dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 222> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnostvo darova! kako je to lijepo!! e sad kreću slatke brige:kako nabaviti fine posude!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nadam se da si ono "pazi bode" shvatila ozbiljno
![]() ![]() ![]() Samo neka biljke rastu......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Ono:pazi bode, me potsjetilo na Otok.Tako je i meni bio upakiran jedan s oštrim bodljama!
![]() Kaktusek imat ćeš predivnu kolekciju,ali moram se zadiviti tvom ružičnjaku.P r e d i v a n je!
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
evo konacno i ja prosetah vrtom od pocetka,prekrasne biljke,prekrasni darovi,svaka pohvala!!!!
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Korijenko ozbiljno sam shvatila
![]() Bako,Vilmač,tegla i zemlja je već bile pripremljene
![]() ![]() Bako hvala ti na pohvali za ružičnjak i ja ga jako volim
![]() Kornjača dođi mi opet
![]() Anaida Gioiaa hvala vam
![]() Sarajka istina pravo vrijeme za skitnju po tuđim vrtovima,ali zato si sutra želim lijepo vrijeme bez kiše,jer idem u pravu šetnju u jedan prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si mislim kako uživaš dok sadiš sve ovo što si dobila.
A moram ponovno pohvaliti ružičnjak |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve na svom mjestu,ipak si originalna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mali kaktus, možda i znaš jer si katusoljubac, nije na odmet napisati: Sitne bodljike kaktusa iz prsta najjedostavnije izlaze kad se nakapa vosak svijeće i kad se ohladi odvoji se od prstiju. On povuče svaku i najmanju bodlju.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,da samo znaš kako sam uživala
![]() Mari hvala ti
![]() Hoya,ja bodlje kaktusa skoro ni ne osječam,to ti je od mog nekadašnjeg posla prije nego što sam otišla u mirovinu,ja jednostavno četkicom za ruke dobro isčetkam prste i to je to
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista si puno cvjetića dobila! Vidjet ćemo kako će se kaktusići već na proljeće udvostručiti. Bit će to prekrasne posudice!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga svratila malo kod tebe (inventura), ujedno da te zamolim da poneseš malo leda ili svježu šnicu, mislim da će mi trebati!!!!!
![]() Ali zato sam se kod tebe sada malo smirila u šetnjici, jel Anaida jako tuće??? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ma nemoj se bojati Anaide ona je jedna vrlo draga osoba,vidjet ćeš danas,ja sam se morala malo mašaliti na račun tvojeg otoka,ali svaki je na svoj naćin lijep |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bome krasni pokloni, nema šta!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dragi kaktusiču, mogu ti samo reči, draga uljepšala si mi dan, predivni krumpirko posađen, ali i sve ostalo. Današnji dan ostat će mi u najljepšem sječanju ako me sljedeći put opet ne oboriš s nogu!!!!
Za ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prelijepa družina
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Orhideje su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene poslije dužeg vremena u šetnji kroz tvoj vrt i imam što i vidjeti ružičnjak kao iz snova , orhideja prelijepa , a tek pokloni svaka ćast vjerujem a i znam da si ih zaslužila svaka čast cvjetnim prijateljima.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje forumašice,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |