Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Sara,ja za dasku nisam imala ideju,imala jesam motive al nisam znala šta da radim dok mi učiteljica Slavica nije dala ideju. A ima još radova,oo i to kojih,doći će i na njih red
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
i vrijeme je bilo da nam se vratis sa tvojim lijepim radovima,izdvijila bih dasku ,prekrasna je ,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Zadnji rad stavljen u listopadu prošle godine,tema pri dnu 4.stranice?
![]() što reć nego da sam se uljenila,a radova se nagomilalo i nagomilalo.... al tko prizna,pola mu se prašta,zar ne? pa da krenem sa slikama najstarijih radova ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-vidim rose da si tu,slala sam ti pp ne odgovaraš,od Slavice uzela broj mbt.na koji te ne mogu dobiti,pa sam prisiljena ovako ti ostaviti poruku da stupimo u kontakt ako želiš,ako ne poštujem(htjela bih razjasniti neke stvari oko swapa,ne volim ostaviti nešto ne razjašnjeno)
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
lijepo i nježno,kao i ti Rose...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jednostavno i jako lijepo rose
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljna,Slavice,hvala vam puno na posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Rosice,pišem-brišem,htjela sam reći da su mi anđelići preslatki i da mi u ovom tmurnom kišnom danu baš pašu,lijepi su i ovi morski motiva ali su mi oni slađi.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Preslatkooooooo
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovi morski motivi su pravi pogodak...jednostavni a efektni...jako lijepo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
-predivno,neka te čuvaju ovi maleni...
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
preslatko
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
krasno rose,bas mi se svidja bravo draga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam svima na pohvalama,drago mi je da vam se sviđa brodić i galeb. evo još jednog rada na maloj keramičkoj pločici sa motivima anđela
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
bit ću kratka - predivno!! |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
ovako ,galeb i brod mi izgledaju jos ljepse..krasan komplet.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Brodić i galeb zajedno slikano
![]() |
|
![]() |
|
Biljana,Primavera hvala vam od srca,
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...suuuuper, gdje ima brodica, ima i galebova...sladak je k'o i ti draga naša Rose
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Brodic i galeb su bas slatki
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |