Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 203> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde Korijenko,daj nove slikice,pa ti imaš šta pokazati......
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, istina je - mi bi slikice, pa te malo moram "pogurati" i požuriti - slikice,slikice, slikice...!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da imaš lijepo cvijeće, da je lijepo posloženo - znam jako dobro. Zato sam ovog puta više gledala zidove, stazice, skalice - ma predivno! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala vam drage moje svima na pohvalama a mene stvarno treba dobro šibom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
U vrtu ti više niko nije ravan najljepši od svih na forumu svaka čast-do sad onaj trišin picmoljak je zauzimao 1 mijesto ali baš mi dragao da si je prestigla
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Ja bila i nauživala se -eto
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja tako mi je žao što je moja internet veza slaba i spora pa tek ponešto uspijem pogledati ,ma za ovakvu ljepotu bih provela čitavu noč čekajuči da se otvore stranice,zaista prekrasno,morala sam dovuči moga m.m. sa sprata da vidi ovu ljepotu,urednost ,ma nemam riječi kako to sve opisati,hvala ti što si nam pružila tu svu ljepotu da pogledamo
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kod tebe kao u "raju"...
Predivno...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Korjenko vrt ti je prekrasan ! Nisam još stigla pregledati sve slike od početka pa su me ove stvarno iznenadile .
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragaaa pa kod tebe puno lijepoga, a kako je samo uredno
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ah koja ljepota sve uredno i pod konac kako bi voljela malo prošetati ovom ljepotom !!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
dok nema novih slika uživam u starima....sve je savršeno
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Korjenko.prekrasno.Ove panoramske slike su za neki časopis! Sve kao po špagi.
Vinograd,rožice.... hortenzije su ti prekrasne.
Ali otkrij mi tajnu kako ti je trava tako zelena?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Eeeee, ja se uvek ovde vratim da uzivam...
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Korijenko,a gdje su nove slikice?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Korijenko tvoj vrt je predivan,i zato nemoj skrtariti sa slikama,daj da uzivamo
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno Korjenčice
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdravljam veselu ekipu koja je svratila kod mene........ Josipa... tu sam pupavicu kupila ove godine u Buzetu i zove se "Sundown", osim kod nas dvije vidjela sam je i kod Rain. Obožavam sve vrste tih rudbeckia i echinacea i dobro je što jako dugo cvatu Otok... znaš kako se kaže da iza većine dobrih muzičara stoji malo talenta a drugo su sati i sati vježbanja (sviranja). Tako ti je i kod mene malo je talent a ostalo su sati i sati provedeni u vrtu
![]() Bergi.... e baš taj dio iza kuće nam je najljepša trava kad se pokosi i to i zovemo Wimbledon jer se na friško pokošeno vide crte od kosilice.
Lavandi će bit sad treća jesen da je na toj groti i tu je bila jedna mala škajka (mi tako kažemo za udubinu u kamenu) kamo sam ja nasula malo zemlje toliko da je mogu jedva posaditi. Ljepša je od bilo koje u vrtu
![]() Blanka..... ti si mi blizu, mogla biš jedno popodne sa Jagodom skoknut do mene na kafe
![]() ![]() Miro....hvala na pohvalama, evo već se na nekim djelovim počela lagano žutit trava ali sve je to manje nego prošlih godina... za subotu najavljuju pljuskove pa se nadam da će i trava opet živnut..... Kažeš da mi je vrt planski osmišljen, a ja kažem da je to u vrtu jako bitno i to ako ništa drugo onda zbog zaljevanja.... od kad mi je cvijeće u "grupama" raspoređeno po više manjih cvjetnjaka a nije razbacano po svuda puno mi je lakše sa zalijevanjem i točno imam određeno koji dio kada zaljevam........ kod velikog vrta trebaš se dobro izorganizirati i dobro isplanirati
![]() Janette.... hvala ti na posjeti, dođi mi opet...
![]() Rain....... znam da bi ti htjela u svom predivnom vrtu imati koju ovakvu grotu jer biljaka ti ne fali sigurno
![]() Ja bi ti tako rado poslala jednu grotu..... ali to je jedino što nemože van iz mog vrta, to imaš ili nemaš, napraviti može samo majčica priroda
![]() Triša..... ja isto uletavam između kupanja a li radnim danom samo popodnevnih a vikendi su mi rezervirani za cjelodnevno "namakanje"
Iskoristimo sada aš po zime će bit ča bude.......
Misty, Horti..... cure moje, vi ste moji česti gosti, šaljem vam velikog cvikija
![]() Baš sam se raspričala ali tako i treba, ja sam pomislila da sve sjedimo pod brezom i ćakulamo i baš nam je bilo lijepo..... dođite mi opet
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |