Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 39>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:29
LIjepe slikice.............posebice sa mojim omiljenim oleandrima!
Lantana stablašica je kao moja, ja ju ima od lani i jako sam zadovoljna s njom! Cvjeta cijelo ljeto! Znam ivna da će tvoja biti isto tako lijepa ali za nas koje smo nestrpljive dobre su ove kupljene!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 03:15
Dada jako su ti efektni detalji tvoga cvijeća u kombinaciji sa plavim nebom i makro detalji. Krumpirko ti je lijepo stablo sa puno cvijetova, čime ga nadohranjuješ?Moj krompirko je prilično bujan ali ni izdaleka ne cvjeta kao tvoj.....smile79
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:19
ClapClapClapClapEm lijepo cvijeće em još efektno snimljeno.ClapClap
Baš bi mogla malo češće popuniti svoj vrt ovdje ovako lijepim slikama!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 10:00
Dado prekrasne slikice, sada biram krumpirka, jer je predivan, ali i rudbekije s nebom u pozadini - fantastično.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 00:44
Imaš zaista lijep vrt sa puno prekrasnog cvijeća, a posebno mi se sviđaju stazice.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 22:16

Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Dado prekrasne slikice, sada biram krumpirka, jer je predivan, ali i rudbekije s nebom u pozadini - fantastično.

Hej Trišica moja, baš mi je drago da ti se sviđa!

Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Dada jako su ti efektni detalji tvoga cvijeća u kombinaciji sa plavim nebom i makro detalji. Krumpirko ti je lijepo stablo sa puno cvijetova, čime ga nadohranjuješ?Moj krompirko je prilično bujan ali ni izdaleka ne cvjeta kao tvoj.....

Svakih par dana ga prihranjujem preko lišća, a jednom tjedno mu stavim gnojiva u vodu s kojom zalijevam...Stvarno je zahvalna biljka...prezadovoljna sam!

Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Dada, tvoj dijelić neba je prekrasan  ! Reci mi molim te lantanu si ti odgojila kao stablašicu ili je takva kupljena? ja sam se upustila u takav projekt ali mi sporo ide ...

ivna, lantanu sam neki dan dobila na poklon, kupljena je u OBI-ju na sniženju...imala sam prije par godina veliku lantanu (oko 150 cm), ali mi nije preživjela zimu (-20 joj je bilo previše...naravno, ona je bila u garaži, ali ni

tamo nije bilo toplo)
Budi strpljiva, sve to jako brzo raste, vidjet ćeš...

Cimicifuga, baka, gioiaa, bergenija, drago mi je da vam se sviđa...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 22:25
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Em lijepo cvijeće em još efektno snimljeno.
Baš bi mogla malo češće popuniti svoj vrt ovdje ovako lijepim slikama!

Teško žabu u vodu natjerati...

Prva dva cvijeta na tekomi, od kad sam ju posadila, prije tri godine...nije nešto, ali sam sretna!

Ovo mi je poslala kat.rea, ako se ne varam...ili netko drugi, sorry, nisam sigurna, ali je jako lijepo

Danas sam fotkala leptire...

I dok sam čekala novog leptira, okrenem se i vidim ovo...ali dobro je ispala slika, morate priznati...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 22:26
Krumpirko, lantane ,...  sve što ja volim smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 08:08
priznajem ,slike su i te kako dobro ispale

Dado jel mislis na zjevalicu?ima divnu boju
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 09:11
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Prelijepa lantana, pa još ovaj ukras!!!!Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 11:46
Dado, što su ti dobre slike ! I cvijeće ! I muhe
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 11:59
Rascvjetani slak i slike leptira su me oduševilesmile55
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 12:03
veseli me što si svoj djelić neba, vrta i prirode podijela s nama i pružila nam krasan užitak.
lijepi pozdrav
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 15:22
Prelijepo je u tvom vrtu Dada smile72. Sve mi se dopalo...a naročito kombinacija visoke rudbekije i ukrasnog slaka. Krasne je boje i Katreina zjevalica (anthirrium). Leptir na lantani...savršen smile79
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 14:37
Draga dada, pozdravlja te tvoja slavonka, često sam u posjeti tvom vrtu pa evo da ti se javim, slikice su ti super, to si sigurno nabavila novi fotić, dio tvog neba me jako razveselio jer si me vratila u moju ne tako davnu prošlost, ja sam rođena u Starom Topolju. a u Brod išla u srednju, u stvari u Bos.Brod jer moja škola tada (davno) još nije bila kod nas. Ah kakvo korzo je Brod tada imao, zagrebačka špica na Cvjetnom nebi mu bila ravna, sve se tamo događalo, đir od hotela do Save i svi viđeni. Nemoj posustajati sa fotkicama jer ti je vrt prekrasan. Sve te cvjetne vrste u njemu vrijedi podijeliti sa nama.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 19:47
ja sam opet Dado uzivala u tvojim starim slikama,i cekam da postavis nove
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 21:49
Što se one lijepe zjevalice tiče, nisam donator jer ju ni ja nemam, nažalost Confused. Tvoj dio neba je prekrasan Clap, a tek rudbekije i lantana smile227.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 23:03
da se ne ponavljam fotke krasne,cviječe krasno ama sve naj,najsmile120
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 10:03
eh svašta fotić slučajno vidi Wink muhe se ne srame LOL
lantana stablašica je predivna, ja se tek spremam poigrati sa jednom
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 10:54
O Dado, ti kažeš da si kampanjac, pa onda u "moru" vrtova mi se omaknulo i nisam dugo kod tebe ni povirila.
Slike sleptirima su krasne a ona s muhama!LOLLOLLOLPa to je trebalo uloviti!
Inače ti je vrt lijep, uredan, zelen, ogradica, cvijeće i kraljica Rea!Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.