moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 28> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
hvala
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako imam puno cvijeća nanovo se začudim kada vidim nešto novo ali oxalis adenophilu još nisam vidjela, djeluje prekrasno, ljupko, očaravajuće, hvala na šetnji tvojim vrtom, joj da rukom mogu uči u monitom pa u vrt, uh.....
prečarobno!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasno cvijeće imaš samo što ja ne znam nazive, pa ništa neću izdvojiti
a bravo za hoju ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
evo mojih novih niskih rudbekija koje nisam imala do sad
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš su krasne
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Morat ću i ja potražiti niske. Dobila sam visoke, ne mogu im se nadiviti, ali su mi polegnute zbog čestih vjetrova.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne su Mjada!Gdje si ih kupila?
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
hoja krasna, a rubekije čudo!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam.alisa kupila sam kod senke.sad imam i kolekciju visokih i niskih baš sam sretna.iako moram priznati teškog srca da mi ove biljke prije nisu bile favoriti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas su slatke
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Meni su one,pored ehinaceae jedne od dražih biljaka,trajnica u bašti!Zarazila sam se.Morat ću i ja kod senke po Bajramski poklon za sebe ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Lijepo si se ponovila.
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joooooj kak su ti dobre ove rudbekijice!!
![]() |
|
![]() |
|
draga josipa nadam se da hoće jer mi one visoke padaju kad puše vjetar a nije mi fino kad moram biljkama postavljati potporu.
waterlily hvala ti na posjeti pokušaću ih razmnožiti swkupljaću sjeme ako ga bude
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš su zgodne ove minice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rudbekije su me inače očarale, ali ova žuto šatirana stvarno je preslatka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da ima i niskih rudbeckia nisam znala, kako su lijepe
![]() Znam samo da ima visoka i niska gailardia koje imam u vrtu a rudbeckia ima 3 vrste ali sve visoke.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti.nisam ni ja znala da ima niskih rudbekija.ja inače preferiram niže cvijeće jer mi je vrt u kosinama pa visoko cvijeće ne ide baš u mnogim dijelovima.ali uvijek se nađe mjesta za svaku biljku.vrt mi je prevelik pa ne mogu da postignem totalnu urednost kao kod vas mnogih ovdje u ovom predinom društvu biljkoljubaca.UJUTRO KAD DOĐEM NA POSAO PRVA STVAR KOJU URADIM JE KUHANJE KAFICE I POSJETA VAŠIM divnim vrtovima.veliki pozdrav od mene
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pridružujem se divljenju niskim rudbekijama. Baš su lijepe!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |