Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 104> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo što su biljke uhvatile malo daha da se odmore od žega i vrućina, pokažu se u prvom izdanju i već moramo misliti o zimovanju. A baš bi topliji dani mogli potrajati da još malo uživamo.
Lijepe su ti i zdrave biljke.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kontesa prelijepe biljčice,ali kobea i lantane su me oduševile
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš si me nasmijala sa nazivom "fuksače" Po slikama vidim da je i kod tebe padala kiša........... ali nakon svake kiše dolazi sunce
![]() Jesi li ove trave nabavila kod bake bee? neke su mi malčice poznate!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ukrasne travice prave su jesenje carice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana
![]() ![]() TB misliš da uvalim sve njima? ![]() ove godine su me uhvatile ukrasne trave ![]() ![]() ![]() ova je stigla na proljeće iz Silvinog vrteka i počela je cvasti ![]() ![]() ![]() Red Baron je još mali ![]() e za ovu ne znam ime, a baš mi je slatka ![]() isto tako i za ovu šarenu ![]() moram se malo poigrati sa slideshowom pa ću staviti ovamo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
E pa ovo je stvarno prelijepo, mislim da ti za to cvetje ne treba multikultivator ili elektricna lopata.Malo samo
sagni svoje d...... i imas doovljno snage i volje za tako lijepo cvetje.Uostalom zovi one koji mogu kopati, a tih ima mislim vrlo malo osim Goge,Bibi i Skitala. Super . |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte draga šteta što toliko pada jer u tvom vrtu ima svakakvog lijepog cvijeća. Prvo crnac ti je dobar izbor, lantane si super uspjela uzgojiti, a na kraju oduševila me cobaea
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke hvalaaa
![]() ![]() ![]() trajni suncokretić ![]() ![]() jel ovo onaj famozni crnac? našla sam ga za par kuna u malo lošijem stanju, ali oporavio se ![]() ![]() ovaj vrbolisni suncokret je narastao skoro 3 metra...pa kak ću ga slikati kad procvate? ![]() ![]() ![]() ova pasiflora edulis je stvarno ogromna, ali cvijetu ni traga ni glasa ![]() ![]() evoooo ih....ovogodišnji sijanci lantana cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() jesu me one namučile ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E pa koka kod tebe bolje da ne dolazim na gruntek jer pozelenim momentalno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ipak si je ulovila (cobaeu). Baš je prava. A i sve ostalo je lijepo
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cobea je znači odlučila pokazati svoju lipotu,a i ostalo cviće ti je lipo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe slikice kišnog cvijeća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jesmoooooooooooooooooo šefice
![]() napokooooooooon je procvala cobea ![]() imamo još par pupova ![]() cijelo ljeto ona cmolji i kad sam joj zaprijetila neka se sabere ili neka se snađe za zimovalište, ona potjerala pupove i procvala ![]() ![]() i to je ustvari skoro jedina novost...opet cvatu trube (jedna, a druga je trudnica sa pupovima..tko zna hoće li uspjeti procvasti) ![]() ![]() ![]() ![]() koprivice još malo guštaju vani, a sa njima i abutilčeki ![]() i fuksače ![]() ![]() ova cvijećka stgla od Proljeća skroz buja ![]() ![]() malo Oni ![]() ![]() ![]() počeli asteri ![]() ![]() aaaaaa ovi su novi u mom dvorištu ![]() ![]() ![]() ![]() idem u krpice polako jer brzo će mi jutro, sutra ostatak ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontek, jesmo kaj slikali off vikend!??
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pozdrav zagorskim bregima!
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Konte , sve je lijepo ali ova Physostegia je fenomenalna !
![]() |
|
![]() |
|
ma curičke, hvala vam
![]() Flavek, sada imamo i bijelu Physostegiu ![]() TB ja nemam ništ protiv, samo skupljajte ![]() ![]() Lorek ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Već sam tri puta htjela pohvaliti tvoje cvijeće Svaki put je pao server foruma. Razljutzila sam se i krenula drugdje.
Sad sam ponovo pokušala i nadam se da će poruka otići. Bravo Konti sve je cvijeće preprekrasno ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Sabirna akcija za kupnju elektricne lopate.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |