Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 152> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je lijep močvarni hisbiskus, a i klasnica i lantana odmah su mu uz bok! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hibi ti je krasan a bogme i ruselija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hibi je super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bisa sam u Senju, nisam ti škiljila iza zida u vrt, zato sam danas prošetala tvojim balkonom i dnevnim - kažeš nema ništa novo. E pa za nas cvjetoljupce baš i nije tako. Meni je novo vidjeti svaki novi listić, cvijetić. Onda se veselim kao da sam ponovo dobila novu biljku.
A vidim da i ti pažljivo promatraš!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nisam ni znala da postoji močvarni hibiskus, cvijet izgleda ko od onog klasičnog sobnog...predivan ti je....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala svima!
hoya baš si mogla škicnuti preko zida da vidiš kakva je situacija u vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
gaura ponovno cvate:
![]() heklana hosta je dobila mnogo mladih listova pa sada više nije tako atraktivna:
![]() vanila nema lijepi oblik, ali stalno cvate:
![]() |
|
![]() |
|
šarenolisne aptenije su vrlo dekorativne:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ova begonija je jedna od najzahvalnijih biljaka, raskošno cvate bez prestanka već mjesecima:
![]() ahimenes je dosta stradao od vjetra, ali ima krasne cvjetove:
![]() oni su predivni, prkose svemu:
![]() |
|
![]() |
|
samonikla petunija, najvjerojatnije je vrabac donio sjeme:
![]() viseći prkosi raskošno cvatu:
![]() |
|
![]() |
|
volim biljke šarenih listova, fitonije:
![]() Kontesaa mi je poklonila ovu teglu, kao stvorenu za ovu fitoniju:
![]() ima prekrasne šare po listovima:
![]() |
|
![]() |
|
katičina irezina se oporavila nakon prženja na suncu:
![]() goga, zaboravila sam kako se zove:
![]() campanula ima poneki cvjetić:
![]() |
|
![]() |
|
vesela šarena ekipa na okupu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno!Sve veselo i rascvetanooo.Uzivala sam..
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divno ,divno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A da su susjedi tamo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zaraza koprivama se raširila po forumu
![]() drago mi je da teglica odgovara ![]() balkon je lijepo šaren, a cvijećke poziraju kao prave manekenke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je cvijeće a klasnica i šarena aptenija van lige!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |