dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma poneki dio i jeste ali ,gredica koja je raskošna u prolječe je sada jadna ,ali moram nešto i na njoj poraditi, tebi hvala na lijepim riječima moram slikati vinovu lozu,tj grožđe koje je moj m.m. sadio prošle g. i tražiti koji savjet o orezivanju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Za ruže penjačice stvarno nemam riječi, ma svaka čast !!!!
![]() Vrt ti je jako lijep i raskošan...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepa naša Sarajka, tvoje begonije, surfinije, pelargonije... su prekrasne! Slapovi istih, cvjetne staze. Ma ne staze nego ceste!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dvorište, šljive, cvijeće....
![]() ![]() Evo ti neki savjeti iz više tema koje sam pisala o pomidorima-paradaizu. Na dnu stranice kreću postovi koje sam kopirala, te si pročitaj i možda nađete razlog problema sa pomidorima. ![]() <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4425&PN=20 |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
KONTESA JOŠ JEDNOM HVALA NA POSJETI ,DO SADA NISAM PRIMJETILA NIŠTA NA SOBNOM JAVORU ALI SVAKAKO ĆU PROVJERITI,A VAMA SVIMA HVALA NA LIJEPIM RIJEČIMA I POSJETAMA
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bosankooooooooooo moja nemam rijećiiiiii svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš najljepše begonije na forumu, a i surfinije (ili petunije ?) i pelargonije su se krasno rascvale
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam gledati tvoje cviće,sve ti je lipo i prekrasno izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() Ni moja pampas trava nije nikada cvjetala. Ove godine sam je premjestila na suvlje mjesto pa valjda se nakani., a ako ne ide u kompost. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je svratiti u tvoj vrt,puno mi se svidja pot.zid,kako bi ga voljela imati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma kakvo strpljenje...sa nestrpljenjem sam prelistavala stranice
![]() i nije mi bilo teško niti žao jer stvarno je lijepo kod tebe u vrtu ![]() ![]() jako rado bih udomila taj clematis samo sam malo daleko od Makarske ![]() imam pitanje...da li ti su ti sobni javor ikada napale bijele mušice? moj jesu i to cijeli roj je na njemu, a ne znam koliko je osjetljiv na špricanja raznim sredstvima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
i za kraj za sve vas koji ste pogledali ove slikice jedan sepetć šljiva iz mog vočnjaka
![]() |
|
![]() |
|
e sad moja pampasica koja nije nikad cvjetala,očito negdje griješim u uzgoju,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
neznam šta ne valja ali opet preskok ali idemo dalje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jedan najnoviji pogled na begonije
|
|
![]() |
|
nešto sam gore zabrljala evo sad njegov cvijet izbliza
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moj sobni javor koji je sada vani
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |