Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 96> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje imate prekrasnu kolekciju, svaka čast!
ova moja je godinama sa mnom: ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
već dugo gledam čuvarkuće iz prikrajka, i potajno se divim, a jučer na selu mi je jedna stara baka dala moju prvu... zapravo njih 7 :D čim nađem mobitel, staviti ću slike, iako su najobicnija i najcesca vrsta... al ja se jako ponosim njima iako tko zna i hoce li se primiti :D čak sam u vrtu napravila kao i kamenu saksiju za njih jer mi ih je bilo zao staviti samo u zemlju :D
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Božice dvaju godišnjih doba
![]() ![]() Naravno da će se primiti, učinili bi to i da nisu tako željeni. Nezahtjevni su, ne zovu se bez razloga sempervivum. Kamena saksija će sigurno doprinjeti da se bolje osjećaju a i njihovom efektnom izgledu.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
hvala lijepa :D već dugo pratim ovu stranicu i forum, al nijedan cvijet
me nije obradovao kao čuvarkuća, pogotovo ova za koju vjerujem da je
tectorum budući da je sa sela od jedne stare bake, a ja imam često
upale ušiju :)
rekoh kao kamena, jer sam koristila staru plasticnu kako bih je oziđala... i dobila oblik... nije jos gotova, radila sam je sinoc u mraku u vrtu :D no nadam se jednom kad pronađem više vrsta napraviti od cigli nekakvo uzdignuće usred vrta i staviti ih na tron ili pronaći i koje šuplje deblo :D ah, vec previse mastam :D evo slika... jedna tegla je ispred vrata, a druga u vrtu... nadam se ovo okruzit i nekakvom lijepom pokrivačicom tla da jos vise dodje do izrazaja :D opet mastam -.- i ovu jednu vecu mi je teta uvalila sa cvijetom :( ![]() jos to izgleda lose, al prvi pokusaj gradnje necega u vrtu... sve za čuvarkuće iako su male male male :) ![]() skroz male :) ![]() vjerojatno tectorum... vidjet cemo kad dodje upala :D (los macro jer je mob) ![]() EDIT: da li itko zna gdje je u Splitu moguće nabaviti različite vrste čuvarkuća? |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Stvarno su krasni svi sukulenti. Nadam se da ću i ja uskoro predstaviti svoje skromne biljčice! Sukulente imam u kamenjaru. Kapa dolje za sve!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Malo vode, da.
Ja neke moje previše zalijevala i sad gnjiju. ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Fermina -Daza i Rain oduševile ste me .gdje se može nabaviti toliko različitih ljepotana.HVALA VAM !!! |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasne kolekcije!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I cuvarkucu sam takodjer izmedju ostalog dobila od Natalije i takodjer ju pazljivo posadila ! Divno je znati da postoji ovaj forum i osobe poput Natalije !
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Arim ona čuvarkuća iz velikog kamena je krasna. Ideja sa kamenčićima oko tegle je super!
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
To i mene fascinira , da se sa kaktusicima i raznim kamencicima moze stvoriti divni ambijent !
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Drago mi je da se vama sviđaju čuvarkuće :) cjelu kolekciju sam dobila od Renee,imala sam jedino ovu na kamenu.
Rene ih je darovala od srca sve se primile :) |
|
![]() |
|
Ideja za aranziranje je super ...... ovo skamencicima sam te vec kopirala !
![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Krasne čuvarkuće,ja sam uvijek mislila (do članstva na forumu...)da postoje samo one zelene što su ljudi uzgajali na starom krovu izričito kao domaći lijek.Stvarno moram u akciju jer prekrasni su,dekorativni ,pogotovo za maštovite.Nadam se da ću se kroz dogledno vrijeme i ja ovako hvaliti svojim kamenjarima...POZDRAV !
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Davor96 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 71 |
Čuvar kuće treba stojati na krovu to mu najbolje paše ali treba biti lagan pad
|
|
![]() |
|
Ali ja bi pljusnula kad bi se penjala na nas krov ![]() |
|
![]() |
|
kaktusarka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
ja ga držim na balkonu u teglici i zadovoljan je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |