Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Danas ujutro sam išla u tavan staviti veš sušiti, dođem gore, kad ono šok, užas, napadju nas veliki zeleni, ne vanzemaljci, negu velike duge grane glicinije, penju se naprozor, provlače kroz rupice na roleti... zovem sina u pomoć, jer to se može porezati samo kroz prozor i sa njegovog balkona, ali škare nisu dovoljno dugačke, a alatka sa kojom sa zemlje režem pak ima predugačku ručku pa je nemoguće manevrirati sa time... i onda je MPS postao "inovator" i napravio alatku sa kojom možemo dosegnuti i odrezati te mlade duge grane...
evo ga u pozi Matije Gubeca sa svoji "izumom"
i za kraj jedan "buket" od ščira
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako si to sve lijepo napisala,prvo si pokazala cveteke,onda lijepu priču o gladioli,pa priču o napadu vanzemaljaca,uvijek se lijepo nasmijem kad netko od vas tako lijepo ispriča priču.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super priča i krasne slike .
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Inače cveteki su ti svi krasni. Zanimljivi su i ti koji postanu sami od sebe dvobojni. Tko zna kako? Ali su lijepi.Za sve
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga baka Banana, čestitam na prinovi.
Al Gubec obara s nogu, definitivno. Sjedim tu sama u tišini, uz kavu, i valjam se od smijeha uz tvoj opis seljačke (glicinijine) bune. E, da, tvoja/moja glicinija je ipak uspjela preživjeti napad podivljale lopate hudog majstora, malkicejoj jeoštećen korijen, al sam je presadila i super se drži. Vidi se da je tvoja, žilava je i neda se! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() sa glicinijom neces nikad dosaditi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Skoknula i ja do tebe, priče s pažnjom čitala, cvjećke pogledala i tebe pozdravila! Mislim da sam sve kak treba napravila
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ista ja
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sve super, al banana me oduševila! Nisam pojma imal da može i procvast kod nas. SJAJNO!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo kat.rea i za cvijeće i za pričice kojima si popratila slike.
|
|
![]() |
|
Drage moje curice i jedan dečko baš ste me obradovali posjetom mome malom dvorištu i sa lijepim komentarima.
He, he Sarić, a meni je ljepši tvoj hišpoestes jer je kompaktan grm, dok moj ode u visinu, a tvoj je i crveniji, koliko sam vidjela. Jel ti svoga šišaš da je tako bujan?
Medo, ja sam znala da banane cvatu kod nas, ali nisam to još očekivala od moje bananice.
S obzirom da je cvijet banane nešto novo za mene, a vjerujem i za mnoge forumaše, ja sam odlučila fotodokumentirati cvatnju, onako kako se budu cvjetići otvarali... pa ću vas zadaviti s njom, ali nadam se da ćete mi oprostiti
![]() Promjena se vidi več u odnosu na jučerašnju sliku
danas se već prvi kratki list objesio prema dolje, a list ispod kojega je cvijet i male bananice se dignuo u zrak i pokazao se cvijet sa bananicama
![]() oprostite zbog velike slike, ali jedino na tako velikoj se vidi cvijet i bananice ( juče su se tek nazirali ispod lista).
|
|
![]() |
|
Danas dok sam sadila cvijeće na dvorištu došla susjeda ( žena u 70-im godinama) kod mene vidjeti da li ja imam cvijet kakav je kod nje izrastao na dvorištu, a ona nezna šta je to jer nije ni sijala ni sadila. Po opisu sam pretpostavila da je riječ o lavateri, ali sam uzela fotić u ruke i otišla vidjeti o čemu je riječ... i evo ga
lijepi samonikli grmić lavatere, a kada sam već bila tamo sa fotićem morala sam i ovo poslikati
mislim da su to rudbekije ili pupavice, ali iamju puno sitniji cvijet od mojih žutosmeđih, možda zato što ih je toliko puno... neznam
i još dvije susjedine cinije... narandžasta je veličine teniske loptice i sva je okrugla baš kao lopta kolika je...
i crvena, koja je isto tako krupna, ali sa malo manje latica
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti si baš zlatna što imaš strpljenja da nam postavljaš slikice banana u cvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
fantstično cvijeće.fantastične fotke i naša fantastična gazdarica.bravo Katek kaj si dotjerala bananu do cvatnje.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Svega kod tebe ima, banane će biti male zelene, Gubec sa kosirom
![]() a sad si krenula i susjedi u pohode... bravo ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Banana je baš zanimljiva i samo ti nama slikaj, a susjedin špalir pupavica je divan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
susjedina rudbeckija je trajnica,imam i ja takvu,siri se brzo...
za bananu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |