Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:15
Bila sam danas u tvom kraju i gledala jedan predivan vrt. Pozdrav.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 20:42
I ja redovito prošećem samo brzinski pa se ne stignem javiti smile219
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 23:47
smile57-samo navratila da znaš da sam redovna 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:46
Konte biljkice su ti divne...cobea je prekrasna..a mačak je baš cool
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:29
Pozdrav kontesa! Imaš krasne biljčice, sve super a ljubimac je fenomenalan, obožavam mačke!Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 18:10
kako samo Zlatka strogo stražari, nema šanse da netko uđe u oavo lijepo i rascvjetano carstvoWink
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:38
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:38
Pa osim trave koja mi se jako svidja, i ona ljubicasta kobea, macak mi je najbolji u tome svemu, pa bar nemas brige, on moze iskopati rupe.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 14:51
Antonija, da ju čuješ kako reži, sigurna bi bila da nisam pogriješila smile156
Vilmač Hug
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 14:33
konte,mislim da sam vidjela micu macu!???? jesam,jesam i preslatka je!Tongue
pozz vlasnici!smile78
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 08:32
kontesaa, nije ovo pitbul, ovo je bernandinac, kako si mogla tako pogrješiti.smile96
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 08:18
Lantane i to iz sjemenasmile55ukrasne trave,a slajdove kad sam vidila,srce mi se uznemirilo,he,he.....maca ti izgleda baš opakosmile198
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 23:43
nihooo ma nemoj se šuljati ..imam ja pit bula LOL

ona sve vidi i čuje LOL

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:52
Ma sunce moje zlatnoooooooo nemam šta reć ma sama vidiš kako je divnoooooooooooo-ehhhhhh da mi s esamo malo prišunjatismile59
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:28
drage gošće, hvala na pohvalama, uvijek su podstrek za dalje smile78
bergi, dvije travice su kupljene kod BB, ona šarena i ona smeđa, dobro oko imaš  Thumbs%20Up tu su i tvoje vlasulje u blizini travica Wink

antonija, meni je cobea prezimila u kući, ali se na kontinentu obično uzgaja kao jednogodišnja Smile

svima cmoksa...da nekoga slučajno ne izostavim smile78

malkice sam se igrala sa slidovima Wink

čuvarkuće...dio je stigao od Renee, dio je kupljen, a dio sam užicala svugdje po malo LOL oduševile su me...kasnije sam se sjetila da nisam sve slikala smile42

i echeverie, aloe, sedumi i sukulenti....Smile

smile113

Zagorski bregi
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:00
sve ti je lijepo, ali kobea mi je fascinantna, taj cvijet prvi put vidim tu na forumu, a sad kad spominješ zimovalište znam i da je višegodišnja.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 21:07
Ponovo sam prošetala večeras. Bio je skoro mrak pa sam se pomalo šuljala,nadam se da nisam ništa pogazila

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 20:37
Kontek sve ti je super, a za onu pasifloru sam prvo pomislil da je špinat :) Meni je samo klopa na pameti heheh
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 19:59
kontesa sta reci posle ovako divne setnje,trave,cobea,pa lantane
LP
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 19:40
Volim ukrasne trave,ali ovaj put su mi se dopale lantaneClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.