Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 14:36
Jako si to dobro poslikala!
Lijepo cvijeće!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 12:50
Ivna zaboravila sam napisati da to nisu koleusi, vec nesto drugo, za sada sam vidjela listice sarene.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 12:41
Ja slucajno zalutala, vrt ti je prekrasan, ali pazi na cemprese, ono jako rado sada oboljevaju, ima taj cempresni moljac, pa ih moras spricati. Na znam kako tise zovu oni sareni listici u teglama i crveni i zeleni.
Nadam se da je Sara poslala salv ete.   
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 10:40
ajme susedice pa kod tebe pravi botanicki vrt nema cega nema bazen ti je caroban,a tek balkon i prozor obavijen pasiflorom ma bez rijeci sam
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 06:22
Hvala na pričici o passiflori, mila moja!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
FlowerLover View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FlowerLover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 20:12
ivna draga, meni je tvoje dvorište predivno... a vidim da je onaj močvarni hibi i kod tebe stigao Big%20smile
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 18:48
Došla sam vidjeti tvoj balkon, a ono u dvorištu pravo malo cvijetno bogatstvo. Predivna ti je ruselija. Ovo mi je nešto naj:
Jer je jednostavno, diskretno  ... ma ustvari po mom guštu.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 15:51
prelijepo cvijeće iz dana u dan kod tebe je sve ljepše.
Čestitam na novoj ljubimici, cikasici, baš je krasna, kao i hibići, ruselija, šizek, ali sandevila/mandevila me oborila svojom ljepotom. Škicala sam je ovog proljeća na Flori, ali je sve ostalo na tome.
lijepi pozdrav
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 11:30
Thumbs%20UpMožda će te MSK slijedeće godine kopirati na svom balkonu!Big%20smile
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 10:52
Pošto od jutra izbjegavam posao Embarrassed, imam vremena da odgovorim na pitanjca i posjeteWink LOL.
Ančice-Slavončice moja, svakoj tvojoj posjeti se radujem Hug.
Miiiiiro, vratila se ti nama Clap, konačno!Baš si mi nedostajala Big%20smile.
Anaida, neki dan sam vodila raspravu o passiflorama jer moja crvena raste, list joj je bio ofucan i neće cvijetati...iste uvjete sam joj dala kao i ovoj običnoj.
Ali izgleda (moj zaključak Embarrassed) da ne traži svaka isto.Ja sam svoju crvenu prestala tak redovno prihranjivati i listovi su joj se počeli oporavljati , ali i dalje ne cvate Confused, doduše i to je nešto, već sam mislila da je gotova jer su se sušili mladi izbojci.Ako ti ona cvate ja se ne bih brinula, pa i ja svaki dan počistim pune šake listova, to je za nju normalno, opet kažem kod mene je tako ...Posuda joj i nije baš ogromna, čim stane na prozorsku dasku ali je duboka.Možda da pitaš Bromeliju, kod nje sam vidjela lijepu passifloru, možda ti ona pomogne više Wink !
Otok, Gio i Konte smile78
Dada, meni je ovo prva godina da ih imam ali koliko ja znam (pričam o kontinentu) preko zime se moraju unositi unutra Wink.
Bakić LOL, jeste to su fuksije, ja sam luda za njima već dugo vremena, pogotovo za crvenima, međutim one se malo muče svakog proljeća (ove su trogodišnje) na suncu ali se prilagode svaki put.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 10:30
Ivna mene štošta  kod tebe baca u trans!Clap
Zbilja imaš cvijeća...
Za siroticu smo jučer gledale i povećale sliku i skužile, a ono crveno je l' to fuksija?
Mogla sam odmah pitati sve zar ne?Confused
A hibiskusi kaki su ti, prekrasni.  Stvarno ti je i vrt i balkon cvijetni raj! 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 10:18
super se sve razraslo, ruselije su sad kao šuma, a tek abutilčeki, pa hibići smile39 pasiflora me uvijek u trans baci Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 09:26
Ruselije, jakobina, hibiskusi...predivno. Već sam više puta vidjela ruselije, ali ne znam puno o njima...da li ostaju vani preko zime ili im, kao i većini predivnih vrsta, treba zaštita?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:35
Prekrasno Ivna, lijepi noviteti
Malac je stvarno poseban, pravi ljepotan
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:48
ova jutarnja setnja bas mi je prijala,jakobinija i mocvarac me osvojili
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 06:33
Hej haj, mila moja, evo lijepih slika. Pitanje odmah imam - koliko je velika posuda u kojoj ti raste passiflora (ako ti bude pasalo i slikni mi ju). Naime, meni su listići passiflore dosta loši, pa se pribojavam da joj nije posuda mala. A tvojoj super zdravo izgledaju listovi. Moja cvate i to dosta, ali ti me listovi brinu. Zalijevam ju redovito, prihranjujem također i sad samo zemlja može biti problem, iako se meni posuda čini dosta velika.. Kod tebe sam puuuuno lijepih, zdravih biljkica vidjela - ruselija, hibi, .. cijeli balkon je vaaaau, sav bogat, ispunjen i zelen..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 06:09
Draga Ivna kod tebe predivno,a uvijek uživam u tvojim cvitovim,a ruselija,dalija,cosmos....i ja se uvijek ponavljam kao papigica,ali ne mogu si pomoći.....ma sve ti je lipo i toliko toga imaš,sve pohvalesmile55
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 23:44
smile55sve je za + 10 smile80
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 21:31
Kaktusiću, malac se ove shizanthus i mene je naprosto očarao, ne mogu zamisliti više svoj vrt bez njega Wink!jedino što me brine kako pokupiti sjeme, sitno je poput prašine Confused...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 21:16
Cikasica je prelijepa ruselija još više,hibiće još.....pa ja ću do jutra to nabrajatiClap,a kako se zove tvoj malac?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.