Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 55>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 21:21
evo nađoh malo vremena,konačno.Dužna sam Šabici odgovor-to je rižin papir!Kike i ovdje je strašno!i da imam vremena-nemože se raditi od vrućine!ovo sam napravila prije par dana ali još nisam prelakirala!ovaj magarčić nešto malo liči na mene!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 23:36
Draga Slavice sve je fensi,kao što kaže moja ćerkica,meni se neda poslikati...ovdje je strašna sparina,ali natjerat ću se,nadam se????
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 00:25
Prekrasno Slavice, prekrasno!!!!!
Zaista vrhunski, majstorski radovi!
Predivno-a tko tebe može stići uopće?!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 08:14
hvala Kike,hvala Mare!Moja Mare,ja bih ovo tebi trebala reći,vidjela sam tvoja stakla ne samo na forumu nego i uživo-ludilo!!!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 09:30
kutijice su ti mraaaaaak, preljepi motivi, ma bravo
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 23:14
Sve lipo a tacna i kutijica sa lavandom posebne!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 23:45
majstorice ,odusevljena sam zaista. cestitke od srca.smile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 08:37
aaaaaaaaaaaa....škrinjica sa lavandom je predivna... predivna....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:28
Kutijica i tacna s lavandom su vrhunske
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 20:02
Prekrasni radovi, sa prekrasnim morskim motivima, bravo Slavice smile169
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 13:36
prekrasni radovi,vidjela sam ih uživo,uživo su još ljepši. bravo naša slavice!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 22:13
hvala vam svima od srca!ljeto je,toliko smo kukale na hladnoću i ružna vremena a sad je opet prevruće tako da baš i nemam puno volje za raditi.uvjek se nešto događa,neke stvari sam radila a nisam niti uspjela staviti ali ima vremena!svi uglavnom idu ovamo prema moru a ja ću prema Slavoniji već sutra!
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:32
-sretno Slave u Slavoniji i odmori se za nove pobjede---
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:57
radiš prekrasne stavri,osobito mi se sviđa kako od nekoliko kolaža složiš cjelinu i to sve lijepo upakuješ, daskice i slika s maslinama, su mi predobre
za natpise radiš transfer ili ljepiš printeve?
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 21:31
komplet staklenih posudica je tako gracilan, fin ,elegantan i neznam koju riječ da uptrebim da dočaram moj osječaj kad gledam tako lijepe i suptilne radove
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 11:50
slavice ti si čudo ,turbo žena......mislim,znam ja to već duže vrijeme ali sad kad sam došla kod tebe ne znam šta bih prije gledala.......
meni je isto super kako radiš kolaže od različitih salveta  motivasmile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 00:13
...prelijepo, pravi melem za oči apsolutno sve, ističem samo zbog afiniteta lavandastu kutijicu i tacnu, kao i tacnu s motivom iz crtića... čestitke majstorice smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 08:13
Nakon male stanke želim ti poslati jednog malog Tongue,a za pregledane radove velikog smile141
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 21:03
Nakon duže vremena jako tužna što se dugo ne pojavljuješ na forumu iskreno te pozdravljam .smile43smile87smile143
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 21:28
  ...tvoja salvetna tehnika je umjetnost a ova ružica podsjetnik na jedno prelijepo prijateljstvo ... smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.