Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 66> |
Korisnik | |
tyipe ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mali gogo ti si moj idol!
to što ti radiš ostavlja bez teksta.hvala ti na tome |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajmeeee gogo!!! Pošalji meni fontanu ako je tebi dosadila
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako pohvalno što već razmišljaš o proširenju fontanice ali i o novoj opremi za kavice!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Niko, hvala puno na pohvali!
![]() Fontane su u pravilu napravljene tako da uvijek kruži ista voda. Pa tako i moja.
Specijalizirane pumpe za fontane su relativno jeftine i danas ih možeš kupit u svim većim trgovačkim centrima. Moraš samo obratit pažnju na to koliki protok vode želiš. Na kutiji s pumpom imaš dijagram odnosa visine dobave (to je visina između usisa i izljeva vode) i protoka. Prema tome vidiš koja snaga pumpe tebi treba.
A bazenčiće, amfore, kamenje, drvo....to sve možeš naći svuda oko sebe pa napraviti fontanu po svojim željama.
Moja je od plastičnih škafova koje zidari koriste na skelama kao posudu s malterom.
Sve skupa zamaskiraš kamenom da se ne vidi ružna plastika (možeš upotrijebit prozirni silikon za prozore kao ljepilo) i to je to. S vremenom fontanu nadopunjuješ, dograđuješ, pregrađuješ....tako da se s vremenom sve više mijenja.
Inače, ova moja fontana iduće godine ide van i na njenom mjestu ću radit malo drugačiju fontanu. Ova mi je već dosadila.
![]() E da, ključnu stvar sam zaboravio: nije komplicirano. Znanje potrebno da se napravi fontanica je na nivou učenika 6-7 razreda osnovne škole. Samo daj mašti na volju i nemoj se puno živcirati detaljima.... Sve ostalo će ići samo po sebi.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Mali Gogo, imaš možda i najbolji vrt što sam zasad vidio na forumu.Svaka čast na uloženom trudu.Zanima me ova fotana je li u zatvorenom sustavu,znači ista se voda vrti u krug,i jesi dobilo ovako gotov oblik sa ovim amforama ili si sam to sve pravio,i je li kako komplicirano.Pozdrav
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala puno!
To su mali plastenici. Ima ih za kupit u svim shoping centrima. Ja sam jedan kupio u Plodinama, drugi u Pevecu. Ima ih i u Baumaxu, Bauhausu i ostalim "Baovima":D, zna ponekad bit i u Konzumu....
Praktični su jer ne zauzimaju puno mjesta.
Pošto sam zimus naučio zavarivat (što bi narod rekao "Švajsat"), u proljeće ću si napravit jedan prijenosni plastenik malo većih dimenzija, ali na istu foru kao ova moja dva.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Sve divno i krasno, naravno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Mali Gogo eto i mene do tvog salaša, sve ti je super vidim ideja imaš a i volje to je najvažnije.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kad skupiš malo sjemena za mene pošaljem ti adresu na PP ,hvala
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Mali gogo hvala na razumjevanju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoju prašumu, kako je ti nazivaš svoj vrt,divota je viditi sa tako puno cvjetnica i drugih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anči, hehe, nema problema, ne bilo većeg zla od toga . I ja se zbunim s tim nickovima pa ne znam tko je muško, a tko žensko [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />.
Sjeme sam prikupim u jesen. Pošalješ mi adresu na pp pa ću ti poslat sjeme, kad ga bude naravno. Još uvijek su u punom cvatu. Ja tražim sjeme bijelih gonfrena ako tko ima. Plaćam suvim zlatom, hehehe. |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Tija nisam ni primjetila
![]() Radim s jednom Gogom ,pa ju često zovemo Gogo.
Oprosti mi mali Gogo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ančice Gogo je Muško!!!
|
|
![]() |
|
Prekrasan cvijet
![]() Gdje si sjeme kupila
![]() Čini se ne zahtjevan
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako su lijepe tvoje gonfrene, lani sam ih prvi put vidjela pa sam ove godine posadila jednu u teglu, krasna mi je ali mislim da ću sljedeće sezone posaditi ih u vrt kao i ti, ovako kad ih ima više baš su atraktivne
![]() Vidim ja da ćeš morat malo duže boravit u vikendici pogotovo ako si Lasta nađe kompicu, nek se mala veseli
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasan potočić od gonfrenica
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja mislim da takvih nema "tamo".
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hehe, požuri s tom kavom jer te dvije, kako ti kažeš, fotelje će ove zime završit karijeru kao drvo za ogrijev
![]() Odslužile su svoje, spojevi popustili, drvo istrunulo....
Raspadaju se pa su postale opasne za "sjedače" s viškom kila. Iduće godine ću napravit neku tvrđu i trajniju varijantu sličnih fotelja.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |