dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
evo slikica nekih ruža koje su ne znam možda negdje imam zapisano ali sad trenutno nemam nazive
![]() |
|
![]() |
|
hvala smrcko danas sam kupila i odmah posula pa valjda če se popravitia što se tiče ruže hoče,hoče biče brzo tolika važno je da krene rasti želim ti puno uspjeha
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jupppi imam takvu ljepoticu od ruže
![]() ![]() Za hortenzije imate kompletno đubrivo u granulama, dugo traje i vide se rezultati. Moje se dodaje jedanput mjesečno ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno,Sarajko!Fukse su ti predivne!!I clematis!Hortenziju prebaci u sjenu,kako ti Josipa veli,ali ja bi joj dodala malo željeza ipak!Mislim da joj fali i zeljeza..
Imaš ga kupiti u prahu u svim cvjetnim centrima,pa čak i u merkatoru,interexu... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Crvena ruža na luku, s pozadinom zaista je nešto predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajko naša draga, razveselile su me nove slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti ruža jeste ta a minusi su veliki jer je to sarajevo a pogled pravo je na planinu Igman pa bogami kad puhne preko sarajevskog polja je čak za 2-3 stepena hladnije nego u gradu ali ja ništa ne zaštičujem malo po koji vrh se smrzne ali je ja i onako stalno režem jer raste ludo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno sarajka
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ruža
![]() Je li to ruža Don Juan? Koliki je minus zimi kod tebe i kako sačuvaš penjačicu, štitiš li je ičim? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
fascinantno,ostavlja bez daha,te boje......
![]() ![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
crvene ruze su fenomenalne.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sarajka jeli ti hortenzija na suncu , ona voli više sjenu pa joj zato možda žute listovi.. Ono što ti zoveš kokotić je ja mislim lupinus.
Ruža ti je super a i pogled sa visine na Sarajevo ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala forzicija evo upravo sam ponovo uspjela uspostaviti vezu zato mi se i neda često javljati i slati slikice jer mi je veza očajnastaviču još žutu begoniju i ružu na kapiji a jedan dan ču ponovo staviti slikice ruža i ostalog
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i begonije
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |