Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 39> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma sve su slike lipe,a sadržaj na njima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
A što fali ostalima? Prekrasne su, čiste i jasne. Vrt ti je predivan bujan i maštovit. A "šećer" je baš šečer. I samo se hvali, a za kampanjstvo ne brini ima nas više takvih.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedna slika ljepša od druge, a krumpirko
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma jeste secer
![]() ![]() krumpirko ti je prekrasan ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Očito je da sam ja kampanjac, pa evo mene nakon nekog vremena...naravno, to ne znači da ne pratim promjene u vašim vrtovima...kod mene u vrtu nema velikih promjena, ali evo najsvježijih fotkica...
Ova mi je slika posebno lijepo uspjela...(hvalite me usta moja) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prošli tjedan, u gostima mi je bila draga prijateljica, a kao prava zaljubljenica u cvijeće, znala je žena što treba donijeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šećer uvijek ostavim za kraj...najljepši cvijet u mom vrtu (sorry, ne mogu si pomoći) ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivne penjačice, a ona kombinacija bijelih i crvenih ruža
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdrav čuvarici, tebi i tvojim vrijednim ručicama. A fotić je "čist u redu" i molim te slikaj dalje jer sam je uvijek uživala u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej evo me tu malo da vidim što se događa i vidim čudo od klematisa, a tek ruže, pa lonicere, što ti hoćeš, lako je kad imaš čuvaricu cvijeća i to tako medenu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
kao i uvijek, lijepe slike, super vrt! samo tako naprijed. puno uspjeha
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
o kakvim lošim fotkama pričaš draga?
fotke su odlične, a naročito one makro, koje već spadaju u kategoriju umjetničke fotografije.
Aha, tu smo radi cvijeća...novi kamenjar odličan, bogat izbor cvijeća prekrasne cvatnje, i staro, i novo, i plavo...
Predivan vrt!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne slike,ne znam sta bi izdvojila,sve mi je
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve je lijepo od kamenjara pa nadalje
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Dada,slike su predivne...Oduševilla me lonciera,kamenjar,ruže,clematisi--Naravno posebni komplimenti za čuvara vrta!!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Imam problema s fotićem...evo nekoliko novih slika...nisam baš zadovoljna, ali nemam bolje...
Novi kamenjar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Žuta lonicera u punom sjaju...(zanemarite ne-kvalitetu fotografije) ![]() i još jedna... ![]() ![]() Čuvarica moga cvijeća ![]() Ovo sam neki dan dobila na poklon... ![]() Nadam se da ću uskoro kupiti neki novi fotić...Ovaj je ispao mojim dečima i oštetila se leća(i to samo par dana nakon što smo ga kupili..)tako da imamo loše fotke već godinama... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Sve je prelijepo i staro i novo.
Najljepši klematisi.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
dada i mene susjedi gledaju čudno sa fotićem
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I staro i novo i plavo ne moraš se više udavat sve ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |