Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lijepo cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ivna zaboravila sam napisati da to nisu koleusi, vec nesto drugo, za sada sam vidjela listice sarene.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja slucajno zalutala, vrt ti je prekrasan, ali pazi na cemprese, ono jako rado sada oboljevaju, ima taj cempresni moljac, pa ih moras spricati. Na znam kako tise zovu oni sareni listici u teglama i crveni i zeleni.
Nadam se da je Sara poslala salv ete. ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ajme susedice pa kod tebe pravi botanicki vrt nema cega nema bazen ti je caroban,a tek balkon i prozor obavijen pasiflorom ma bez rijeci sam
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala na pričici o passiflori, mila moja!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
ivna draga, meni je tvoje dvorište predivno... a vidim da je onaj močvarni hibi i kod tebe stigao
![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam vidjeti tvoj balkon, a ono u dvorištu pravo malo cvijetno bogatstvo. Predivna ti je ruselija. Ovo mi je nešto naj:
![]() Jer je jednostavno, diskretno ... ma ustvari po mom guštu.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pošto od jutra izbjegavam posao
![]() ![]() ![]() Ančice-Slavončice moja, svakoj tvojoj posjeti se radujem ![]() Miiiiiro, vratila se ti nama ![]() ![]() Anaida, neki dan sam vodila raspravu o passiflorama jer moja crvena raste, list joj je bio ofucan i neće cvijetati...iste uvjete sam joj dala kao i ovoj običnoj. Ali izgleda (moj zaključak ![]() ![]() ![]() Otok, Gio i Konte ![]() Dada, meni je ovo prva godina da ih imam ali koliko ja znam (pričam o kontinentu) preko zime se moraju unositi unutra ![]() Bakić ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ivna mene štošta kod tebe baca u trans!
![]() Zbilja imaš cvijeća...
Za siroticu smo jučer gledale i povećale sliku i skužile, a ono crveno je l' to fuksija?
Mogla sam odmah pitati sve zar ne?
![]() A hibiskusi kaki su ti, prekrasni. Stvarno ti je i vrt i balkon cvijetni raj!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super se sve razraslo, ruselije su sad kao šuma, a tek abutilčeki, pa hibići
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ruselije, jakobina, hibiskusi...predivno. Već sam više puta vidjela ruselije, ali ne znam puno o njima...da li ostaju vani preko zime ili im, kao i većini predivnih vrsta, treba zaštita?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Ivna, lijepi noviteti
Malac je stvarno poseban, pravi ljepotan |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ova jutarnja setnja bas mi je prijala,jakobinija i mocvarac me osvojili
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hej haj, mila moja, evo lijepih slika. Pitanje odmah imam - koliko je velika posuda u kojoj ti raste passiflora (ako ti bude pasalo i slikni mi ju). Naime, meni su listići passiflore dosta loši, pa se pribojavam da joj nije posuda mala. A tvojoj super zdravo izgledaju listovi. Moja cvate i to dosta, ali ti me listovi brinu. Zalijevam ju redovito, prihranjujem također i sad samo zemlja može biti problem, iako se meni posuda čini dosta velika.. Kod tebe sam puuuuno lijepih, zdravih biljkica vidjela - ruselija, hibi, .. cijeli balkon je vaaaau, sav bogat, ispunjen i zelen..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Ivna kod tebe predivno,a uvijek uživam u tvojim cvitovim,a ruselija,dalija,cosmos....i ja se uvijek ponavljam kao papigica,ali ne mogu si pomoći.....ma sve ti je lipo i toliko toga imaš,sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kaktusiću, malac se ove shizanthus i mene je naprosto očarao, ne mogu zamisliti više svoj vrt bez njega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cikasica je prelijepa ruselija još više,hibiće još.....pa ja ću do jutra to nabrajati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |