Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596> |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jos nesto, Renee: kakva je Pearl u stvarnosti? Je li zaista onako lijepa kao na slikama? Ima li koju nevidljivu manu, tipa da je jako teska za uzgoj, ili nesto slicno...
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Hi, Renee, a kako si nabavila Pearl, ako nije tajna? Ja sam nasla samo jedno mjesto koje je prodaje, ali cijelu biljku, sa zemljom, sto ne mogu postom unijeti u Hrvatsku.
Imas li koju drugu plavicastog lista?
Prodajes li ih? Ako da, imas li cjenik?
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Jeli ovo ti možda imaš rasadnik
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rene, čudesni su, a tek ovi crveni, voljela bih ga imati, možda možeš pomoć?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Franjica one ideje s posađenim "kupusićima" u kamenu su super-
![]() A ovaj podatak o 1600 komada me ![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Što se tiče Echeveria, one su sobne biljke. Imala sam Pearl ... no, nemam je više. Neki Echeverije pogrešno zovu čuvarkućama.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
joj, sto ovo dobro izgleda...
ja imam nesto onih običnih...zeleni sa tamnijim rubom ... |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Ako netko ima ove crvene ili ove dvobojne neka se jave za zamjenu.
![]() |
|
![]() |
|
kloi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 8 |
zaista su svi savrseni.skoro sam,po stoti put,nabavila ovu biljcicu.treba mi pomoc,savet,kako da mi se odrze,da se ne osuse ili strule.pokusavala sam sa malo vode,pa su se osusili prvo spoljasnji listovi,a potom i cela biljka.kad sam je pak polevala,strulela je.zao mi je da i ovu jadnu biljcicu ne ubijem,zato,pomoc.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne vidim razloga da se otkida pupoljak.Niti vidim problem u tome što cvatu.Kad ocvate,taj se osuši no prije toga potjera nekoliko mladih,tako da ih uvijek imaš.
|
|
![]() |
|
Ovo ljeto su mi cvale ko lude.Problem je taj što one nakon cvatnje propadnu.Mislim da se to ne dogodi da im treba otkinuti pupoljak.Ako netko zna bolje rješenje neka napiše
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
1600!!!!!!!!!!!!
Imas li mozda echeveria Pearl von Nurnberg i Morning light, one su lagano plavicaste? Ako imas, kupuuuuuujem odmah!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
sempervivum ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ustvari imaš pravo najljepša je čuvarkuća kad je među kamenje, zato su ove gore predivne.
Imam i ja nešto, ali ih moram staviti tako među kamenje, baš imam tu mogućnost - moram se potruditi, pa onda staviti sliku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mismali ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 23 |
Super ti je ova kreacija sa stjenom. Probati cu te kopirati
![]() Dobila sam za Novu kalendar sa slikama cvijeca i bas me se dojmila cuvarkuca ..... na jednoj prozrskoj dasci su posadili cuvarkuce u starinske keramicke i porculanske posudice svih velicina. Nevjerojatno slatko izgleda a i lako za odrzavanje... samo sto vam ne mogu pokazati!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ma preslatko je(sad čak i vidim slike)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nemojte previše okrutno suditi o mojim fotografskim sposobnostima, potrudite se vidjeli koliko sam ljubavi unesla u "VRTOVE", samo da kažem da stijena ima oko 6 kg...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |