Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 32> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Al smo spomenule keriju, zar ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Evo od danas.....
![]() ovo mi ostalo od krumpirka, clematisi ćelavi i jadni, pola biljaka ostalo bez lišća i cvijeća. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zelenilo, šarenilo, vatromet boja - prekrasno.
Namjerno ću ignorirat ovu vodurinu - fuj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala ti draga, zelenila će biti, a šarenilo, dok poraste zelenilo, sutra ćemo vidjeti štetu, uglavnom opet grmi i pada...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joj, W. lily... Žao mi je.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sta je ovo, zar je bilo neko veliko nevrijeme! ne tuguj opet ce narasti lijepo i sareno cvijece.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stvarno je grdo padalo
![]() nadam se da će se sve oporaviti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajooj, i ovo malo što si stavila stavrno gadno izgleda...Ali kako sam ti već rekla dan je pametniji od večeri, možda kad se voda povuče ne bude tako strašno kako sad izgleda...Jake su biljčice, već se se one izboriti za sebe, samo malo više pažnje a i vremena i bit će sve ok, ma vidjet ćeš
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o sve je prelijepo ali bolje da nisam ovo zadnje vidjela duša me zabolila za tako prekrasnim cvijećem ,od sveg srca ti želim da se cvječkice oporave što prije
![]() |
|
![]() |
|
Cure, svima vam hvala na riječima utjehe i na daru (sarajka), ali danas je stvar još gora jer je stanje koma....nema cvijeća, samo lišće i ožiljci... znam da ima i puno gorih stvari, al ovo je najgore što se cvjetoljupcu može dogoditi....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajme meni, tebe je jače zahvatilo nego nas . Izgleda da je kod nas bila više kiša a manje tuča, a kod tebe više tuča, kada je sve tako očerupano
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Eh, da ja sam žicala keriju
![]() |
|
![]() |
|
Kerija na životu, budem ti dala!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj,draga, a ja mislila da je kod nas grdo bilo. Ovo kod tebe je katastrofa! Nadam se da će se biljčice nakon malo sunca oporaviti.
|
|
![]() |
|
Joj dal Bože, ovo je grozno! Hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
a jojjjjjjjjj, ali ne brini samo je nagrđeno nije uništeno, oporaviti će se ono već, sigurna sam.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt i cvijeće ti je prekrasno
![]() Ne brini priroda sama sebe oporavi, samo treba biti strpljiv. ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
svaka rana boli i treba joj vremena da zaraste, a tako će i tvoj vrt. a uz divne ljude na forumu oporavit će još brže i biti još ljepši nego prije.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |