Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 201202203204205 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 22:34
Slak je sada još ljepši i bujniji, ali on cvate ujutro, dok ja dođem s posla cvjetići se zatvore. Sutra je subota, moram ga uhvatiti ujutro.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 17:32
Uhvati ovaj plavi slak, molim te za mene - mislim slikicu mi stavi-predivan je.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 21:41
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 18:43
ta morska ti je
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 14:30
Vrućina je učinila svoje, kiša je doduše pala, ali ipak prekasno. Zalijevam ja svaki dan, ali nije to isto.
Nema baš puno toga za pokazati, ali ipak se uvijek nešto pronađe

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 14:37
predivni i raskošni primjerci!
lijepi pozdrav
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 16:48
tebi sve ide od ruke
čuvaj se osica
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 16:50
Otok, žuto i ljubičasto - prekrasne boje ljeta!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 18:07
Super ti se drže cvećke, ali ova morska je za nas koji nismo vidli mora ove godine ubojstvo.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 18:46
koliko osa ili pcela na jednom suncokretu!
bugica je predivna
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 21:29

Predivnosmile71

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 23:55
Predivno Otok!Posebno je lijepa(meni)ona prva slika sa suncokretom!!!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 00:30
svaki puta kada se malo spominjam sa svojim/ tvojim sukulentićima kao da se s tobom spominjam LOL svi se trude pokazati iz kako lijepog dvorišta su stigli Wink
slak mi je super...moram ga posijati iduće godine Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:33
Nekada sam malo zavidna kad gledam neke raskošne vrtove, sa biljkama koje su barem duplo veće nego što su kod mene, ali kad se sjetim na kakvom je terenu nastao moj vrt onda sama sebi kažem - ajde ne žali se, još je i dobro.

Ovo je teren između mene i susjeda, on još uvijek nešto iskopava i svake godine ima druge ideje, pa nikako da sagradimo taj famozni zid između nas (trenutno razmišlja da li u tom udubljenju napraviti stepenice ili garažu)

Na takvom terenu sagrađene su naše kuće, a tu su nastali i naši vrtovi.

Svaki puta kad mi nešto ne bude raslo i uspijevalo pogledat ću ovu sliku Wink

A ova slika je za Anaidu

(ovako ona kaže - ja one velike kamene kradem, ali ih ne kradem direktno s rive, nego nađem neko gradilište - ono kamenje koje ljudi iskopaju dok stvaraju mjesto za temelje kuće, ili tako neku hrpu kamenja koje, valjda, nikome ne treba, pa otud uzmemo po 5,6 kamena)

Da se nisi usudila Anaida, ovo čuvamo za naš zid Ouch

LOL  LOL  LOL  LOL 

I da vam danas ne pokazujem samo kamenje, evo malo mog voća i povrća

mini rajčica

neki slušaju pametne, a neki se moraju sami uvjeriti (ono neki, mislim na sebe) pa iako znam da ne mogu narasti tu kod nas, posadila sam dinje.

Evo ih, veličine šake (dječje, i to malog djeteta)

Kaki jabuka, bila je krcata plodovima, puno ih je otpalo, ali ih se dvadesetak zadržalo

Limuna i mandarina ima prilično, ali najbolje uspijeva ova ukrasna naranča, ima jako male plodove, nisu dobri za jelo, ali ih ima u svako doba godine, malih, zelenih, malo većih, narančastih

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:42
Ma vidi ti moju Otok, ona meni javno prijeti! Miša mu, opasna je ta naša Otočanka! smile67 OK, isprintat ću sliku ovog kamenja i gledati da ne ukradem baš to tvoje Smile .

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:48
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:58
Ha,ha,ha baš ste me vas dvije nasmijale.
Otok i mi kontinentalke uzgajamo cvijeće koje više raste kod vas na jugu,ali znaš i sama,moramo probati.MM već dvije godine uzgaja kaki jabuku,ali mu se smrzne,kao što ti kažeš mora se uvjeritiTongue
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 23:28
ajme pa to je sve sami kamen Confused zemlje ima u tragovima...e sad je mene sram kad imam zemlje na pretek da sam takva ljenčina Embarrassed
ali ovo kamenje je dušu dalo za moju ideju...anaida kada ćeš prevoziti daj stani na mom brijegu i istovari par kamenčića, ali da nisu od Otok Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 23:36
Super ti je ono kamenje (i ja bih trebala za zid). smile155    Hajde na trampu, ja tebi zemlje (da imaš šta raditi) a ti meni kamenje. smile96smile156smile156
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 23:49
Sličan teren imamo, ali je tvoj oplemenjen do savršenstva. I tvoj je bijeli kamen ljepši od našeg sivca!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 201202203204205 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.