Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 85> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeee, krasno, prekrasno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ma kako god da mu je ime,okičen je lipotom
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš te briga kako se zove važno da je lijep. Ja više od pola svoga cvijeća zovem imenima "donatora", ne znam im ime, ali s njima samo što ne razgovaram.
A ovaj tvoj cvijet mi je poseban!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Viš da ćeš imati limunčića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvala djevojke moje na lijepim riječima i vašoj podršci u svemu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uz sve pohvale svom tvom cviću drago mi je da češ imati i limuna znam da si ga jako želila
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sliku od tvog povtrnjaka slobodno možemo svi uokviriti i imati kao uzor za lijepi i zdravi povrtnjak, sviđa mi se jer posložiš sve lijepo po redu, ja bi morala malo pripaziti kako slažem gredice, gdje će mi što rasti, samo slažem bez reda
![]() Bit će limuna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči - limun ima plodove!!!!! Jeeeee!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bit ce i limuna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ono je čuvarkuča ako smoi se dobro sporazumjele ,a zadnja je kala.
Slikano je odmah poslje kiše .
Hvala još jednom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
da li je na ovoj zadnjoj slici kala ili nešto drugo? Sviđaju mi se kapi vode na njoj. Lijepo i zdravo izgleda! Bravooooo!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e sad taman sam ti slala poruku kad si i ti stavljala nove slike. Mislila sam na onu biljku sa bijelim kao točkicama.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav anči! nova sam na forumu pa malo virim u tuđe vrtove dok se malo ne uhodam pa ne stavim nešto svoga. Mislim da ću postati ovisnik o ovom forumu. Tu sve vrišti od ideja i boja. Vidim da imaš puno raznolikog cvijeća. Sve ti je jako lijepo. Sviđa mi se klematis i isusova kruna(mislim da se tako zove). Ova biljka na zadnjoj slici ti je predivna. I ja sam imala takvu ali sam ju na žalost prekasno unijela u kuću pa mi ju je uništio mraz. A ljudi zavidni i nitko ti neće dat nikakav pelcer ni ništa.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
]
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |