Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 140> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe nema što nema, samo kliknem i pojavi se biljka po mom guštu - prekrasno. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Nije me bilo par dana pa nisam vidila tvoje novitete, banan ti je predivna, sigurno je treba zimi dobro čuvati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala lepeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj toliko ste ishvalile moje trube da me je
![]() ![]() a banana je ovako izgledala 29.08.
a ovako danas
nema neke razlike, zar ne? mislite?
Razlika je u dužini ove "stabljike" na kojoj visi cvijet... uglavnom, ona i dalje otvara cvjetove, samo joj bananice otpadaju, što se zametnulo, zametnulo, prvih 5 redova banana, a ostalo 4,5 reda i to je to... a hoće li preživjeti ili će propasti nakon cvatnje
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uvijek se divim tvojim trubicama
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katice, kako je banana mama??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno je u tebe, sve je lijepo . ali kao što reče baka, trube vode.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne mogu vjerovati da nisam tako dugo bila kod tebe!!
Prvo onaj Rein pogled. Pa kuća je prava kućica u cvijeću!
![]() ![]() ![]() Onda ruža pokrivačica tla. Prekrasna je. Naravski trube vode ovog časa.
Stvarno ti je vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne trube
![]() |
|
![]() |
|
Šmrcko, super, valjda će se uspjeti zakorjeniti, pa neće valjda ovo ludo vrijeme potrajati, ipak je malo prerano za tako niske temperature.
Lilie, naravno da može
![]() Svima puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
Josipa, hvala i slažem. Takve velike su upravo otkako ih sadim u zemlju( sa bubnjem), a dok su bile u tegli samo su se mućile...
Medo
![]() WL, ja mislim da ja budem vama dosadila sa z trubama
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Trube su
![]() ![]() Ja imam bijelu i voljela bih imati žutu i roza (može li koji pelcer)!!???
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Posađena jučer, hvala na odgovoru. ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joj Kato, nema me dva sata, a vi ste se dobro raspisali!
Trube su ti krasne, nadam se da ti nismo dosadni koliko im se divimo! I ono tigrasto, štogod da je isto mi se sviđa! |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Katek sve krasno, ali ova tigrica je genijalna. malo mi više vuče na žirafu, ali prekrasna je bez obzira na imae :):):):)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kat.rea imaš fantastične trube
![]() |
|
![]() |
|
Antune potočnice rasadi tako da ne budu preblizu jedna drugoj, jer od svake će u proljeće biti "grmić", a onda je dovoljno da jednu ostaviš malo duže i da se sjeme rastepe, pa više nemaš brige same se rasijavaju i več iduće jeseni možeš cijeli ranč zasaditi sa njima
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Dogodine...a ćim bude Y odmah ide pupoljak...danas smo napravili malo klijalište na ranču pa samo unitra stavili potočnice a glicinija je na ulazu na travljak....pozz
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Kaktusiću hvala.
Antune, lijepi moj, a tek kada im se u cvatnji pridruži ona prekrasna tvoja/moja, koji će to orkestar biti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |