Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav! evo mene opet malo kod tebe, izludjet ćete me svi s tim jezercima, fontanama....
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Uuuuu super! Dogodine ću sigurno biti veliki dečko pa se veselim patkici :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
patkice izgledaju tako slatko,preslatko
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
malaluna gdje su nove sličice, šta se dešava kod tebe?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Malaluna nije dost što nas oduševljavaš svojim vrtekom, u kojem će, iako se jesen šulja, biti još dugo puno zelenila i cvijeća, nego sad još ove slike jezerca i patkica. Predivno, da čovjek ne povjeruje da je to sve u jednom vrtu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Haahahha
![]() Evo, ja ti poklonim jednu ako slj. godine bude malenih :), a ti do tada ... odrasti
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasno je vidjeti ovako urešen vrt, ali ove patkice su fenomenalne! Kad odrastem sigurno ću si nabavit koju
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Malaluna evo i moj potpis da sam prisutna u tvoj prekrasnom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Baka Bea zar u 05 ujutro?
![]() Svima šaljem puno pozdrava i nekoliko kišnih kapi :)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt sa posebnim šarmom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Jutro susjedice. Potpisujem sve što je rain napisala. Poimanje ljepote vrta je vrlo različito, nekima je vrhunac ljepote postaviti travu u rolama i posaditi neko izmrcvareno, iskrivljeno, na kugle ošišano drvo, što skuplje to vrijednije, pa sve djeluje 'skladno, mirno, čistih linija'. Što te u takav vrt može privući? U jednom krasnom vrtu s nevjerovatno mnogo vrsta vlasnica kaže: Jedan naš prijatelj je izjavio 's tim korovim smo i mi počeli', a meni je taj korov baš lijep. U tome i je ljepota vrtlarenja, da su vrtovi različiti baš kao i ljudi. Suština je u stvaranju i osjećaju zadovoljstvu da smo nešto napravili, manje je važno je li to gredica s lukom ili rijetkim biljkama. Iskustvo se stječe s vremenom, pa kao i mi sami, mijenja se i vrt. No, svako ima pravo na vlastiti izbor, pa i minimalisti, a ti nastavi i dalje po svom.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepi vrt, ali racice su višnja na šlagu torte.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Meni je tvoj vrt prekrasan a ne kič. Ako bi svi imali vrtove po stručnjacima bili bi kao klonirani. Volim šarenilo u vrtu. Sviđa mi se ona , mislim da je, ukrasna trava.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
hAHAH Rain pa nisam niti skužila da oboje stoje na jednoj nozi :) dok mi ti nisi rekla!!! Stvarno sam čorava haha!
Ništa od patkica. 3 su uginula u jajima, a 3 se nisu niti zametnula tak da... slj. godine valjda bude nešto! Ovo im je bio 1x (kao i meni) pa nitko nije znao šta treba napraviti. Sada znamo.
Rain evo ti
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Jednonoge racice su fenomenalne,a njihova nastamba stvarno predivna.Kaj je bilo sa jajčekima?
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Otok...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakav krasan vrt! Oduševljena sam! Trebalo bi sada još nešto napisati, ali što? Nemam riječi.
|
|
![]() |
|
Bio moj vrtek kič ili ne... još uvijek se zna tko je THE BIG BOSS u njemu ili veliki šef... Pow je danas pokazala svoje pravo lice hahaha
![]() 1. Pow na tronu na jednoj nozi
![]() 2.
![]() 3.
![]() 4.
![]() Veliki
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisam neki znalac, ali želim biti pristojan gost i reći da mi je šetnja tvojim vrtom godila, da su sličice predivne i da ti je dvorište predivno. Kič nisam vidjela, samo: uredno, skladno i bogato biljem i umiljatim ljubimcima! Kaže se: Topli dom! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |