Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 67> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno kao i uvijek!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...plumbago i žuta lantana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau,koliko rascvitanog,sve pršti od boja
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaki, ama baš svaki detalj na tvojoj kući, u vrtu, u kamenjaru mene oduševljava, sve ima tvoj već prepoznatljiv stil. Bravo za sve, osim za zalaganje, malo ste neaktivni učiteljice, jako nas rijetko ovako obradujete
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lantana me zafrkava opravdano!
Sviđa mi se komentar!
![]() Ali nekako radije uživam u vašim cvijetovima i vrtivima nego da stalno slikavam svoje.....priznajem da mi se ne da poslikavati jedna cvijet sa više kuteva!
Ali obećajem da ću nešto poslikati - novoga!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bergenije sjajno ti je cvijeće! Plumbago je krasan, ali meni se najviše sviđa ovaj krvavac. baš je simpatičan
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Vrti mi se u glavi od tvojih divota!
Ne znam gdje da gledam, dolje ili gore! Divno ti izgledaju biljke u bačvama! Plumbago je mister ljeta! A ni ostale ljepotice ne zaostaju! Prekrasno!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ostala sam bez teksta......Što reći osim prepreprekrasnoooooo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergi lijepi ti je ljetni kantunić za opuštanje....Plumbago, lantana i bugica su super.....Od kad ti je plumbago, odnosno koliko ima godina?Kaktus lijepo cvate i miriši, šteta da traje samo jedan dan....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bergiiiiiiii nemoj ti govoriti ne da mi se, već slikaj
![]() mene svaki puta oduševi urednost dvorišta i vrta ![]() plumbago je stvarno lijepo narastao, a tek bugica, ali bar 5 minuta sam gledala onu lantanu stablašicu ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Istra, kamen, tvoj vrt, tako ja zamišljam naj vrt, zbog nas novih na forumu molim lijepo vas "stare"da malo više slikavate da se i mi ohrabrimo. Sve je prekrasno, rado dolazim na tvoje stranice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ljetni ugođaj je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve je stiglo, super je! Ovo je za tebe: Evo ulovi ga
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Ja sam bez teksta, usta su mi otvorena, ček da ih rukom zatvorim, a bila sam ti u susjedstvu na GO. Budala, da sam barem prije pročačkala tko je gdje, ali kada vas ima milion!!!!! ![]() moj vrt se može pokrit ušima i plakati ko ljuta godina pored tvog vrta!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergi, ajde malo prošetaj s fotoaparatom dvorištem... I slikni nam nekaj!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prelijepo. Hoyu si svakako moram nabaviti.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala curke na pozitivnim komentarima!
Svima velika
![]() Jagoda - moj plumbago je kupljen prošle godine na vašem riječkom sajmu cvijeća na Karolini, negdje pred jesen. Uspio se održati preko zime (bio je spremnljen) izgledao je jadno u proljeće i mislila da od njega ne bude niš! Ali eto, počeo rasti i cvjeta cijelo ljeto! Pravi mister!
Ja sam danas razmišljala što da poslikam..................i napokon sam se sjetila da bi bilo lijepo da napravim retrospekciju svega što sam dobila od vas moje drage forumašice..............naravno od onoga što mi je ostalo živo jer podosta toga meni cvjeta samo jedno ljeto. A ne znam uistinu zašto!?
![]() Pa, da krenem!
Krenut ću od daljega prema bližemu:
Iz Brača su doputovale ove biljčice;
- ovoj ne znam ime
![]() - čini mi se i ovo (ali nisam sigurna)cvijetak cvjeta žutim cvijetovima:
![]() - moja bračka lantanina pacifička krizantema:
![]() - ovo mi se jako razraslo ali strah me da mi se ne smrzne preko zime:
![]() - ovaj cvijetak je imao lijepe bijele cvijetove ...ali za mene još uvijek bezimeni;
![]() Kad mi je Lantana sve to poslala (uz sjemenke koje nisam sve niti posijala) lijepo je bilo zapisano ime ali sam ja nemarko
![]() Duda Lave mi je poslala ove sukulente;
![]() ![]() OTOK - tvoje/moje biljčice:
-
![]() ![]() ![]() a možda i ovo ( nisam sigurna):
![]() hoyine/moje biljčice:
niski ljubičasti zvončići
![]() - nihina ruža penjačica (raste k'o luda);
![]() - shashine biljčice dobivene iz sjemena:
![]() - zlatoglavica nije uspjela procvjetati...........
![]() SilveK-ine biljčice;
![]() ![]() - ovome cvijetu ne znam ime ali mi se jako sviđa i voljela bih znati što je to;
![]() Korijenkine anemone upravo se spremaju cvjetati;
![]() Ove suhe ruže - kontesine/moje - cvjetaju cijelo ljeti i jako mi sviđaju;
![]() Anaidino cvijeće (tek stiglo i još se nije priviklo na istarsku klimu ):
![]() - springine biljčice -
![]() - biljčice sa riječke kavice - puli Betota - one koje su preživjele:
![]() ![]() Još ima biljaka u mom vrtu koje sam dobila od vas, ali trenutno ne cvjetaju - irisi, hemerocalisi..........no vjerujem da će biti još prilika pokazati ih!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš si to lijepo pokazala,a od mene nemaš ništa,ajde daj mi adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi je drago da i one moje, kako vidim, rastu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se desi da zaboravim ko mi sta poslao
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |