Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 151>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 13:32
smile78Vrati se brzo,da uživamo u tvojim slikama i komentarima!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:11
Anaida, gioia, springy alisa hvala vam što ste svraćale u moj vrt! smile79
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:18
Napokon!! Vratila si se, vratila si se smile128
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:21
Još uvijek nemam svoj komp, ali sam uz puno muke uspjela nešto "iskemijati" da vam pokažem neke od novijih sličica.
Počet ću sa svojom  šarenom stražom koja je na sreću preživjela nekoliko vremenskih nepogoda i dosta jakih vjetrova. Najviše je šarenih, ali tu je naravno i obećani crveni Wink

i kad sam već pomislila da su pokazali sva svoja lica, ponovo su me (ugodno) iznenadili! Između visokih stabljika našlo se i nekoliko sasvim niskih. Činilo se da se ne mogu potpuno razviti u sjeni visoke braće, ili da sam ih malo pregusto posijala, ali zapravo među ovim velikim ljepotanima bila je i poneka sjemenka malih vrtnih, onih s višestrukim laticama. Prelijepi su i oni! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:25
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Napokon!! Vratila si se, vratila si se smile128
Hvala ti draga na ovom prelijepom dočeku! Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:26
Od prvih pupova do raskošno rascvjetanog grma prošlo je nekoliko dana. Moj hibić Smile

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:39
Nedostajala si misty-da,zelim ti da sto prije rjesis problem sa kompom

suncokreti su predivni,hibi moj omiljeni
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:10
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Nedostajala si misty-da,zelim ti da sto prije rjesis problem sa kompom

suncokreti su predivni,hibi moj omiljeni
U živo su suncokreti još puno ljepši, ali teško je uhvatiti pravi kut kad su toliko veliki Embarrassed
A hibić je i mene oduševio, spremam mjesto za još poneku boju i nadam se da ću se jednom domoći i nekog duplog Smile
A problem s kompom riješit ću, ako ne ovaj, onda idući mjesec Wink. To je sada na prvom mjestu mojih prioriteta jer i vi meni silno nedostajete! LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:16
Imam zbilja prekrasan, veliki balkon, sav "obučen" u drvo, ima čak i plafon, nedostajali su mu samo ukrasi od cvijeća. Konačno sam uspjela staviti na ogradu i svoju prvu balkonsku žardinjeru i odlučila u nju posaditi đirane.
Tek posađene grančice privukle su pažnju jedne znatiželjne ptičice Smile

Đirani su zbilja prelijepo i zahvalno cvijeće, nije dugo trebalo da prvi procvijeta!

Sad ponekad i navečer sjednem u fotelju na balkonu, u tami jedva se vidi zelenilo, ali se prvi cvijetak đirana vidi i u mraku!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:25
Sjećate se mojih hosta? Rascale su se, sve tri! Cijelo dvorište su ispunile mirisom, ali ne samo dvorište. Kad navečer, nakon zalijevanja, sjednem na balkon i prepustim se tišini i mislima, sva mi sjećanja zamirišu na ove prelijepe bijele ljiljane!

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:40
Wow, misty, nisam nikada obraćala pažnju na cvijet ovakve hoste. Smrcko mi je lani dala. Sad ću nestrpljivo čekati da moja procvjeta.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:45
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Wow, misty, nisam nikada obraćala pažnju na cvijet ovakve hoste. Smrcko mi je lani dala. Sad ću nestrpljivo čekati da moja procvjeta.
Još nisu u punom cvatu, kad se potpuno rascvjetaju na svakoj stapci zna biti i po dvadesetak mirisnih bijelih cvjetova, a svaki grmić zna imati i 15-20 stapki (to djelomično možeš vidjeti na zadnjoj slici). Možeš zamisliti kakva je to raskoš za oko a posebno za nos!
Ima više vrsta hosti, ali što se tiče cvjetova i te mirisne raskoši, mislim da se ni jedna druga ne može usporediti s ovom Wink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:38
Ona ptičica bi mogla biti brglez,možda netko zna više.Tongue
Misty,drago mi je da si se vratila k nama,nedostajala si mi,i meni su ove hoste prekrasne i lijepo mirišu.ClapKod nas skoro svako dvorište ih ima.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 23:03
Lijepi su ti suncukreti, hibić i gerani, ali ipak izdvajam prekrasne hoste, preprekrasne suClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 06:43
Ajme  Misty nije me dugo bilo,a tvoji suncokreti su pravi lipotani,pa hibići,a hostice tog tipa sa svojim bilim ljiljanima su naprosto predivni,a tek njihov opojni miris....mmmmmsmile64
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 06:54
konačno si nam se vratila :)! suncokreti su ti predivni, ja na žalost još nisam dobio ni jednog crvenog. hoste, đirani, hibiskus, ma sve je prekrasno, a ptićica je očito našla mjesto gdje se osjeća dobrodošlo i neugroženo
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:04
Lijepo da si opet tu, barem dobrim dijelom - a andam se da će i tvoje računalo biti ok ubrzo pa da nam se sasvim vratiš. Uvijek kad radim jutarnju tražim da li si i ti online. Najčešće su u rano jutro tu na forumu Baka Bea, znaju biti Božikovine, pa ti, onda dođe Otok.. I onda se iza 7,8, lagano popunjava naš forum. Hoste su super, zaista su lijepe, bogate, raskošne i izgledom i mirisom. Suncokreti su također..moćne biljke. Nježno moćne.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:35
hosta ti je prava ljepotica,i kod mene ista upravo cvjeta ...pticica se udomacila,i uziva u tvom vrtu
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 09:15
mali kaktus takve ptičice često svrate na balkon jer sam im baš tu zimi ostavljala hranu, pamte valjda. No teško ih je "uhvatiti" kad slete Confused

Lora uglavnom jesu prekrasne, no jedna (najveća) nije baš za pohvalu, imala je neželjene ljigave goste pa su joj mnogi listovi rupičasti! Kako sam odlučila da nikakvi otrovi neće u moj vrt pa koristim talog od kave, a svako jutro pregledam svaki cvijetak, pokupim te ljigavce u kanticu i nosim ih na obližnju livadu jer mislim da svako božje stvorenje ima pravo na život..

Mira draga posebno sam ponosna na tu svoju stražu, a miris hostinih cvjetova je zbilja mmmmm..

Medo prvi si spomenuo đirane, a ja sam se zapanjila tim prvim cvijetom tako raskošnim! Već su procvali i neki svijetliji crveni Wink A ptičica, odnosne nekoliko njih, ne osjećaju se baš sigurno, Bleki ih stalno vreba, ali ipak dolaze Wink

Anaida još ću se morati neko vrijeme šlepati ovako, ali nadam se ne još predugo smile78
gioia stalno žalim što vam ne mogu pokazati cijelo dvorište u kojem su hoste u žardinjerama, ne stane u kadar Unhappy
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:25
Misty, vidio sam kako mami vrabci u nedostatku hrane pojedoše skoro sve cvjetove đirana, trebalo bi pripazit jer su ptičicama, koliko god slatke bile, očito prava poslastica. moj Srele je jučer dok sam vješao veš pobjegao u kuću glavom bez obzira kad je kraj njega proletio vrabac, to ti je pravi lovac hehehehe
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.