Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nova kolekcija za kontesu:
![]() pozdrav Cezaru, Benu, Rei, Aresu, Neru, Česiju, Odinu, Lesi, Spotiju, Fifiju, ,MIšku, Rei od dade28, svima ostalima kojih se ne mogu sjetiti...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Konte ja bi se ipak malo uvrijedila kako to mi tebe zafrikavamo. Ako treba bumo jos nesto nabavili.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne su ti sličke! Vidim da je ulov bio sasvim dobar. Ja sam jučer išel malo u šumu i ulovil samo nekaj malo trubača, grmočica i par krasnica i puhara. na svoju žalost ovakve primjerke sunčanica nisam već duže vidio, šmrc!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Medvjed, a kaj veliš, jel ti se ovako sviđaju:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ma daj prosim te lepo Sara, kaj mi to delaš? No, moji su trubači danas završili u vrhnju pa ti nisam tak jako jalan, sam da se zna :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Sarica,nije me bilo jedno vrijeme,pa kod tebe je puno lijepih novosti,imaš na balkonu puno lijepih biljčica,sviđa mi se što voliš šarenolisno,a vidim da si bila i na šetnji u prirodi,kak Medo veli dobar ulov,nije kasno da velim-dobar tek
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Saro, dirnula me tvoja pažnja
![]() nadam se da si isprobala izložene alatke i saznala kako se koriste i druge alatke osim male vrtlarske lopatice ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nisam već duže vremena šetala tvojim stranicama, pa sam imala prilike vidjeti predivnog cvijeća. posebno mi se svidjaju zelene kombinacije. Preprekrasno
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Šetali smo se, šetali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Na Medvednici baš lipo,bome lipa kolekcija i alata,a poslije tvojih slika pripremljene hrane idem nešto papiti
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Taman mi je ova slikica za večeru zamirisala!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
A ja sam kao na djeti a kraj mene se sada našla čokolada za svu ovu muku što sam sada vidjela kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
pogled na balkon sa sjeverne strane:
![]() u žardinjerama ispred zgrade je nastala velika gužva. U lijevoj se tiskaju žute i narančaste noćne frajle:
![]() a u desnoj, čudom prirode, su bijele:
![]() |
|
![]() |
|
centanthus ruber u zagrljaju bijelih noćnih dama:
![]() ovako sam je baš simpatičan:
![]() a i one su zgodne:
![]() |
|
![]() |
|
nebesko plavi kokotići se pokušavaju izboriti za mjesto pod suncem:
![]() a i ova lijepa ruža se uspjela probiti kroz gustiš:
![]() a ove tri cleome odoljevaju svemu, pa i asfaltu:
![]() |
|
![]() |
|
moj bonsai svježe istuširan:
![]() ![]() maranta je dobila dva nova lista:
![]() |
|
![]() |
|
Solanum melongena, biljka jaje:
![]() iz ovako neuglednog cvjetića...:
![]() nastalo je krasno malo jajčeko:
![]() |
|
![]() |
|
mlada begonijica lišća nježnog poput baršuna:
![]() šarenolisni dvornik:
![]() Salix reticulata:
![]() ovu zgodnu biljkicu sam dobila od Katice:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |