Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 32> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti si Triša baš pravi poljoprivrednik.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio, spasila sam biljke, pa sam ih poštedila ovaj put. Vikend proveden u Skradniku bio je kao i obično uspješan.
Najprije mm dovršio "biciklanu" i odmah posložio unutra sve moguće bicikle, svih veličina, boja, čak i moja trokolica je tu.
Prvi dan je zabetonirano, prostorija je mala 2 x 3m, no ipak se oko nje izgubio skoro cjeli dan.
![]() Drugi dan čim se malo "stislo" bicikle konačno imaju svoje mjesto
![]() Još je bilo i nešto voća za pobrat, ovo smo odmah pojeli, ali nešto je bilo i za donest doma
![]() MM me stalno zeza da sam "individualni poljoprivrednik", zato što zna da sam jako ponosna na svoj vrt.
Blitvu beremo, beremo, jedemo, jedemo, djelimo, djelimo i uvijek je ima
![]() Ista je situacija i se tikvicama - zaista ih ima u izobilju - već nam izlaze "na nos"
![]() Ima nešto poriluka, kelja, kupusa, pa cjeli tjedan u Rijeci jedemo povrće
i voće iz vlastitog uzgoja
![]() I na kraju najvažnije splela ja "reštu" kapule, bez problema - imam ih 6 kom po 12 velikih kapule - vidite kako su lijepe !
![]() Cvijeće nisam ovaj puta slikala, no samo ću se pohvaliti:
Procvjetao mi helenijum - hvala Horti.
![]() Ima još nešto - dokaz da su penzići ponekad kao djeca bila je i predstava oko jezerca, kada smo svim crvenim ribicama nadjenuli imena, jer je svaka različita:
Pa sada imamo ljubimce: crvenka, bjelka, šarka, vrtirepka, buljooka i šesta (zove se šesta)- ako može u "zvjezdanim stazama" "sedma od devet", zašto ne i šesta od šest.
Malo smo šašavi - ne zamjerite.
Nije svih šest, ali zaista su preslatke - jurišaju na hranu:
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() cekamo slikice ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, ljubim vas, upravo sam se vratila u Rijeku i zatekla neke biljke malo uvenule - idem "ubit" djecu |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zaista je pravi užitak vidjeti tako lijepo povrće, uzgojeno bez kemikalija, dozrelo na suncu... cvijeće u lijepom, prirodnom vrtu... ovlaš razmještene stare alatke... pa još i jezerce!
Krasno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene u posjeti tvom imanju!Bome, lijepo povrće si uzgojila!Cjelokupan dojam je očaravajući!I cvjeće i povrće i voćke..Sve je divno..
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška, povrće ti je stvarno lijepo, zdravo i buno, svaka čast vrtlarice
![]() ove godine je umjesto ricinusa, sljez narastao visok? ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anči da je to bilo prije nekih dvadesetak godina, pa da sam bivšem još dodala malo ricinusa....... možda bi se spasila - haj - vrlo rado primam tako mudre savjete.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Triša mogla bi ih izdubiti i sipati juhu u nijh i poklopiti s gornjim djelom (kapicom ) kao u prestižnim gurmanskim časopisima Pozdrav Triša
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Ma možeš računata na to sigurno, šalji adresu na pp, pošaljem ti koju tikvu - ima ih u izobilju, pa ćeš si spremiti sama sjemenke.
Sad sam u vikendici i gledam u njih - sigurno ih ima još dvadesetak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš su prelijepe, možda bi se moglo računati na neku sjemenku?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Hvala Anči, preslatke su i svi moji prijatelji i rođaci uživaju u njima, jer ih zbilja ima puno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako su ti krasne tikvice Triša ,mogla bi ih doči prodavati na Vinkovačkim jesenima sve bi ih prodala
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Korijenko, moramo opet realizirat jedno okupljanje druge godine. Hvala ti Jagoda - kad ti dođeš ići ćemo tražit gljive, pa pašteta, koju ti napraviš - mljac. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša baš ti je super u vikendici, imaš i voća i povrća i preljepog cvijeća....Što ti fali, ništa samo dobro društvo i ugođaj je pravi....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kad bi se skupilo takvo društvo ja bin došla pa magar po četireh
![]() Triša opet ću ti hvalit povrtnjak... paprike su ti prva liga, moje su još uvijek sadnice od cca 10 cm, živa sprdačina
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala vam svima, ma moramo se još jednom okupiti kod mene u Skradniku, a onda hoću tu vidjeti i Otok i Lantanu i našu baku, Gio će nekako skombinirati dolazak, vjerujem da će i mysti moći, a naravno strašno bi me veselilo kad bi došao i naš Toni, eh to bi bio događaj za pamćenje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I neznam koliko sam vremena potrošila u razgledanju svih ovih prelijepih detalja, panjevi, bačva, kolica i ovog čudesnog jezerca!
Toliko ljepote pa još i koristi!! Kad bih mogla imati vikendicu željela bih da bude makar nalik na ovu!!!! Prekrasna je
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno ti je lijepo u toj vikendici. Okućnica krasno uređena, a još i korisna.
Tikvice su baš simpatične |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša evo i mene. Kad ne mogu u zbilji makar virtualno da malkic uživam!
![]() ![]() ![]() Kako netko reče: bravo vrijedni ljudi. Ti i TM ste sjajna kombinacija! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |