Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čuvarkuća - Sempervivum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čuvarkuća - Sempervivum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 96>
Korisnik
Poruka
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 14:02
drage moje imate prekrasnu kolekciju, svaka čast!
ova moja je godinama sa mnom:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 06:29
već dugo gledam čuvarkuće iz prikrajka, i potajno se divim, a jučer na selu mi je jedna stara baka dala moju prvu... zapravo njih 7 :D čim nađem mobitel, staviti ću slike, iako su najobicnija i najcesca vrsta... al ja se jako ponosim njima iako tko zna i hoce li se primiti :D čak sam u vrtu napravila kao i kamenu saksiju za njih jer mi ih je bilo zao staviti samo u zemlju :D
Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 07:04
Božice dvaju godišnjih  doba Wink, dobro došla među cvjetoljupce i obožavatelje čuvarkuća  smile73

Naravno da će se primiti, učinili bi to i da nisu tako željeni. Nezahtjevni su, ne zovu se bez razloga sempervivum. Kamena saksija će sigurno doprinjeti da se bolje osjećaju a i njihovom efektnom izgledu.
(O)smijeh je najbolji facelifting   
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 08:11
hvala lijepa :D već dugo pratim ovu stranicu i forum, al nijedan cvijet me nije obradovao kao čuvarkuća, pogotovo ova za koju vjerujem da je tectorum budući da je sa sela od jedne stare bake, a ja imam često upale ušiju :)
rekoh kao kamena, jer sam koristila staru plasticnu kako bih je oziđala... i dobila oblik... nije jos gotova, radila sam je sinoc u mraku u vrtu :D no nadam se jednom kad pronađem više vrsta napraviti od cigli nekakvo uzdignuće usred vrta i staviti ih na tron ili pronaći i koje šuplje deblo :D ah, vec previse mastam :D evo slika... jedna tegla je ispred vrata, a druga u vrtu... nadam se ovo okruzit i nekakvom lijepom pokrivačicom tla da jos vise dodje do izrazaja :D opet mastam -.-
i ovu jednu vecu mi je teta uvalila sa cvijetom :(

jos to izgleda lose, al prvi pokusaj gradnje necega u vrtu... sve za čuvarkuće iako su male male male :)

skroz male :)

vjerojatno tectorum... vidjet cemo kad dodje upala :D (los macro jer je mob)

EDIT: da li itko zna gdje je u Splitu moguće nabaviti različite vrste čuvarkuća?
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 20:57
Pozdrav! Stvarno su krasni svi sukulenti. Nadam se da ću i ja uskoro predstaviti svoje skromne biljčice! Sukulente imam u kamenjaru. Kapa dolje za sve!Clap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 08:43
Evo još jednog razloga zašto obožavam krovnjak. Već mjesec dana krasi moju komodu, dva put sam mu smo dolijala malo vode :

Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 11:34
Malo vode, da.
Ja neke moje previše zalijevala i sad gnjiju.smile220
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 20:44

Fermina -Daza i Rain oduševile ste me .gdje se može nabaviti toliko različitih ljepotana.HVALA VAM !!!smile57

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:56
Prekrasne kolekcije!Big%20smileClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 20:45
Šta kažete na ovu
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 23:19
I cuvarkucu sam takodjer izmedju ostalog dobila od Natalije i takodjer ju pazljivo posadila ! Divno je znati da postoji ovaj forum i osobe poput Natalije !  smile127
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 10:31
Pozdrav! Arim ona čuvarkuća iz velikog kamena je krasna.   Ideja sa kamenčićima oko tegle je super!TongueClap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 12:48
To i mene fascinira , da se sa kaktusicima i raznim kamencicima moze stvoriti divni ambijent !    Clap
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 15:44
Drago mi je da se vama sviđaju čuvarkuće :) cjelu kolekciju sam dobila od Renee,imala  sam jedino ovu na kamenu.
Rene ih je darovala od srca sve se primile :)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 23:44
Ideja za aranziranje je super ...... ovo skamencicima sam te vec kopirala !
           smile71
Na vrh
Arnold View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arnold Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 06:39

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 08:02
Krasne čuvarkuće,ja sam uvijek mislila (do članstva na forumu...)da postoje samo one zelene što su ljudi uzgajali na starom krovu izričito kao domaći lijek.Stvarno moram u akciju jer prekrasni su,dekorativni ,pogotovo za maštovite.Nadam se da ću se kroz dogledno vrijeme i ja ovako hvaliti svojim kamenjarima...POZDRAV !smile160
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Davor96 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 71
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Davor96 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 10:41
Čuvar kuće treba stojati na krovu to mu najbolje paše ali treba biti lagan pad
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 00:19
Originalno poslano od člana Davor96 Davor96 napisao:

Čuvar kuće treba stojati na krovu to mu najbolje paše ali treba biti lagan pad

Ali ja bi pljusnula kad bi se penjala na nas krov   smile180a ... a , moram nekaj drugo zmisliti !
Na vrh
kaktusarka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaktusarka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 10:45
ja ga držim na balkonu u teglici i zadovoljan jeTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 96>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.