Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose-moj decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose-moj decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 12:46
Hvala Sara,ja za dasku nisam imala ideju,imala jesam motive al nisam znala šta da radim dok mi učiteljica Slavica nije dala ideju. A ima još radova,oo  i to kojih,doći će i na njih red
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 12:39
 i vrijeme je bilo da nam se vratis sa tvojim lijepim radovima,izdvijila bih dasku ,prekrasna je ,smile55
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 12:34
Zadnji rad stavljen u listopadu prošle godine,tema pri dnu 4.stranice? Embarrassed
što reć nego da sam se uljenila,a radova se nagomilalo i nagomilalo.... al tko prizna,pola mu se prašta,zar ne? pa da krenem sa slikama najstarijih radova

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 16:09
-vidim rose da si tu,slala sam ti pp ne odgovaraš,od Slavice uzela broj mbt.na koji te ne mogu dobiti,pa sam prisiljena ovako ti ostaviti poruku da stupimo u kontakt ako želiš,ako ne poštujem(htjela bih razjasniti neke stvari oko swapa,ne volim ostaviti nešto ne razjašnjeno)
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 16:56
lijepo i nježno,kao i ti Rose...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 12:42
jednostavno i jako lijepo rosesmile71
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 12:39
Biljna,Slavice,hvala vam puno na posjeti smile78 a ja kasnim sa stavljanjem radova,bome ih se nakupilo

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 21:05
Rosice,pišem-brišem,htjela sam reći da su mi anđelići preslatki i da mi u ovom tmurnom kišnom danu baš pašu,lijepi su i ovi morski motiva ali su mi oni slađi.Clap
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 19:16
 Preslatkooooooo smile71
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 09:53
ovi morski motivi su pravi pogodak...jednostavni a efektni...jako lijepo
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 21:56
-predivno,neka te čuvaju ovi maleni...
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 21:50
preslatko smile89
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 19:10
krasno rose,bas mi se svidja bravo dragasmile99
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 19:02
hvala vam svima na pohvalama,drago mi je da vam se sviđa brodić i galeb. evo još jednog rada na maloj keramičkoj pločici sa motivima anđela

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 22:00

bit ću kratka - predivno!! smile141

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 16:05
ovako ,galeb i brod mi izgledaju jos ljepse..krasan komplet.Thumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 15:42
Brodić i galeb zajedno slikano

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 15:39
Biljana,Primavera hvala vam od srca,smile79 primavera hvala na komplimentu 
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 14:46
...suuuuper, gdje ima brodica, ima i galebova...sladak je k'o i ti draga naša Rose smile89
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:05
Brodic i galeb su bas slatki smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.