Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 85> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Držim fige, Anči da se mušica riješiš... Ja sam imala istu frku s nekim unutarnjim cvijećem lani - i baš znam da mi je to bilo od zemlje jer mi je samo lončanice s određenom zemljom napalo.. Nisam ih sve uspjela spasiti, ali sam presađivanjem ipak neke biljkice održala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Anči moja prijateljica je imala veliki problem sa tim bijelim mušicama i riješila ih se je tako da je ne samo prskala biljke nego i zaljevala sa COFIDOROM probaj i ti nadam se da ćeš uspjeti.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ah senilnost, zboravila sam pohvaliti predivan kaktus
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakav kaktus!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Anči krasan cvijet kaktusa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Imamo isti kaktus i priznajem da mu je cvijet poseban! Šteta što im cvijet tako kratko traje!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvala vam drage od
![]() Bromelija odmah sam jutros otrčala
![]() pošpricala cvijeće i mušice ne lete više -uginule su
![]() Bromi hvala na savjetu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I ja sam se divila lipoti cvita kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E da i ja sam špricala od proljeća Confidorom , ali na žalost nije djelovao na crvenog pauka
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Anči jel si za ovaj cvijet rekla da neznaš kako se zove?
ovo je kohleria kolegice na poslu ( ima ju i ja zapelcanu)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Suzi ti baš lijepa, kao i onaj kaktus u cvatu.
Bravo za limun, imala sam ga davno, onda ga napale lisne uši ( one što se ko priljepci zalijepe za list) i otišo u vječna lovišta...
A tvoja kala me podsjetila borbe sa tim sitnim bijelim napastima, isto sam kale morala baciti da se ne zarazi ostalo cvijeće, jer ih se nikako nisam mogla riješiti... grrrr
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Baš mi je žao Kate zbog tih Hvala na odgonetavanju imena moga cvijeta
![]() Imam još slikica al nikako da ih stignem staviti .
LIJEP POZDRAV SVIMA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Fuj, fuj mušicama! A kohleriju sam vidjela kod tebe, divila se i onda mi je naša jagoda donjela, posadila sam je i ne gledam, ne diram. Čekam da krene pa da bude tako lijepa kao tvoja!
Meni je poseban filing dodirnuti njen list!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slikice čekamo... Tebe pozdravljamo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bože kakav kaktus
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šteta što mu cvijet traje smo jedan dan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |