vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 49> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
koliko god ja ne bio ljubitelj kaktusa, to nikako ne umanjuje moje divljenje prema istima. Nekad davno sam imao zavidnu kolekciju, ali sad niš od toga.
Vilmač prekrasni su! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se s tobom za kaktusov cvijet, ma prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Vilmač uživala sam u tvojm kaktusima, svi su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
hvala smail!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kaktusi su svi od reda prekrasni.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
triša, Pinus,od nekud se mora početi!
kad je ovaj moj kaktus prvi put ljetos nakon 10 god procvjetao ja mislim da ne postoji nitko koga ja poznam,a da se nisam pohvalila!
mislim da je to normalno,kad se oko nečeg trudiš pa to i uspije naravno da si ponosan!
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vilmač kaktusi u cvatu očaravaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-da tu u drugoj županiji u Mostaru,
-morat ćemo na kavu ili u MO.ili u ŠB. -a što se tiče kaktusa samo ti njih njeguj,nekad davno sam ih imala dosta-dok smo imali kuću,a sad je stan-a to ti je bilo jako davno,dok si ti bila mala... |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kaktusi su sami po sebi posebni,a još kad procvitaju
![]() |
|
![]() |
|
korijenko
![]() anči39
![]() gioiaa
![]() znate,prije su mi govorili joooj što će ti kaktusi pored toliko vrsta cvjetajućeg cvijeća,a sad je svima jasno da kaktusi imaju najljepše cvijetove na svijetu!
antonija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
VILMAČ, računajte na mene za druženje, jest da sam u HR ali nisam tako daleko
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Posebno mi se sviđa vaza, imam dosta školjki koje izroni moja kći i puno kamenčića sa plaže pa kad me Hoya nauči "hypetufe" sigurno ću ih staviti ovako kao i ti.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
za kiku56
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-slutila sam da je Široki(intuicija),sinoć sam bila kod kumova,hvala na odgovoru i drago mi da nas ima što više...
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako ti je lijep ovaj žuti kaktus
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
za kiku56:Široki Brijeg
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |