Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 32> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav! Još jedna lijepa šetnja, za uživanciju. Mene muče one ribice, da li bi one mogle prezimiti kod mene u zagorju?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triškić, pratim tvoj tempo u Rijeci i Skradniku - i oba su odlična i uz oba uživam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
poslje ovih divnih goginih rijeci nemam sto reci,vec samo ovo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svima velika hvala, na podršci, na divnim rječima.
Svi ste mi dragi, ali moj poseban gost je ipak Mali Gogo - ne znam dali smo se našli na istoj valnoj dužini, jer vidim volimo iste stvari, vrlo smo slični, usprkos razlici u godinama, ili jednostavno zrači neka pozitivna energija, pa mi tako njegove zaista dirljive riječi znače jako, jako puno.
Da imam sina voljela bih da je kao ti Mali Gogo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Bravo Triša na svemu!
Sa svake slike, iz svakog napisanog retka pršti tvoja radost, sreća, volja za životom.... Uvijek me oduševi sve što napraviš (tj. napravite svi skupa), sve što uzgojiš i stvoriš, ali daleko iznad svega sam oduševljen tom tvojom radošću zbog svega što raste i što postoji pod kapom nebeskom. Ozbiljni ljudi bi rekli da ste djetinjasti.... Ozbiljni ljudi bi rekli da moraš biti namrštena, ljuta zbog situacije u svijetu, ljuta što ti je jedna gusjenica pojela list ruže, ljuta zato što nema kiše, onda ljuta i zabrinuta što kiše ima previše.... A ja kažem: ako čovjek mora biti dijete da bi bio tako ispunjen radošću i srećom kao ti, e onda Triša zauvijek ostani dijete! Ja isto idem tvojim stopama! ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe svega u izobilju i to tvojih ručica djelo pa je još slađe i ukusnije
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša uživala sam u šetnji tvojim dvorištem u Skradniku.Toliko toga lijepoga sam vidjela, a s obzirom da sam neke stvari unatoč kiši vidjela lani, osmjeh mi nije silazio s lica. Stvarno ste ekipa snova ti i TM
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
vrlo rado ako ih bude niho, jer kad na njih padne kiša nisu više za ništa, osim za pekmez. Mali kaktus dođi opet. Lora draga, vidjeti ćeš to sve uživo, samo čekaj. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
halooooooooooooooo ponesi mi smokve kad budeš dolazilaaaaaaaaa kod mene ih baš nemaaaaaaa -jedva čekam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hej, pa ne mogu više ovako, trčim iz vrta u Rijeci u Skradnik da nešto ne propustim. Imaj milosti, nisam ja mlada kao ti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana, Bergenija, Hoya, kako je lijepo kad mi dođete, a kad jednom opet bude fešta u Skradniku, sve ćete to vidjeti uživo.
Inox kod mene su u Skradniku uvijek "dani otvorenih vrata", moramo se samo dogovoriti i vjerujem da ćemo varaždinsko upoznavanje nastaviti kod nas, a jednom i kod vas - ne moram reći da bi me to neobično razveselilo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Hajde da Te ovaj put iznenadim na vašem terenu. Jako mi je žao da prilikom našeg iznenadnog i neočekivanog, ali razveseljavajućeg, susreta i upoznavanja nije bilo više vremena za poprićati sa Tobom i Tvojim mužem o vašim postignućima na vašim lijepim destinacijama.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ako ti kažem samo kratko: Bravo, znaj da si me opet ostavila bez teksta! Koji dvojac! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepa priča "aktivnih penzića"!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Otok, baka, ma do god budemo mogli, vjerujem da ćemo to raditi, naravno dok nam je to zadovoljstvo.
Onog trenutka kad mi postane teško jednostavno ćemo tamo dolaziti, sjesti u stolice za ljuljanje (valjda će nas djeca moći odvesti i napuniti nam frižider) i ništa nećemo raditi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svratila sam opet malo da vidim pletenice od kapule
![]() ![]() Ma da čovjek ne povjeruje da vas dvoje gradskih ljudi uspjevate tako famozno održati ovo imanje. Uredno, ima svega, ne znam bi li vam čovjek zavidio na kućici i onom uz nju ili vrtu ili povrtnjaku....
A plodovi predivni. Jedno veliko
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |