Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 152>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 18:17
nova kolekcija za kontesu:

pozdrav Cezaru, Benu, Rei, Aresu, Neru, Česiju, Odinu, Lesi, Spotiju, Fifiju, ,MIšku, Rei od dade28, svima ostalima kojih se ne mogu sjetiti...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 18:40
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

nova kolekcija za kontesu:

smile96  smile96      Saro, lakše malo, Konte bu te sfundala i kaj bumo onda????
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 18:59
Konte ja bi se ipak malo uvrijedila kako to mi tebe zafrikavamo. Ako treba bumo jos nesto nabavili.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 19:40
Krasne su ti sličke! Vidim da je ulov bio sasvim dobar. Ja sam jučer išel malo u šumu i ulovil samo nekaj malo trubača, grmočica i par krasnica i puhara. na svoju žalost ovakve primjerke sunčanica nisam već duže vidio, šmrc!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 20:09
Medvjed, a kaj veliš, jel ti se ovako sviđaju:

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 20:14
Ma daj prosim te lepo Sara, kaj mi to delaš? No, moji su trubači danas završili u vrhnju pa ti nisam tak jako jalan, sam da se zna :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 20:56
Draga Sarica,nije me bilo jedno vrijeme,pa kod tebe je puno lijepih novosti,imaš na balkonu puno lijepih biljčica,sviđa mi se što voliš šarenolisno,a vidim da si bila i na šetnji u prirodi,kak Medo veli dobar ulov,nije kasno da velim-dobar tek
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 22:29
Saro, dirnula me tvoja pažnja Tongue
nadam se da si isprobala izložene alatke i saznala kako se koriste i druge alatke osim male vrtlarske lopatice Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 22:49
Nisam već duže vremena šetala tvojim stranicama, pa sam imala prilike vidjeti predivnog cvijeća. posebno mi se svidjaju zelene kombinacije. Preprekrasnosmile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 07:00
Šetali smo se, šetali Wink a ovo izgleda mljac (mada znaš da ja baš i ne volim gljivice, mislim da bi me "natjerala" bar da probam LOL) !!!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 13:46
Na Medvednici baš lipo,bome lipa kolekcija i alata,a poslije tvojih slika pripremljene hrane idem nešto papitiSmileTongueWinkThumbs%20UpHeart
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 16:41
Taman mi je ova slikica za večeru zamirisala!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 20:25
    smiley2579.gif
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:09
A ja sam kao na djeti a kraj mene se sada našla čokolada za svu ovu muku što sam sada vidjela kod tebe smile41
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:49
pogled na balkon sa sjeverne strane:

u žardinjerama ispred zgrade je nastala velika gužva. U lijevoj se tiskaju žute i narančaste noćne frajle:

a u desnoj,  čudom prirode, su bijele:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:52
centanthus ruber u zagrljaju bijelih noćnih dama:

ovako sam je baš simpatičan:

a i one su zgodne:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:54
nebesko plavi kokotići se pokušavaju izboriti za mjesto pod suncem:

a i ova lijepa ruža se uspjela probiti kroz gustiš:

a ove tri cleome odoljevaju svemu, pa i asfaltu:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:56
moj bonsai svježe istuširan:

maranta je dobila dva nova lista:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:58
Solanum melongena, biljka jaje:

iz ovako neuglednog cvjetića...:

nastalo je krasno malo jajčeko:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:59
mlada begonijica lišća nježnog poput baršuna:

šarenolisni dvornik:

Salix reticulata:

ovu zgodnu biljkicu sam dobila od Katice:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.