Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 104>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 08:26
E pa koka kod tebe bolje da ne dolazim na gruntek jer pozelenim momentalno Wink.Izuzev cobee koju nemam a prelijepa ti je, ove biljčice koje si nam fotkala imam većinom i ja aliiii moje se prave blesave ove godine pa štrajkaju i neće pa neće Wacko.Daj mi pikni jednu šarenu fuksaču , molim te lijepo Big%20smile! I da, kak je močvarko, jel se primio Wink ?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 09:39
curičke hvalaaa  smile113 ivka, močvarko je dosta suho LOL...bum piknula fuksaču Wink

trajni suncokretić Smile

jel ovo onaj famozni crnac? našla sam ga za par kuna u malo lošijem stanju, ali oporavio se Big%20smile

ovaj vrbolisni suncokret je narastao skoro 3 metra...pa kak ću ga slikati kad procvate? LOL (je, je...ono iza je susjedova kuruza LOL)

ova pasiflora edulis je stvarno ogromna, ali cvijetu ni traga ni glasa Unhappy

evoooo ih....ovogodišnji sijanci lantana cvatu smile184

jesu me one namučile LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 10:19
Konte draga šteta što toliko pada jer u tvom vrtu ima svakakvog lijepog cvijeća. Prvo crnac ti je dobar izbor, lantane si super uspjela uzgojiti, a na kraju oduševila me cobaea Clap, nadam se da će sada biti sunca da malo uživaš u cvijeću Wink
život je more
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 11:44
E pa ovo je stvarno prelijepo, mislim da ti za to cvetje ne treba multikultivator ili elektricna lopata.Malo samo
sagni svoje d...... i imas doovljno snage i volje za tako lijepo cvetje.Uostalom zovi one koji mogu kopati, a tih ima mislim vrlo malo osim Goge,Bibi i
Skitala. Super .
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 12:57
Lantana Hug bit će da su se tvoje imenjakinje skužile koliko bih ja htjela da one niknu i procvatu pa su mi udovoljile smile84
TB misliš da uvalim sve njima? LOL

ove godine su me uhvatile ukrasne trave LOL sve napreduju ok samo sam sa pampasicom u svađi LOL žao mi je što su mi dvije najdraže Dead onaj frčkavi juncus i jedan carex, ali naći ću ja njih opet ...

ova je stigla na proljeće  iz Silvinog vrteka i počela je cvasti Big%20smile

Red Baron je još mali

e za ovu ne znam ime, a baš mi je slatka

isto tako i za ovu šarenu

moram se malo poigrati sa slideshowom pa ću staviti ovamo Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 12:59
Ukrasne travice prave su jesenje carice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 17:37

Baš si me nasmijala sa nazivom "fuksače"smile156

Po slikama vidim da je i kod tebe padala kiša........... ali nakon svake kiše dolazi sunceTongue pa tako i kod tebe!
Jesi li ove trave nabavila kod bake bee? neke su mi malčice poznate!

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 17:52
kontesa prelijepe biljčice,ali kobea i lantane su me oduševilesmile55
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 17:55

Samo što su biljke uhvatile malo daha da se odmore od žega i vrućina, pokažu se u prvom izdanju i već moramo misliti o zimovanju.

A baš bi topliji dani mogli potrajati da još malo uživamo.
Lijepe su ti i zdrave biljke.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 19:40
Volim ukrasne trave,ali ovaj put su mi se dopale lantaneClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 19:59
kontesa sta reci posle ovako divne setnje,trave,cobea,pa lantane
LP
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 20:37
Kontek sve ti je super, a za onu pasifloru sam prvo pomislil da je špinat :) Meni je samo klopa na pameti heheh
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 21:07
Ponovo sam prošetala večeras. Bio je skoro mrak pa sam se pomalo šuljala,nadam se da nisam ništa pogazila

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:00
sve ti je lijepo, ali kobea mi je fascinantna, taj cvijet prvi put vidim tu na forumu, a sad kad spominješ zimovalište znam i da je višegodišnja.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:28
drage gošće, hvala na pohvalama, uvijek su podstrek za dalje smile78
bergi, dvije travice su kupljene kod BB, ona šarena i ona smeđa, dobro oko imaš  Thumbs%20Up tu su i tvoje vlasulje u blizini travica Wink

antonija, meni je cobea prezimila u kući, ali se na kontinentu obično uzgaja kao jednogodišnja Smile

svima cmoksa...da nekoga slučajno ne izostavim smile78

malkice sam se igrala sa slidovima Wink

čuvarkuće...dio je stigao od Renee, dio je kupljen, a dio sam užicala svugdje po malo LOL oduševile su me...kasnije sam se sjetila da nisam sve slikala smile42

i echeverie, aloe, sedumi i sukulenti....Smile

smile113

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 22:52
Ma sunce moje zlatnoooooooo nemam šta reć ma sama vidiš kako je divnoooooooooooo-ehhhhhh da mi s esamo malo prišunjatismile59
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 23:43
nihooo ma nemoj se šuljati ..imam ja pit bula LOL

ona sve vidi i čuje LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 08:18
Lantane i to iz sjemenasmile55ukrasne trave,a slajdove kad sam vidila,srce mi se uznemirilo,he,he.....maca ti izgleda baš opakosmile198
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 08:32
kontesaa, nije ovo pitbul, ovo je bernandinac, kako si mogla tako pogrješiti.smile96
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 14:33
konte,mislim da sam vidjela micu macu!???? jesam,jesam i preslatka je!Tongue
pozz vlasnici!smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.