Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 133>
Korisnik
Poruka
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 23:56
smile89očaravaš ženo :)))) kao i svake godine ali .... sve više i više..... :)))
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:55
Nema Dude, znam ja kako je, treba sve to sevisirati i vrt održati po ovoj vrućini, bravo za streliciju Clap, kažu da ne voli baš previše vode, ali kad je u zemlji onda nemaš straha, naša su tla propusna i sigurno neće izgnjiliti po ovoj vrućini Wink 
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 09:54
cure hvala vam na dolasku al što kaže Lantana meni je sad fakat frka to ona najbolje zna..kad si sam onda je još teže (svi se sjete da imaju tetku na moru samo kad trebaju se doć kupati)...velika pusa svima smile79 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 17:12
i tebi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 23:07
Duda, Duda, Dudica
Duda, Duda lijepa curica...
 i baš si k`o curica na onoj slici sa Lave u Splitu, ha, ha, vidiš kooliko sam se vraćala unazad...
Znam da si u frci sada, no ja sam ulovila malo vremena i obišla tvoj vrtek i nasmijala se do suza tvojim pričama i lječenju frustracija i onome... nisam otišla na kvasinu ( ak sam dobro zapamtila) Wink.
Ona ruža penjačica ti je prekrasna, ma to nije ruža to je slap.Veselim se skupa s tobom tvojoj cikasici koja je potjerala listove i što raste bebica, no ljetni ljiljan, odnosno ismene f... nešto je prekrasan smile93. Ali isto tako me uvijek oduševe tvoji stari favoriti: ostići, plava verbena, šarenolisne pelargonije i lila lantana, mada se ti žališ na nju, ali ona mi ima fenomenalnu boju...
smile78draga tebi i tvojoj Lave i potjeraj goste koji ne vole cvijeće... iš, iš......
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:17
Duda, moram ti reći da ne zaboravim Wink
tvoja/moja aloica ima bebicuuuu jupiiii smile213 baš me razveselila
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:05
evo meeee...hvala curke što mi navrtiste u vrt a mene nema e jesam ja baš bezveznjača...gio hvala ti na razglednici baš si me razveselila..ja vam cure nemam vremena niti pipi a kamoli nešto drugo,no bum vam nabrzaka sve rekla .Dakle ja vam lipo imam smijene gosti su raznih boja i šara neki su ok neki boš sačuvaj no uglavnini ok...no vidim ja ipak u mom vrt se nešto događa malo pa svaki dan neki cvijet jednostavno ugine odjednom,cvijetova niodkud sve nešto pomalo smrdi..dakle enigma je bila riješena al tek nakon desetak dana.moji susjedi do mene kažu kaj sam nabavila belog zeku ja si mislim dobar vam je onaj zelinski kiseliš kad vidite bijelog zeku u mom vrtu ,kad nakon par dana opet drugi susjedi i ja jedno jutro se vrlo rano probudim kad ono fakat zec veliki bijeli s crveni okicama i brsti sve što stigne pije vodicu iz pojilišta za ptice piški gdje stigne ...majčicu mu njegovu kad sam ga čopila rital se ko vragec,neznam jel sam bila ljuta il mi je bilo smiješno..no u svakom slučaju ja dam na lokalni radio da si vlasnik dojde po zeku kad na kraju nije ničiji al svi ga vide u loncu...hmmm jest da mi je laganini uništio cvijeće al...mislim ipak sam ja išla na veterinu pa nemrem dat ga u haznfefer pa sam je njega udomila kod jedne susjede nekih 300m od mene kad dlakavi vragec opet drugo jutro kod mene u vrtu..e sad je odpikirao u Zelinu kod moje seke lijepo mu je i sad zaj.. moju seku stalno joj giba u kupusa al joj se i mazi i daje četkat ..za poludit  a da zove se Ante ..mislim ipak je odavde ..eto da znate s kim ja imam sve posla..pusa svima
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:09
Evo jeeee, javila se, živa je
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:18
Lako što se javila,nego me dobro nasmijala. Duda-Lave veliki pozdrav!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:13
ma živa sam sam me sezona nervira nemogu falit da od pet apartmana u jednom nebudu čudaci...nego curke kojima sam nešto obećala ne brinite paketići su spremni samo da mi ohane gužva eto me do pošte ..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:14
Pusa i do mene!Smile
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:21
a što me nasmija! pozz tebi i zeki!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 21:41
Već se dugo nisam tako dobro nasmijala kao večerasClap,glavno da si udomila zeku
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:14
Draga Duda, danas sam opet prošetala tvojim vrtom...onaj ljetni ljiljan je predivan, nisam još nikad vidjela tako nešto, a cikasica je božanstvena...Obožavam palme, ali nemam tu sreću da mogu po zimi ostaviti cvijeće vani. Predivno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:47
evo me preživjeh večeru sa rusima hvala bogek idu doma za dva dana ,ovaj tempo pijače nemrem pratit i bit normalan niti pod razno ..isusek kaj ga mogu popit al smišni su do bola...hehe..to su dva cheef kuhara sa familijom zajedno važu valjda 5oo kg e naravno da je MM došao na dijelo sa morskim stvarima jer ipak su to šmekeri,sve im se svidlo..to je dobro..ok su gosti i sviđa im se moj vrt e tu je odma pa plusić hihi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:54
draga duda ti si izgleda prava dobra dušica,kod tebe cviječe prekrasno ,zeko,ptičice,gosti,ma to može  samo kod velikog srca  da nađe mjesta,svaka čast  zato i veliki pozdravsmile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:01
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:00
kad sam vidjela da nema jagodinih slikica idem provijerit  jel ima mojih a kad ono ja prase nisam stavila sliku već dva mjeseca sram me bilo..ma zekam se istina da sam imala vražijeg posla preko sezone al evo svečano prisežem da večeras stavljam slike iako je vrt u komici al moje drage prijateljice me mole da stavim makar kad vidim nečije druge vrtove moj ispada kaj sirotište ...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:19

Ja uletila misleć da si stavila koju sliku!

Očito si ljetos bila puno posla... Ovako velika pauza! Cccc!WinkBig%20smile

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:29
I  ja bi neku slikicu......smile143
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.