 12:14
 Love%20You Love%20You Love%20You ....ooooo Kami, Kami, Kami... čega se uhvatiš to pozlatiš... ne znam kak bi drukčije opisala osjećaj koji me obuzima dok pregledavam ove posljednje radove stalno i stalno iznova... toliko detalja, toliko predivnih detalja uz salvete pomno odabrane, šablone koje samo lagano drže ravnotežu, duhovitost koja izbija izmedju "redova"...neću i ne želim bilo što izdvajati jer bi bilo nepravedno, jer sve je jedna zaokružena cjelina koju se ne može razdvajati na dijelove.... kao i uvijek, oduševila si me i uzbibala moju lijevu polovicu mozga i srca do krajnjih granica.... Bow%20Down%20Wave
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 11:56
Gogs i Primavera: hvala puno, baš ste me lijepo iznenadile svojim predivnim komentarima Embarrassed

Evo, gospon stalak za začine se udostojio predstaviti i spreman je začiniti tetinu kuhinju, bit će malo naporan jer je prošao kreativnu kalvariju...
(Fotkala sam ga maloprije u poluoblačnom svjetlu, a sad je sunce obasjalo nebo Confused)
Monsieur
Épice, odnosno Mister Spice je ispoštovao moju žarku želju da svaka strana priča svoje, a da sve skupa bude jedna pričica :)

Tražila sam neki začinski citat koji bi ispisala na prednju stranu, ali kako mi "Spice up your life" ipak nije odgovaralo (Girl Power!) LOL
Srećom sam naletjela na kao poznati engleski idiom "Variety's the spice of life" koji je izvorno izgovorio Mr.William potpisan dolje desno ;)

Vjerujem da se slažete da je upravo raznolikost ultimativni začin životu, ono što mu daje okus Approve
To su razne kreativne tehnike u kojima se okušavamo, raznovrsni karakteri naših prijatelja, različite svakodnevne situacije, interesi, stilovi, raspoloženja itd...

Nekako mi je predosadno (i ne baš preuredno) izgledao jednobojani stalak pa sam se odlučila razbacati u svim smjerovima...
Police i šablone su prefarbane sedefasto-zelenom, ali nakon 2-3 sloja, nije mi se više dalo prefarbavati, boja koliko je lijepa, toliko je misteriozno prerijetka (HobbyLine metallic, 50ml)...
Citat je ispisan markerom (oil-base), šablonicu sam krstila makar je posuđena (kad sam ju vidjela, mislila sam da mi je skroz bezveze; ah, estetske predrasude)
a iza je zalijepljen papir s organskim vlaknima i drago mi je da sam se opće sjetila da ga imam...

Skupila sam lijepih salveta sa začinima i počupkala sam ovu s prljavo bež podlogom, na bočne strane sam uspjela ugurati sve različite začine sa salvete,
a na prednju stranu sam stavila svoja tri omiljena pojedinačno - bosiljak, peršin i vlasac, am am am :)

Ja sam zapravo još početnik s 2k (sottile), nakon 3 pojedinačna 2k-k-nja na praznoj površini, ovo je prvi put da sam ga išla raditi preko motiva...
Ispalim pukotinama sam bila zadovoljna, ali AjmeMeniNijeMiDobro, imala sam samo smeđu pastu za cipele, utrljavanje sjenila je izgledalo katastrofa,
čak sam jurila kupiti uljanu zelenu tubicu da bi se na kraju pukotine dobro vidjele jedino u kombinaciji smeđe paste+uljane bojice preko nje da zazeleni smeđilo...Wacko

Onda sam nekaj kemijala s prednjim dijelom i sitnim pukotinama (tanki sloj Step2) i to sam 2 put utrljavala i skroz brisala vlažnom krpicom (!!) i dobro da je opće opstalo...
Usto mi nestrpljivost nije dala mira i sve sam riskantno prelakirala kistom Caparolovim akrilnim lakom i 2k je 99% preživio i taj potop, hrabro se držao Cool

Napomena!! Iako je ovaj moj 2k nekako istrpio sve torture koje sam mu priuštila, ima slabo vidljivih mini-ozljedica i isprobavajte isto na svoju odgovornost.

Et voila, stalak će biti u prirodnom okruženju, možda se i fini mirisi uspiju uvući u pukotine 
Cool
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 13:53
a ja imam zelenu kuhinju
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 08:22
mumica, teta je sve pokupila u svoju zelenu kuhinju i oduševljena je Cool ali drago mi je ako ti se stalak sviđa Tongue
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 08:48
stalak je presladak bas si ga lijepo uredila adekvatno onome sto treba da stoji na njemu,cestitam kami.smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 23:56
sarita: puno hvala, jedva sam dočekala da salvetne začine iskoristim za prave začine Big%20smile
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 05:33
Kako sam u žurbi, nažalost, nemam kad pročitat tvoj, uvijek zanimljivi, popratni tekst (al nadoknadit ću ja to za koji dan )
Zato sam gledala slike, ko nepismeno dijete slikovnicu, hehehehe.
Meni je ovo prekrasno, sve skupa, a posebno volim kad ti nešto napišeš (na sami rad)
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 08:39
maredelmare, hvala, ali onda imaš još jednu slikovnicu stranicu prije, ta ima više slika, nego slova LOL
i ja sam bila u žurbi, sad odoh na malo ljetovanja na more pa se nadam da će me dočekati pune galerije zaostatka Smile
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 10:26
-šaljem ti moje iskreno divljenje za sve tvoje radove..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 10:48
AjmeMeni - MeniNijeDobro! Super je kad pričaš i opisuješ nešto što je WIP (work in progress), ali kad to na kraju vidim - natočim si šalicu kave najprije! Ko prvo, sama polica mi je super. Tu nemamo što razgovarati. Boje su mi fenomenalne, zelena daje dinamiku - postala si mi sinonim za upotrebu metallic boja! Motivi začina na bočnim stranicama se savršeno uklapaju i 2K preko njih fits like a glove! Natur papir i šablonice - sve tako paše i mislila si na sve, a posebno na citat... Svi smo mi neki drugi začin? smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 20:59
Mislim da nemam kaj reći , zakon su mi bile i one daskice i posuda za putar, ali ova polica aaaaaaaaaaaaaaaaa kako je presavršena.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 23:47
...woooooow, Kami draga, ti si od tako obične stvari kao što je polica za začine koja će obitavati medju loncima, tanjurima, miomirisima etc. napravila pravo malo remek-djelo, mislim, tu kad se slože bočice sa začinima treba ju samo čistiti od prašine i njegovati kao najljepši suvenir, bez dodirivanja masnim prstima od kuhanja... preeeedivna je, a tvoje već poznate kombinacije i dalje obaraju na ledja smile39...ugodan odmor ti želim i puno bućkanja u moru  Skipping%20stones
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:12
smile39polica za zacine ti je jednostavno prekrasnaaaaaaa!!!
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 19:47
ah kami sve je toliko lijepo da ne znam što da kažem.
one daščice su divne, motivi isto tako, ali s mjerom.
kravice mi se sviđaju
hehehe

a ona mutilnica, sad se ja pokušavam sjetiti kak se to kod mene doma zove, ali sam zablokirala, je stvarno da je stalno obilaziš i gledaš.
baš sam se pitala gdje si našlaa tako prikladnu salveti s kišobranom i kanticom kad ono nacrtano.

a kad sam vidjela policu za začine nikako se odlijepiti od kompa,
gledam i gledam i gledam...
ne znam sve se je nekako organski stopilo i postalo jedinstvena cjelina kao da je oduvijek bilo tu na tom mjestu...

smile181
idem još malo gledati i  gledati...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 23:55
kako ja nisam ništa rekla za policu za začine? a to je ista onakva kao ona moja sa vjerujem prve strane moje galerije i koja mi je, mada jedan od prvih radova, i dan danas baš draga. ali tvoja je ljepša!!!!!!smile186 
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:24
polica predivna, scenografija za 5, a tvoj opis transformacije me od srca nasmijao. Kami, svaka ti čast...majstorica...smile71
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:36
Oho, koliko divnih komentara dok sam ja ljetovala, i za zadnji i za prošle radove Smile
Kika, Izzy, Linaaa, Primavera, Biljana, Šabica, anastazija, Bi-Biljana: hvala puno
Monsieur Epice bi Vam se i osobno zahvalio (sav si je ponosan),
ali zaljubio se preko ušiju u anastazijinu mademoiselle i ne zna za sebe Heart

@Bi-Biljana: potpis ti je urnebesan LOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:45
A ja sam takav stalak za začine bacila smile43
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:47
OTOK, ne brini, možda bude još netko jednom bacao isti takav stalak pa bude došao u tvoje ruke na obnovu kad-tad
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 23:08
Odradila sam poklon s maslinama za ujaka na maminu zamolbu pa da vam sve serviram...
Ujak se inače zadnjih nekoliko godina bavi uzgojem maslina sebi za gušt...

Ideju za sjedalicu sam odmah oformila u glavi, ali mi je jedna dobra vila uskočila salvetom koju sam htjela, a druga svojim vlastitim stihovima
i tako omogućile da zamisao lakše prilagodim izvedbi, a ja sam im od srca zahvalna.

Volim ovu svoju šablonu, imam ju u planovima za još stolaca jer se dobro prilagođava raznim motivima...
Nisam bila zadovoljna što mi je "tanki" lak-marker previše boje puštao (ispalo je neuglednije nego pisano olovkom :( )
pa sam se ipak odlučila za 2k da makar malo prikrije to crnilo, ali 2k je rekao da mu je fjaka pa se nije baš iskazao...

Danas sam na Dolcu sama sebi kupila pušlek za 5kn i na povratku pitala tetu koji je to opće cvijet jer sam se
u ovu bijelo-lila varijantu zaljubila na prvi pogled, izgledao mi je kao savršen spoj lopoča i božura...
Kako ja jedva išta znam o cvijeću, sad znam da je to Dalija ili Georgina (Dahlia), a ovaj pored stolca zovem coflek Jorge (George) Approve
Nisam imala srca ostaviti 'Provence', koliko god voljela francuski, ali ove masline putuju za Istru...

Metalni dio stolca sam pofarbala onom Hammerline bojom za metal koja može na hrđu,
ova effect čokoladno-smeđa mi se svidjela, a tu piksu bum dugo trošila s obzirom da nije za ogradu haha...

Skupljenih orangina bočica imam već dosta, ali ove dvije su debitantice pa im je malo trema...

maslina je neobrana...

...ali u jesen će berba maslina pa će i ove bočice biti pune ulja ;)

Vidjela sam i orangine i masline u više izvedbi, ali htjela sam nešto dinamično pa sam izrezuckala masline kao šablone-u-negativu za probu i presprejala bočice bijelom bojom... Zaštitni mat lak u spreju je dao staklu magloviti izgled, ali ulje će se lijepo vidjeti kroz prozirne dijelove...

Eto ga na, i s ovim radovima sam opet išla eksperimentirati (čak sam se tek nakon lakiranja sjetila da sam još neke elemente htjela ukomponirati). Imam još stolaca i stvarčica za odraditi, jedva čekam, ideje su spremne!

Odsad ću kad čujem crna Dalija pomisliti na masline...

Baš sam se veselila ovoj izvedbi jer sam dosad samo jedan stolac s maslinama radila,
a taj je pomalo imao štih kao pjesme grčkih predstavnika na Euroviziji - odzvanjao je sirtaki Cool
Ne znam kako su vam ove moje istarske masline sjele, ali uz ovaj stolac mi nekako ide jedna meni divna pjesma (klik!)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.