Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 151> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Anaida, gioia, springy alisa hvala vam što ste svraćale u moj vrt!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon!! Vratila si se, vratila si se
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Još uvijek nemam svoj komp, ali sam uz puno muke uspjela nešto "iskemijati" da vam pokažem neke od novijih sličica.
Počet ću sa svojom šarenom stražom koja je na sreću preživjela nekoliko vremenskih nepogoda i dosta jakih vjetrova. Najviše je šarenih, ali tu je naravno i obećani crveni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i kad sam već pomislila da su pokazali sva svoja lica, ponovo su me (ugodno) iznenadili! Između visokih stabljika našlo se i nekoliko sasvim niskih. Činilo se da se ne mogu potpuno razviti u sjeni visoke braće, ili da sam ih malo pregusto posijala, ali zapravo među ovim velikim ljepotanima bila je i poneka sjemenka malih vrtnih, onih s višestrukim laticama. Prelijepi su i oni!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Od prvih pupova do raskošno rascvjetanog grma prošlo je nekoliko dana. Moj hibić
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nedostajala si misty-da,zelim ti da sto prije rjesis problem sa kompom
![]() suncokreti su predivni,hibi moj omiljeni ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam zbilja prekrasan, veliki balkon, sav "obučen" u drvo, ima čak i plafon, nedostajali su mu samo ukrasi od cvijeća. Konačno sam uspjela staviti na ogradu i svoju prvu balkonsku žardinjeru i odlučila u nju posaditi đirane.
Tek posađene grančice privukle su pažnju jedne znatiželjne ptičice
![]() ![]() Đirani su zbilja prelijepo i zahvalno cvijeće, nije dugo trebalo da prvi procvijeta!
![]() ![]() Sad ponekad i navečer sjednem u fotelju na balkonu, u tami jedva se vidi zelenilo, ali se prvi cvijetak đirana vidi i u mraku!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjećate se mojih hosta? Rascale su se, sve tri! Cijelo dvorište su ispunile mirisom, ali ne samo dvorište. Kad navečer, nakon zalijevanja, sjednem na balkon i prepustim se tišini i mislima, sva mi sjećanja zamirišu na ove prelijepe bijele ljiljane!
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow, misty, nisam nikada obraćala pažnju na cvijet ovakve hoste. Smrcko mi je lani dala. Sad ću nestrpljivo čekati da moja procvjeta.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ona ptičica bi mogla biti brglez,možda netko zna više.
![]() Misty,drago mi je da si se vratila k nama,nedostajala si mi,i meni su ove hoste prekrasne i lijepo mirišu.
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepi su ti suncukreti, hibić i gerani, ali ipak izdvajam prekrasne hoste, preprekrasne su
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme Misty nije me dugo bilo,a tvoji suncokreti su pravi lipotani,pa hibići,a hostice tog tipa sa svojim bilim ljiljanima su naprosto predivni,a tek njihov opojni miris....mmmmm
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
konačno si nam se vratila :)! suncokreti su ti predivni, ja na žalost još nisam dobio ni jednog crvenog. hoste, đirani, hibiskus, ma sve je prekrasno, a ptićica je očito našla mjesto gdje se osjeća dobrodošlo i neugroženo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo da si opet tu, barem dobrim dijelom - a andam se da će i tvoje računalo biti ok ubrzo pa da nam se sasvim vratiš. Uvijek kad radim jutarnju tražim da li si i ti online. Najčešće su u rano jutro tu na forumu Baka Bea, znaju biti Božikovine, pa ti, onda dođe Otok.. I onda se iza 7,8, lagano popunjava naš forum. Hoste su super, zaista su lijepe, bogate, raskošne i izgledom i mirisom. Suncokreti su također..moćne biljke. Nježno moćne.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hosta ti je prava ljepotica,i kod mene ista upravo cvjeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
mali kaktus takve ptičice često svrate na balkon jer sam im baš tu zimi ostavljala hranu, pamte valjda. No teško ih je "uhvatiti" kad slete
![]() Lora uglavnom jesu prekrasne, no jedna (najveća) nije baš za pohvalu, imala je neželjene ljigave goste pa su joj mnogi listovi rupičasti! Kako sam odlučila da nikakvi otrovi neće u moj vrt pa koristim talog od kave, a svako jutro pregledam svaki cvijetak, pokupim te ljigavce u kanticu i nosim ih na obližnju livadu jer mislim da svako božje stvorenje ima pravo na život..
Mira draga posebno sam ponosna na tu svoju stražu, a miris hostinih cvjetova je zbilja mmmmm..
Medo prvi si spomenuo đirane, a ja sam se zapanjila tim prvim cvijetom tako raskošnim! Već su procvali i neki svijetliji crveni
![]() ![]() Anaida još ću se morati neko vrijeme šlepati ovako, ali nadam se ne još predugo
![]() gioia stalno žalim što vam ne mogu pokazati cijelo dvorište u kojem su hoste u žardinjerama, ne stane u kadar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty, vidio sam kako mami vrabci u nedostatku hrane pojedoše skoro sve cvjetove đirana, trebalo bi pripazit jer su ptičicama, koliko god slatke bile, očito prava poslastica. moj Srele je jučer dok sam vješao veš pobjegao u kuću glavom bez obzira kad je kraj njega proletio vrabac, to ti je pravi lovac hehehehe
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |