OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 23> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok,zaista sam odusevljena,pre,prelijepo....bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Lovro i Monna.
Inox ![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Otok, slika je genijalna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Rose i Baka
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,rad je prekrasan,odlična odabir boja,prava jesenska slika,savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Jesen je i neke druge boje.
Dovršila sam napokon moj rad za jesenji svap, a onda i nešto za moju dušu. Volim crtati stabla, evo jedno u jesenjem izdanju iz moje mašte ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima koji navratite. Dugo nisam ništa mackala, ljetna pauza, neke druge zanimacije, ali imam nešto novo
|
|
![]() |
|
Anamarija0 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Prekrasni radovi, baš prekrasni!
|
|
http://www.slikenastaklu.blog.hr
|
|
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Hvala na ljubaznosti .
Iskrena da budem ja sam početnik u oslikavanju stakla i crtanju . Početna želja mi je bila oslikavanje svilenih marama , ali dobila sam na poklon boje za staklo i tako je krenulo . Dok se malo uputim kako se postavljaju slike , objavit ću i ja svoje neke radove , tako da svaki komentar će dobro doći . Vaše radove željno očekujem , pozdrav !!! |
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
ovo mi baš nije jasno, mislim da sam zabrljala nešto sa slikama komentirajući radove drage otok i tako pokupila njene zasluge. ako je tako, sori ljudi ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
OTOK svaka čast! Nisam do sada baš nešto navraćao u hobije, ali privuklo me nekoliko radova pa sad vrijeme kratim i ovdje. Sve ti je fenomenalno, ali one ribe su stvarno predivne. Mislim da bi trebala više raditi iz glave nego po šablonama
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-svaka čast OTOK...
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
opaaaaa opaaaa čokolina, sve lijepši i lijepši radovi :D
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Meni stvarno miriše kolač u pećnici, šta mogu kad nemam takav talent kao ti. Zato imam tvoju sličicu, tu kraj kompa i uživam svako toliko gledajući je!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Baka, danas dijelim puse, pa evo i tebi jedna
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene opet.
Pa meni su sve jednako lijepe i svaki put ti se zadivim!
Ali ove koje je ponovila i Mali Kaktus, "Ribe na tvoj način", su mi posebne!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |