LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 111> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove zadnje slikice sam propustila i evo me zato kod tebe danas!
Lijepo cvijeće! Posebno cleome i ismene festalis....moj još ništa............valjda štrajka!
![]() Dok se ne opamenti uživat ću u tvojemu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala smrcko, baš si srce!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Postoji mogućnost da je zbog tog blijeda, sve su veće i ljepše što su više u hladu. Evo ti neki savjeti za hoste, koje možeš primjeniti iduću godinu i one traže brigu. Jako je bitno da je tlo vlažno i propusno. Studije su pokazale da biljke koje su malčiramne se bolje razvijaju i brže rastu. 10 dana prije sadnje obogatit tlo sa organskim gnoivom i humusnom zemljom. Dubina tla koja se priprema je oko 45 cm, iako izgleda previše to vam kasnije čini benificiju za biljku. Najbolje vrijeme sadnje je proljeće i jesen kad smo sigurni da neće biti mrazeva. Za hlandnija podneblja je najbolje saditi hoste u proljeće da bi se korijen prilagodio i postao višegodišnja biljka . A ljeto nije pogodno za sadnju niti jedne biljke. Đubrite ih svaki drugi tjedan sa tekućim gnoivom ili jednom u sezoni sporootpuštajućim. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
I ja imam pitanje. Molim te , da li hoste moraju biti u hladovini cijelo vrijeme ili im je dovoljno samo nešto kao polu hlad tj. recimo sjeverna strana kuće? Ja imam takvu kao ova na slici ali mi je nekako blijeda pa mislim da je to zbog sunca. Pozdrav!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Obožavam bijele hoste i ja sam jednu posadila, no cleome su priča za sebe.Je li cleoma trajnica?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav Lora! Ja sam nova ma malo virim svuda i ne mogu se nagledati! Sve sam gladnija i gladnija od novog iščekivanja! Imaš krasno cvijeće, eksploziju boja, oblika.... ne bih htjela ponavljati već napisano! Od mene imaš jedan veliki, duuuugotrajni i grooomoglasan pljesak!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šetala sam ja već par puta otkako si stavila zadnje slike a sad ću i pohvaliti tvoj vrt
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lora draga lipo cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kakve lijepe i neobične biljčice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala vam drage cure na stalnim posjetama......
![]() Trenutno nemam ništa novoga......U svakom slučaju trebalo mi je izgleda dosta vremena / i godina/ da shvatim da nije svaki vrt za sve što poželiš imati Ako bude zdravlja dogodine će to biti drukčije Kat.Rea, skoro sam za boravila, Acalipha traži polusjenu...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma draga Lora, ove cijećke koje si nam pokazala su baš medene
![]() ismena je prava frajla, svaka čast ![]() moji agići tjeraju lišće ko ludi, ali nemaju baš namjeru cvijetati ![]() medo....cleome su jednogodišnje cvijećke kod nas |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Uživala sam u razgledavanju.......
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej Lorice, nije me dugo bilo kod tebe, a otada su nastale velike promjene u tvome dvorištu, a kao i uvijek sve savršeno izgleda, jer siti prava majstorica i perfekcionista
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila na šetnji i pogledala svo prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lora! Uvijek lijepo kod tebe i uvijek nešto ne baš uobičajeno. Krasna mi je ta acalipha.
A na jednoj slici vidi se i kako ti je krasna dihondra |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ajme mene, ova Ismena festalis je sjajna! Nisu joj daleko niti Cleome! Te Cleome su vanjske ili moraju nutra prek zime?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, kod tebe uvijek nešto posebno, uvijek lijepo i uvijek zanimljivo. S radošću te posjetim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |